Bosanmalımıyım???

ailenin arkanda olması o kadar guven verici birsey ki... bak uzulme artık, sen kararını vermissin kurtulacaksın bu adamdan.
direkt ailenle ist.a gitsen olmaz mı? haftasonu onunla evde yalnız kalmasan...
dedigin gibi darp raporu isini kolaylastırır ama vakit de kaybetmemek lazım. bence istanbulda avukatı tutmayı beklemeden internet uzerinden danıssan ilk adım icin daha iyi olur bizim akılımıza gelmeyen birsey soyler belki.

peki bu kadar neye sinirleniyor da dövüyor kafa atıyor

Mesela afedersiniz ama ben ozleyi yatakta sarilsam uykum var der ta gider yatagin obur ucuna ama zevki ici git ez bende Allah rizasi ici geri cevirmeyip iliski yasari ama sonradan insan bi sarilmak jstiyo bi kokusunu istiyo nasil diyim yani kocam o benim sonucta evde yanya a oturmayiz bi gelip opup ozledi hayatim gunu nasil gecti demezben zate isiyle ilgiki sor soramam kizar evde is konusulmazmis.. adam senle ikgilenmiyo sarilsan kovuyo opsen ikincide surat asiyo e bende dedimki ne bu dedim ihtiyacini baskasjndan karsikayip bana gelince opturmuyomusn dedim nasil dermisim aldatmakta neymis ama iki gece iliski olmayinca oda regl agrimdandokayi aldatilirsan hakediyosu dedi bu ne perhiz bu ne lahana seysi yani.. sinirleniyo kapinin kenarina vurdu duvar catladj vallahi djsu bide o siddetle banada kafa atti..mesela yeni sifir araba aldj bana diyoki bilmem kac milyarlik araba,iyide banane bu almayi nasip eden Allah rizimveren Allah elinden almasinida bilir kibirden hic hoslanmam ki ben babamin evinde 5 yasjnda beri arabamiz var cok sukur benim maddi bi acligim yok..hava atma arabayla hayatim kaza bela vermesi Allah dedi yine kotu olduk yine vurdu ben onu gorgusuz yapmisim..ama yalanmi gorgusuz

ne diyim Allah yardımcınız olsun.

Canim Allah yardimcimiz olsun,inan bende duzlir diye bebek istiyodum ama Rabbimin bi bildigi varmis vermedi..evliligimi yikmak zor a a yasadiklarim daha zor bi basima bilmedigim bi sehirde yasamaya calistikca hep kayboluyorum...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Valla ben cok sasirdim kocanin hareketlerine daha 5 ay olmus ve sana boyle davraniyor bide surekli goreve gidiyo diyosun normalde seni ozleyip daha da kiymet vermeli el ustunde tutmali. Bide bence bu karakterle alakali bisey ve aileden gordugu ile alakali benim babam hic okula gitmedi dogru durust okuyamiyo bile ve 27 yasina kadar allahin dagi diye bilicen bir koyde dogup buyumus ama hic bi zaman anneme elli kalkmadi ve dolayisiyla 5 cocugunada. Bence senin cocugun oldugu zaman onlarida dover. Yinede bi sans daha ver bence esinin aile buyuklerini ve kendi aile buyuklerini topla ve hattalarini acik acik soyle ve destek al kendine haaaa daha hala aynisini yapiyo o zaman gunahi onun boynuna canim

Şiddet var,hakaret var...Durduğunuz hata.Anneniz de gel demiş zaten.Telefon görüşmesiyle sınırlı kalan nişanlılık,İstanbul gibi bir yerden gelişmemiş bir yere gitmek..Sonu getirmiş.Zararın neresinden dönerseniz kar.

Son düzenleme:

Evet iyiki varlar,gercekten yoksa canima kiyacak dereceye gelmistim,derdimi anlatacagim biride yokki onlardan baska.Allah sizdende razi oksun biraz icimi rahatlattiniz, avukat isini yari bakayim netten. Onlarla gitmem uygunolmaz cjnku onlarin yaninda tam bi melek ikili oynuyo annem oglu gibi severdi..annem sevdikce simardi galiba yani onlara hep iyidir banada yanlarinda iyi davranir demessinki bu adam dovuyo sovuyo... nasilsa yaptigim yemekten de bahane bulup kavga cikaricak ama beni insallah son uzdugu olacak

El ustunde tutmakmi..hic gormedim biliyomusun iki aylik goreve gitti istanbula gittim bende yine kavga gurultu kufurler ben dayanamadim anneme gelmisim evlendigimden beri burnumdan geldi mide kanamasi gecirdim gorev yerinden ist geldi hastalandim diye ikigun kaldi gitti..iyi oolduk neyse bi ay sonra bu gorevden dondu evebende eve geldm.. mukemmel bi masa hazirladim gayet guzel sevdigi yemekler guzelce giyindim suslendim..geldi masaya oturduk neyse bi guzel olmjs yok eline saglik yok nasik gecti gunun dedim kufur etti isyan etti isine..ve zevkni alip arkasini donup yatti ne sohbet ettkk ne hasret giderdikk
Hatalarjni aile yaninda kabullenip basbasa okunca tekrarliyoki onuda denedjm istanbula geldiginde iste..

Ne dogru demissin...kar mi sence gercekten..cokbuyuk hata yaptim kendimi affedemiyorum

guzel haberlerini bekliyoruz canım...
ama sakın bu kararından cayma. seni orada ikna etmeye calısanlar olursa da aldanma, su an hicbir sey canından kıymetli olmasın...

Evet hata ettim,sevdim sandim kafama uymustu,ama sevmiyorum kendime kiziyorum..ailemin haberi var bana kalan tek bj kavgada evi terketmek

Evet hata ettim,sevdim sandim kafama uymustu,ama sevmiyorum kendime kiziyorum..ailemin haberi var bana kalan tek bj kavgada evi terketmek

Allah yardımcın olsun hayatım, işler büyümeden bi an önce kurtul inşallah. İnan senin için dua edicem, ben panik olurum bu tarz olaylarda.. :18: Haber vermeden git bence İstanbul'a.

Allah yardımcın olsun hayatım, işler büyümeden bi an önce kurtul inşallah. İnan senin için dua edicem, ben panik olurum bu tarz olaylarda.. :18: Haber vermeden git bence İstanbul'a.

Allah razi olsun sagol bolbol dua ederek 5 ah sabrettim ama tukendim bosanmak ici evlenmedimki ben..bunlari yasamak ne kadar agirsa babaevine donmekte o kadar zor..Rabbim hayirli kapilar acsin..

Ne dogru demissin...kar mi sence gercekten..cokbuyuk hata yaptim kendimi affedemiyorum

Tabii ki kar.Herkes hata yapar ama hataya devam etmemek önemli olan.Akıl ve beden sağlığınız için bunu yapmalısınız.Aileniz de arkanızda,destek bulamayıp kocalarının pisliklerini çeken kadınlar var.Ben inanıyorum siz güçlüsünüz.Bu hanzo kendi derdine yansın.İlerde size hak ettiğiniz değeri verecek biri çıkar.

guzel haberlerini bekliyoruz canım...
ama sakın bu kararından cayma. seni orada ikna etmeye calısanlar olursa da aldanma, su an hicbir sey canından kıymetli olmasın...

Evet dogru diyosun,annemede dedim barismak icjn naz yapayim diye gelmicem anne senin evine dedim.Bitsin diye gelicem dedim..cunku hicbisey benim yeniden baslamama sebeb degil

Allah razi olsun sagol bolbol dua ederek 5 ah sabrettim ama tukendim bosanmak ici evlenmedimki ben..bunlari yasamak ne kadar agirsa babaevine donmekte o kadar zor..Rabbim hayirli kapilar acsin..

Anlayabiliyorum hayatım ama böyle hayat sürmez. Zararın neresinden dönersen kardır.. Sen de bulursun gönlüne göre birisini, işe girersin falan unutulur gider.. Diğer türlü evlatlarının da hakkına girersin gerçekten.. Böyle insanları baba etmeyin evlatlarınıza. Hayırlısı olsun şekerim.. Şu süreçte güçlü ol, sonuca odaklan. Her şey güzel olacak..

Evet ailem olmasa gercekten napardim bilmiyorum..Allah bin kere razi olsun onlardan.. biri cikmasin aman sutten agzim yandi bi kere

Amin amin...insallah Allah yardimcim olur bende baska bi hayat cizerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…