Bosanmalımıyım???

Amin amin...insallah Allah yardimcim olur bende baska bi hayat cizerim..

Üzme kendini ve de güçlü ol lütfen.. Bir çok insan yaşıyor bu tarz olayları, başlarda biraz sıkıntı çekersin ama hayatının geri kalanını kurtarırsın canım.. Kendine dikkat et, iyi geceler..

Evet ailem olmasa gercekten napardim bilmiyorum..Allah bin kere razi olsun onlardan.. biri cikmasin aman sutten agzim yandi bi kere

Hayat bu.Bilemeyiz.Ben daha iyilerine layıksınız demek istedim.Bu size kötü bir tecrübe olacak,zaman geçtikçe unutulacak.Sizin gibi bir daha nerde bulacak o hanzo? Meşe odunuyla dalacaksın bunlara. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Çok üzüldüm okuyunca böyle bi adamla ömür mü geçer sakın bide çocuk falan aman aman..Bak ailende destekliyosa git onların yanına daha cicim ayları denen zamanda olmanız gerekiyo sizin şimdiden böyleyse ilerde olacakları tahmin edemiyorum ama çocuk işini sakın aklından geçirme derim en büyük hatan olur.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kurtulursun inş.

Bosanmalar artik siradan konu ama iste herkesin cilesi farkli zor cetin bi imtihan hayat.. Allah razi olsun cok tesekkur ederim sagolun ,iyigeceler..

Dogru diyosu hayat bu bende bosanacagim diye aklkmdan hic gecirmedim ama konu nerelere geldi yani hayat nerelere surukledi..Hayirlisini diliyorum Allah tan,insallah guzel seyler nasip eder.. gucum yetiyo diye doven insani Allah a havale ediyorum aklima geldikce cildiriyorum.guzel haberler veririm insallah iyigeceler,cok tesekkur ederim..

Insallah kurtulucam,gidicem bu evden zaten cocukta olmadi Rabbim boyle uygun gordu demekki..yazmayi jnutmusum diger yazilarimda benim regl gecikince test yaptim o gun oyle iyiydiki melekti..ama test negatif cikinca yine ozune dondu..tersledi saygisizca davrandi bebek yok diye boylesi dimi dedim hayir dedi olur insallah hayatim olmassada ikimiz yasariz olsun dimi dedim hic ses cikamadi..icimde o kadar biriktiki herkese bi olayimi yaziyorum

Adama öküz desem hayvanlara hakaretten kendime kızarım..Onun amacı sevgi aşk mutlu yuva fln değilmiş galiba çiftleşip üremek ve soyunu devam ettirmek sanırım derdi böyleleri içinde kadın sadece bi araç oluyo malesef...Yüve Rabbim biliyo napıcanı Allah'a havale et beddua etmeden

Beddua ede ede iyice gunah girdim zaten Allah rizasi icin katlansam da ayni olaylari cozmeye calissamda ayni.. yoruldum sen evlimisin

Beddua ede ede iyice gunah girdim zaten Allah rizasi icin katlansam da ayni olaylari cozmeye calissamda ayni.. yoruldum sen evlimisin

Boşver sen etme yinede Allah bilir en doğrusunu.Hayır evli değilim henüz ama yıllar önce nerdeyse evleniyodum o zamanlardada içimde bişeyler vardı hep hayırlı değilse olmasın dedim nikahtan 15 gün önce ayrıldık şükürler ediyorum şimdi ama şuanda bi ilişkim var yalnız görümce faktörü yüzünden =) sonumuz belli dğl yani sorunsuz bşy olmuyo sadece güçlü olmak ve dua etmek zorundayız bize düşen sadece bu

Ayy valla varmis bi hayir olmamis,aslinda benimde nikah gunu bile sorun cikti yinede uzatmadim ah kafam ahh... nerelere vursam bilmiyorum..evet tek siginagim dua baska biseyim yok

Allah yardimcin olsun, böyle bir adamla ömür gecmez.

Esin evliligi cinselikten ibaret goruyor sanirim ..
Ne demek bana kafa atti ya , karsisinda erkekmi var sandi??
Daha cok yeni evlisiniz ve bu derece davraniyosa ,
ilerdd neler yapar bu Adam..

Sakinn aramig iyi olur diye boyle bir Adamdan
Cocuk yapma , yazik olur cocuga ..

Ayrica Annene durumu anlatmissin dayak yedigini
Soylemissin , ne ddmek bidaha doverse gel oan kolundan
tutip goturmeliydi bence..

bosanmaya karsiyim ama , araya bikez bile Siddet
girdimi o evlilik bitmistir...
devam etmenin bi anlami yok...

Ayy valla varmis bi hayir olmamis,aslinda benimde nikah gunu bile sorun cikti yinede uzatmadim ah kafam ahh... nerelere vursam bilmiyorum..evet tek siginagim dua baska biseyim yok

Bi şekilde karşımıza çıkıyo aslında ama biz görmek istemiyoruz buda genelde nişandan ayrıldı demesınler yok elalem ne der genelde altta yatan neden bu oluyo belli etmemeye çalışsak kendimize bile itiraf edemesekte ama şunu unutuyoruz hayatta hiç kimse ve hiçbişey bizden değerli ve kıymetli değil..ben bunu bilir bunu söylerim.Sende kendi değerinin farkına varmalısın daha uzun yılların var önünde inş.

Keske oyle olsa da ama iste oda anne yuvayi yikmak istemiyor tabiki siddeti sjndirmiyorum bende ailemde ama benj ziyarete gelmis,er alip goturmek onu haksizken hakli cikarir ailesi aldi goturdu olucak o yuzdenbi hafta sonrada olsa tek gitmek daha iyi diye dusunduk ..

Millet ne der diye kendimizi unutmusuz,seninde hakkinda hayirlisi olsun Allah guzellikleri nasip etsin..namaz kiliyo genc yasinda,Kuran okuyo diye maneviyati var diye aldandim sevdim,iyi huylu sandim..ama nikah gunu donemedim yaparim sandim sorunlar asilir dedim dovmesi yok sovmesi yok sessiz sakin dedim,resmen kormusum oynamis bana.. Allah yardimcimiz olsun

Amin cnm ama bebek çözüm değil emin ol öyle olsa ben suan çok mutlu olurdum senin gibi ümit etmiştim ama bebek çözüme ulastrmiyor:44:

kesınlıkle adam'cıkla evlisin.. eger onu korkutmazsan (bosanma,aklı basına gelınceye kadar anne evınde bı sure kalmak) omur boyu onu cekıceksn ama cocugun yok ii dusunmelisn

Beş ayda bunları yaşadıysan gelecek yıllarda neler yaşayacaksın Allah bilir. Bir öküzle evlisin, çok üzüldüm ailene anlatmalısın bence durumu. Ve sakın çocuk düşünme kesinlikle.

Güzelim kusura bakma ama sen de çok cahilsin.Tanımadan etmeden,sanki koca bulamayacakmış gibi evlenmiş,başka bir ile gitmişsin.Hadi kısmet diyelim.Böyle bir adamı yola getimek için hamile kalmayı düşünmüşsün.Akıl tutulması mı yaşıyorsun sen.Çocuk hangi adamı düzeltmiş.Dayak yiyiorsun dayak.Hala boşanayım mı diyorsun.Adam sana mal gibi davranıyor.Sen bir insansın.Hamile kalsan çocuğun olsa,ömür boyu kurtulamazsın bu adamdan boşansan bile.Annen de çok tuhafmış.Bir daha dövmesinde çık gel diyor.Yani bi daha ağzını burnunu kırmasını mı bekleyeceksin.

Aranızda kültür farkı yok, aynı kültürdensiniz ki dayak yedikten sonra biz karıkocayız iyi olalım diyorsunuz. Liseyi terketse nolur bitirse noolur. Sanki biriniz ilkokul diğeriniz üniversite mezunu gibi yazmışsınız.

Böyleleride erkeğim diye ortalıkta dolanıyorya ne diyim
terkedin arkadaşım annen seni dayak ye itil kakıl diyemi doğurdu.
aman deyim çocuk yapma... 5 aylık evlisin şimdi böyleyse, ilerde nasıl olacak

ah canım ne yazacamı bilemedim ama sakın bu adamdan çocuk falan yapma hayat sadece cinsellik değildir
ne demek aldatmak falan sizle sadece onun için mi evlenmiş sen belki rahatsızsın belki o gün yapmak istemiyorsun bu senin en doğal hakkın istemez istemezsin dayak ve küfür falan olayıda ayrı bi facia tabi yol yakınken ailende arkandayken
bitir derim ben birde çocuk olursa hiçbişey yapamazsın
benim gibi konu açıp durursun burada en son konumu oku bende senden farksız değilim ama benim arkamda senin gibi böle ailme
yok o konuda sen şanslısın çocuğunda yok allah yolunu açık etsin ama ben bu adamla bi gelecek göremedim
sonunda bi şekilde ayrılık varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…