- Konu Sahibi bayanyardim
-
Amin amin...insallah Allah yardimcim olur bende baska bi hayat cizerim..
Evet ailem olmasa gercekten napardim bilmiyorum..Allah bin kere razi olsun onlardan.. biri cikmasin aman sutten agzim yandi bi kere
Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,
Üzme kendini ve de güçlü ol lütfen.. Bir çok insan yaşıyor bu tarz olayları, başlarda biraz sıkıntı çekersin ama hayatının geri kalanını kurtarırsın canım.. Kendine dikkat et, iyi geceler..
Hayat bu.Bilemeyiz.Ben daha iyilerine layıksınız demek istedim.Bu size kötü bir tecrübe olacak,zaman geçtikçe unutulacak.Sizin gibi bir daha nerde bulacak o hanzo? Meşe odunuyla dalacaksın bunlara. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Çok üzüldüm okuyunca böyle bi adamla ömür mü geçer sakın bide çocuk falan aman aman..Bak ailende destekliyosa git onların yanına daha cicim ayları denen zamanda olmanız gerekiyo sizinşimdiden böyleyse ilerde olacakları tahmin edemiyorum ama çocuk işini sakın aklından geçirme derim en büyük hatan olur.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kurtulursun inş.
Insallah kurtulucam,gidicem bu evden zaten cocukta olmadi Rabbim boyle uygun gordu demekki..yazmayi jnutmusum diger yazilarimda benim regl gecikince test yaptim o gun oyle iyiydiki melekti..ama test negatif cikinca yine ozune dondu..tersledi saygisizca davrandi bebek yok diye boylesi dimi dedim hayir dedi olur insallah hayatim olmassada ikimiz yasariz olsun dimi dedim hic ses cikamadi..icimde o kadar biriktiki herkese bi olayimi yaziyorum
Adama öküz desem hayvanlara hakaretten kendime kızarım..Onun amacı sevgi aşk mutlu yuva fln değilmiş galiba çiftleşip üremek ve soyunu devam ettirmek sanırım derdi böyleleri içinde kadın sadece bi araç oluyo malesef...Yüve Rabbim biliyo napıcanı Allah'a havale et beddua etmeden
Beddua ede ede iyice gunah girdim zaten Allah rizasi icin katlansam da ayni olaylari cozmeye calissamda ayni.. yoruldumsen evlimisin
Boşver sen etme yinede Allah bilir en doğrusunu.Hayır evli değilim henüz ama yıllar önce nerdeyse evleniyodum o zamanlardada içimde bişeyler vardı hep hayırlı değilse olmasın dedim nikahtan 15 gün önce ayrıldık şükürler ediyorum şimdi ama şuanda bi ilişkim var yalnız görümce faktörü yüzünden =) sonumuz belli dğl yani sorunsuz bşy olmuyo sadece güçlü olmak ve dua etmek zorundayız bize düşen sadece bu
Ayy valla varmis bi hayir olmamis,aslinda benimde nikah gunu bile sorun cikti yinede uzatmadim ah kafam ahh... nerelere vursam bilmiyorum..evet tek siginagim dua baska biseyim yok
Allah yardimcin olsun, böyle bir adamla ömür gecmez.
Esin evliligi cinselikten ibaret goruyor sanirim ..
Ne demek bana kafa atti ya , karsisinda erkekmi var sandi??
Daha cok yeni evlisiniz ve bu derece davraniyosa ,
ilerdd neler yapar bu Adam..
Sakinn aramig iyi olur diye boyle bir Adamdan
Cocuk yapma , yazik olur cocuga ..
Ayrica Annene durumu anlatmissin dayak yedigini
Soylemissin , ne ddmek bidaha doverse gel oan kolundan
tutip goturmeliydi bence..
bosanmaya karsiyim ama , araya bikez bile Siddet
girdimi o evlilik bitmistir...
devam etmenin bi anlami yok...
Bi şekilde karşımıza çıkıyo aslında ama biz görmek istemiyoruz buda genelde nişandan ayrıldı demesınler yok elalem ne der genelde altta yatan neden bu oluyo belli etmemeye çalışsak kendimize bile itiraf edemesekte ama şunu unutuyoruz hayatta hiç kimse ve hiçbişey bizden değerli ve kıymetli değil..ben bunu bilir bunu söylerim.Sende kendi değerinin farkına varmalısın daha uzun yılların var önünde inş.
Canim Allah yardimcimiz olsun,inan bende duzlir diye bebek istiyodum ama Rabbimin bi bildigi varmis vermedi..evliligimi yikmak zor a a yasadiklarim daha zor bi basima bilmedigim bi sehirde yasamaya calistikca hep kayboluyorum...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Beş ayda bunları yaşadıysan gelecek yıllarda neler yaşayacaksın Allah bilir. Bir öküzle evlisin, çok üzüldüm ailene anlatmalısın bence durumu. Ve sakın çocuk düşünme kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?