Bosanmalımıyım???

aılem hala yanımda 15 tatıl dıye geldiler pazar donuyolar cumada esım geliyor grevden zaten bugun olanlar oldu boşanmak ısteıdgımı soyledım once yok dedı ama sımdı gıt dıyo pılınıpırtını topla gıt dıyo bende annemgıl goturmeye gelmedı zamanı vr bekle dedım geldıgımde dava açalım dedı.canına mınnetmıs...Oysa kı ne aılesınden sevgı görmüş ede başkasından..babasıylada hıc anlaşamaz benlee anlasamıyo bılmıyorum nasıl bı karakter sureklı zıtlıkla neyı çözmeye çalışıyor..evet sanslıyım galıba herkes oyle dıyo ne güzel aılen yanında dıyor sagolsunlar onlar olamasa gerçekten yıkılmıştım

degısmekmı?? adama boşanalım dedım tamam dedı ki degısmaz bence yada boşanamam sanıyor bılmıyorum canı cehenneme geçekten

Canım, aranızda sevgi yok, saygı yok, huzur yok, mutluluk yok, şiddet var, mutsuzluk var. Yani ne söylenebilir ki. 3. kişi için boşan demesi çok kolay ama inan senin durumunda sanki en hayırlısı bu. Hayatını zindan etme. Hakkında hayırlısı.

ahh ahhh pekı nıye nısanlıyken cok guzeldı hersey sorunlar olsada duzelırdı adım atardı sımdı adam sankı duvar bıtıyo dıyorum tınn dünya yıkılsa umrunda degıl başka bırıde yok sanmıyorum yakalamadım ama şüphede etmedim

İşte bende bunu merak ediyorum. Hani başkası olsa dicem ki adam başkasını seviyor ve o kişiyi ailesi istemedi zoraki senle evlendi ama öyle bir durumda yok. Sen acaba bu kültür farkını ona çok mu söyledin? Yani aranızda ki farkı çok mu dile getirdin?

yok arkadaşım ben asla kendımden asagı görmem kımseyı aılemdende hıc oyle bısey gormedım buyurken.. o bana bı keresınde bı konu hakkında fıkrımı sunarken lafımın ustune laf deme lıse mezunuym dıyemı böyle yapıosun demıstı bugünde yazdım onu hatta bı arkadaşa..ben asla lıse mezunuym dye sehırde buyudm dıye kıbırlenmedım cunku ınsan olmak onemlı universte mezunu ılkokul mezunu köyde buyumk bunlar onemlı degıldır bunlar vasıfdır ama kalıcı olan asıl onemlısı karakterdir ınsanlktır bence..

Evet doğru konuşmuşsun sen. Eminim de farklı bir şey kastetmedin ama işte erkekler bu konuda biraz hassaslar ne kadar da sanki takmıyorlar gibi görünse de öyle olmuyor ki bak bunu açıkça belirtmiş zaten.

Evet evliyim. Yüksek lisans okuyorum eşim ise lise mezunu ama işte dediğin gibi karakter önemli. Ben yüksek lisans yapmayacaktım eşim beni ikna etti. Tam destek arkamda bu konuda.

bende ona acıktan lıseyı okuması ıcın ıkna ettım suan 1.dönemde ıste ama yıne ben kotu oldum ona gore..ne güzel esiniz destek oluyor mutluluğunuz devamını dılerımm

sendemi aynı dertdensın,nasıl basa cıkıyosun,inan benım ne gucum ne tahammulum var,ailem var sagolsun,Allah bın kere razı olsun,,senınde sanırım bebegın olacak Allah sağlık huzur sabır versın

başa çıkamadım ve artık herşeyi oluruna bıraktım eşimle aynı evde iki yabacı gibiyiz ama ben arkamda kimsem olmadığı için ve 2 de çocuğum olduğu için oturuyorum sana dedim ya o yüzden sen sanşlısın diyee

bosan, seni tutan ne?

3.cocuga hamılesın yani..sabırlısın evet hmde baya ben sabredemeyip patladım aıleme..hakkında hayırlısı buydu belkı sıkma canını Allah a havale edıyorum bosyere uzen can yakan ınsanları

Yorumları okumadan yazıyorum.
Böyle hayatları okuyunca cinlerim tepeme çıkıo. Ne demek dövdü ya, ne demek telefonda bişeyi anlamayınca hemen bağırmak. Afedersin tam bir öküz anladığım kadarıyla. Boşan diyemem ama bu hanzoyla da hayat nasıl devam eder ki. Bak güzelim kasabada büyümek falan, tahsil durumu bunlar bi yere kadar insana bişiler katar, insan insan olmalı derler ya gerçekten öyle. Keşke sadece telefonda değil de yüzyüze görüşüp karar verseydin evlenmeye. Acele etmişsin sanki.

acele oldu evet basıretım bağlandı sevdım guyaa sevmez olaydım oyle acelece evlendım..tabıkı kasaba sehır lıse ılkokul unıv.bunlar sadece vasıf ınsanlık karakter vıcdan ahlak edep bunlar onemlı uyuşmuyoruz dıye bu lıse olayını yazdım yanı ortam gormemıs benım başka bı erkekle yanı dayım amcam onlarla uzun surelı oturmama bıle kızar..ne aıle oturması bu derdı ben o gorevdeyken 1bucuk ay ıstanbula gıtmıstımde..anamın evı akrabalar tabı benı ozlemıs amcam dayım vs zıyarete gelıyo ona bıle karıştı off valahı ıcım daraldı hanzonun tekı nerden bulaştım kım bana beddua okudu acaba dıye dusunuyorum kımsenın canını yaktığımı sanmıyorum ama Rabbım bu derdi verdi işte çöktüm vallahi

Canım bak hiç üzülme daha 24 yaşındaymışsın, gençliğinin baharındasın. Boşanırsın bir iki yıl kafanı dinledikten sonra illa ki talipleirn olur, iyice araştırır kafanın uyduğu biriyle evlenirsin. Bi de çocuğun olur. Ohhhh gel keyfim gel. O öküz de senin gibi birini kaybettiğine yansın. Sinir oldum valla. Bi yorumunu okudum şimdi, ilişki isteğini kabul etmedin diye aldatılmayı hakediosun demiş. Bu kadar ağır bi hakaret olamaz. Tek bu laf bile mahkemede işine yarar diye düşünüyorum. Delil toplamaya bak. Mahkemeye mantıklı şeyler sun ki boşanman kolay olsun. Bu ne be hakaret göresin, adamın(!) bazı ihtiyaçlarını karşılayasın diye mi evlendirdi ailen onunla sanki. Hadsiz. Şu an kesinlikle boşan diyorum. İnanıyorum çok güzel bi hayatın olacak sonrasında. Çok dikkatli ol. Sadece dua et. Kimseyi tanıyamayız bence ne kadar vakit geçirirsek geçirelim, sadece dua diyorum. Benim eşim benim dualarım karşılığı. Böyle şeyleri okuyunca eşime olan sevgim artıo inan ki. Allahım seni de iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah dermansız dert vermesin canım, bu günlerde elbet geçecek diye düşün kendini koyverme,güçlü ol. Bak ailende arkanda, çocuğun da yok seni bu adama bağlayacak.

Yalnız dikkat et, bu adam öyle ha deyince boşanacak bir adama benzemiyor. Sana blöf yapıyor bana kalırsa gideceğine ihtimal vermiyor. Lütfen kendine dikkat et, sinirlenip sana şiddet göstermesine mani ol. Ve bu olay uzar eşinin yanında kalırsan da aman diyeyim sıkı korun, küçücük bebek evlilik falan kurtarmaz bunların hepsi boş palavra.

Ayrıca bilgisayar geçmişini silmeyi unutma. Allah yardımcın olsun.

delil toplamak nasıl olucak bılmıyorum ama bugünden ıtıbaren telefona görüşme kaydı ındırdım,bugunde tartışma oldu telefondan,bana senınle yatmıycam artık bıttın benım ıcın dedı ben boşanma ıstedıgımı soyleyınce böyle dedı..bende senınle yatmam dedım..bana zaten benle degıl başkasıyla yatmaya meyıllısın dıyor..ınan onun dedıklerını yazdıkça utanıyorum cunku ben böyle ne edepsızlık gordm ne de ahlaksızlık...
esıne sıkı sıkı sarıl tabı Allah daım etsın huzurunuzu..insallah hayırlısıyla bende huzura ererım ne namazda her duamda bu var Allah hayırlı kapılar açsın bırı cıkmasada sağlık huzur versın

MERHABA CANIM oncelikle kecmis olsun.dogru karar almissin.bosanmaq senin haqqin.yolun yarisina gelmeden brak adami gitsin.boyleleri zamanla flanla duzelemezler.bosanmayi rahat kabul etdiyine gore iyce kalbsiz,kendinden basqa kimseyi sevmiyor qaliba.:99::99::100::96:

evet zor ınsan gıdıcegıme ıhtımal vermıyor suan görevde dıye rahat rahat yazıyorum zaten o olsa ne pc ne bısey... gecmısı mutlaka sılerım sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…