- Konu Sahibi bayanyardim
-
rica ederim. aileniz yanınıza geldiğinde neden anlattığınız halde sizi alıp götürmedi diye eleştirildiniz bir de yazılarınızdaki ufak detaylara takılmış olabilirler bu her konuda oluyor size özel değil. ama aileniz en azından sizin arkanızda. evlendin gelemezsin diyen aileler de var. siz çok şanslısınız bu açıdan. bu açıdan da olaya bakın.
bencede boşanın.. bırak kaba davranmayı emrivaki konuşmalarına bile tahammül edemem ben...hatta üzgün bir ifadeyle değil kızgın olduğunu belli eder gibi söylemelisin düşünceni,,,o zaman sıkıla sıkıla gelir belki değişir..
Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,
Canım, aranızda sevgi yok, saygı yok, huzur yok, mutluluk yok, şiddet var, mutsuzluk var. Yani ne söylenebilir ki. 3. kişi için boşan demesi çok kolay ama inan senin durumunda sanki en hayırlısı bu. Hayatını zindan etme. Hakkında hayırlısı.
ahh ahhh pekı nıye nısanlıyken cok guzeldı hersey sorunlar olsada duzelırdı adım atardı sımdı adam sankı duvar bıtıyo dıyorum tınn dünya yıkılsa umrunda degıl başka bırıde yok sanmıyorum yakalamadım ama şüphede etmedim
İşte bende bunu merak ediyorum. Hani başkası olsa dicem ki adam başkasını seviyor ve o kişiyi ailesi istemedi zoraki senle evlendi ama öyle bir durumda yok. Sen acaba bu kültür farkını ona çok mu söyledin? Yani aranızda ki farkı çok mu dile getirdin?
yok arkadaşım ben asla kendımden asagı görmem kımseyı aılemdende hıc oyle bısey gormedım buyurken.. o bana bı keresınde bı konu hakkında fıkrımı sunarken lafımın ustune laf deme lıse mezunuym dıyemı böyle yapıosun demıstı bugünde yazdım onu hatta bı arkadaşa..ben asla lıse mezunuym dye sehırde buyudm dıye kıbırlenmedım cunku ınsan olmak onemlı universte mezunu ılkokul mezunu köyde buyumk bunlar onemlı degıldır bunlar vasıfdır ama kalıcı olan asıl onemlısı karakterdir ınsanlktır bence..
Evet doğru konuşmuşsun sen. Eminim de farklı bir şey kastetmedin ama işte erkekler bu konuda biraz hassaslar ne kadar da sanki takmıyorlar gibi görünse de öyle olmuyor ki bak bunu açıkça belirtmiş zaten.
evlimisin sende
Evet evliyim. Yüksek lisans okuyorum eşim ise lise mezunu ama işte dediğin gibi karakter önemli. Ben yüksek lisans yapmayacaktım eşim beni ikna etti. Tam destek arkamda bu konuda.
sendemi aynı dertdensın,nasıl basa cıkıyosun,inan benım ne gucum ne tahammulum var,ailem var sagolsun,Allah bın kere razı olsun,,senınde sanırım bebegın olacak Allah sağlık huzur sabır versın
Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,
başa çıkamadım ve artık herşeyi oluruna bıraktım eşimle aynı evde iki yabacı gibiyiz ama ben arkamda kimsem olmadığı için ve 2 de çocuğum olduğu için oturuyorum sana dedim ya o yüzden sen sanşlısın diyee
Yorumları okumadan yazıyorum.
Böyle hayatları okuyunca cinlerim tepeme çıkıo. Ne demek dövdü ya, ne demek telefonda bişeyi anlamayınca hemen bağırmak. Afedersin tam bir öküz anladığım kadarıyla. Boşan diyemem ama bu hanzoyla da hayat nasıl devam eder ki. Bak güzelim kasabada büyümek falan, tahsil durumu bunlar bi yere kadar insana bişiler katar, insan insan olmalı derler ya gerçekten öyle. Keşke sadece telefonda değil de yüzyüze görüşüp karar verseydin evlenmeye. Acele etmişsin sanki.
acele oldu evet basıretım bağlandı sevdım guyaa sevmez olaydım oyle acelece evlendım..tabıkı kasaba sehır lıse ılkokul unıv.bunlar sadece vasıf ınsanlık karakter vıcdan ahlak edep bunlar onemlı uyuşmuyoruz dıye bu lıse olayını yazdım yanı ortam gormemıs benım başka bı erkekle yanı dayım amcam onlarla uzun surelı oturmama bıle kızar..ne aıle oturması bu derdı ben o gorevdeyken 1bucuk ay ıstanbula gıtmıstımde..anamın evı akrabalar tabı benı ozlemıs amcam dayım vs zıyarete gelıyo ona bıle karıştı off valahı ıcım daraldı hanzonun tekı nerden bulaştım kım bana beddua okudu acaba dıye dusunuyorum kımsenın canını yaktığımı sanmıyorum ama Rabbım bu derdi verdi işte çöktüm vallahi
acele oldu evet basıretım bağlandı sevdım guyaa sevmez olaydım oyle acelece evlendım..tabıkı kasaba sehır lıse ılkokul unıv.bunlar sadece vasıf ınsanlık karakter vıcdan ahlak edep bunlar onemlı uyuşmuyoruz dıye bu lıse olayını yazdım yanı ortam gormemıs benım başka bı erkekle yanı dayım amcam onlarla uzun surelı oturmama bıle kızar..ne aıle oturması bu derdı ben o gorevdeyken 1bucuk ay ıstanbula gıtmıstımde..anamın evı akrabalar tabı benı ozlemıs amcam dayım vs zıyarete gelıyo ona bıle karıştı off valahı ıcım daraldı hanzonun tekı nerden bulaştım kım bana beddua okudu acaba dıye dusunuyorum kımsenın canını yaktığımı sanmıyorum ama Rabbım bu derdi verdi işte çöktüm vallahi
Canım bak hiç üzülme daha 24 yaşındaymışsın, gençliğinin baharındasın. Boşanırsın bir iki yıl kafanı dinledikten sonra illa ki talipleirn olur, iyice araştırır kafanın uyduğu biriyle evlenirsin. Bi de çocuğun olur. Ohhhh gel keyfim gel. O öküz de senin gibi birini kaybettiğine yansın. Sinir oldum valla. Bi yorumunu okudum şimdi, ilişki isteğini kabul etmedin diye aldatılmayı hakediosun demiş. Bu kadar ağır bi hakaret olamaz. Tek bu laf bile mahkemede işine yarar diye düşünüyorum. Delil toplamaya bak. Mahkemeye mantıklı şeyler sun ki boşanman kolay olsun. Bu ne be hakaret göresin, adamın(!) bazı ihtiyaçlarını karşılayasın diye mi evlendirdi ailen onunla sanki. Hadsiz. Şu an kesinlikle boşan diyorum. İnanıyorum çok güzel bi hayatın olacak sonrasında. Çok dikkatli ol. Sadece dua et. Kimseyi tanıyamayız bence ne kadar vakit geçirirsek geçirelim, sadece dua diyorum. Benim eşim benim dualarım karşılığı. Böyle şeyleri okuyunca eşime olan sevgim artıo inan ki. Allahım seni de iyi insanlarla karşılaştırsın.
Allah dermansız dert vermesin canım, bu günlerde elbet geçecek diye düşün kendini koyverme,güçlü ol. Bak ailende arkanda, çocuğun da yok seni bu adama bağlayacak.
Yalnız dikkat et, bu adam öyle ha deyince boşanacak bir adama benzemiyor. Sana blöf yapıyor bana kalırsa gideceğine ihtimal vermiyor. Lütfen kendine dikkat et, sinirlenip sana şiddet göstermesine mani ol. Ve bu olay uzar eşinin yanında kalırsan da aman diyeyim sıkı korun, küçücük bebek evlilik falan kurtarmaz bunların hepsi boş palavra.
Ayrıca bilgisayar geçmişini silmeyi unutma. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?