- Konu Sahibi bayanyardim
-
Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,
Güzelim kusura bakma ama sen de çok cahilsin.Tanımadan etmeden,sanki koca bulamayacakmış gibi evlenmiş,başka bir ile gitmişsin.Hadi kısmet diyelim.Böyle bir adamı yola getimek için hamile kalmayı düşünmüşsün.Akıl tutulması mı yaşıyorsun sen.Çocuk hangi adamı düzeltmiş.Dayak yiyiorsun dayak.Hala boşanayım mı diyorsun.Adam sana mal gibi davranıyor.Sen bir insansın.Hamile kalsan çocuğun olsa,ömür boyu kurtulamazsın bu adamdan boşansan bile.Annen de çok tuhafmış.Bir daha dövmesinde çık gel diyor.Yani bi daha ağzını burnunu kırmasını mı bekleyeceksin.
Ben görücü evliliklerini zaten hiç anlamıyorum. Tabikide bu şekilde mutlu olanlarda var, ya da severek evlenip mutsuz olanlar.
Ama gerçekten görücü usulü evliliğin mantığı mana ters geliyor. Aileler onaylıyor diye siz nasıl onaylayabiliyorsunuz.
Yani ne bilim ben içime sindiremedim gibi geliyor.
Neyse konunuza gelelim asker eşlerinin genelde düştükleri durum bu oluyor. Bence boşanın yoksa bu şekilde bir evlilik ruh sağlığınıza zarar verir.
Kıymetini bilmiyor sa yolu gostereceksin..daha 5 aylik evliyken boyleyse ilerde hic huzur bulamazsin..ailen arkandaysa once uyarsinlar eger duzelmezse de ayriligi düşünebilirsiniz. .umarim duzelir.
lise mezunuyum o ise lise terk
cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.
en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok [/COLOR]
LİSE TERK VE UZMAN ÇAVUŞ VE GÖREVE GİDİYOR DOĞRUMU ANLADIM
BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR AMA NEYSE
BİR EVLİLİKTE ŞİDDET VARSA ADI EVLİLİK OLAMAZ KENDİNİ EZDİRME AİLENDE ARKANDA MADEM BOŞAN
annem benı zıyarete geldi götürmeye değil ki zaten bugünde bır suru sey yasandı tam bir öküz gerçekten artık böyle koca degılde başkasıymış gıbı geliyor..amaa gıdıcem annemlerle. boşanmak ıstedıgmı soyledım bugun telefonda suan gorevde cunku gıt dedı sonra ben ıstemıyorum boşanmak dedı ama ıyı olmayada çalışmıyor cuma geliyor konusucaz ıste son kez gıdıp dava acıcam bende annem yuva yıkmak ıstemıyor hanı duzelır belkı dıye cunku eskıden melek gıbıydı ınanamıyor böyle olduğuna ..Basıret bağlanması yasadık resmen ailecek bı anda oldu bıttı evet doğru dusunemedık ynı kendıme zaten cok kızıyorum ama kaderde ne varsa o yaşanıyor
Aranızda kültür farkı yok, aynı kültürdensiniz ki dayak yedikten sonra biz karıkocayız iyi olalım diyorsunuz. Liseyi terketse nolur bitirse noolur. Sanki biriniz ilkokul diğeriniz üniversite mezunu gibi yazmışsınız.
Canım bak bunun basiret bağlanmasıyla alakası yok.Aynı evin içine girince herkes kendi yüzünü ortaya çıkarıyor.İlk başlarda sana melek gibi davranması normal.Öbür türlü evlenirmiydin.Ama ben sen de pek boşanır göz göremedim.Annen ziyarete gelmiş olabilir.Ama durumu gördü.Annen yuva yıkmak istemiyor da,kızının başı gözü patlasın diye mi bekliyor.Hla neyi konuşacaksın.ADAM SENİ DÖVÜYOR YA DÖVÜYOR.Sen insan değil misin.Dayak ne demek.Sana hayvan muamelesi yapıyor.Sen istemediğin halde sevişmek istiyor sevişmeyince aşağılıyor.Sen onun malımısın.Bu insan müsvettesinin nasıl düzeleceğini bekliyor annen.Böyle oturarak mıy mıy yaparak mı.Nolcak gelcek konuşcak sonra hee tamam düzeldim mi diyecek.Aklını başına al,.Git annenin evine,baban bir ayar çeksin ona.Biraz burnu sürtsün.Hee bence direk boşan ama senin pek niyetin yok.Yeterki yuva!!!! yıkılmasın millet ne der.
Daha yasadigim neler var tabi..kisaca biri cevap yazsinda bi akil alayim diye kabataslak yazdim..mesela ayip ama napayim yazicam iliskiye girmedim ikigece diye aldatikmayi hakediyosun aldatilirsan sasirma dedi.. ve benim onu istememem den yapmadim degil regl gecikti ve agrilarim cok asiriydi..inanin daha bi hafta oncesine kadar bebek istiyordum o forumlara yaziyordum cocuk olursa iyi okuruz isinir bana diye ama istemiyorum artik Rabbim dogru zamani bikir elbet zaten icim ona karsi buz gibi hicbisey hissetmiyorum..rahat rahat yaziyorum o gorevde cunku yoksa bu saatte ben ve internet normalde girmeme kizar,kardesimle vatsup ta konusurum niye girdin su saatte der gunduz girsem bile ooof off valahi icim sisti daha 24 yasinda biktim hayattan
evlımısın bılmıyorum ama bı sans vermey duşundu annem,evet belkı hatalı..boşanmayı ınan cok ıstıyorum sadece sevdıgım adamın herseyı bırakıp eve-lendıgım adamın degmedıgı görmek benı yıprattı hemde cok..zaten cuma gelıyormus dava acıcaz son konuşma bu sekılde..boşanıyoruz yanı
sımdı nasıl anlatsam sehırde yasamanın bı farkı yokmudur kasabadan? egıtım degılmıdır herseyın bası..evet lıse mezuyum dıye kıbır yapmıyorum asla sevmedıgım sey ama okul gormemıs kucuk bı yerde buyumus kaba bırı ama evlendikten sonra kaba oldu tabı bende buna yoruyorum ne bılım hıc bı erkekle konuşmamı aıle bıreylerının arasında cok konuşmamı bıle ıstemez onun ıstedıgı konuşmayı bılmeyen ağzı var dılı yok bırı galıba bu yüzden okul meselesını açtım..yoksa asla kendımı buyuk görmem hatta onu acık lıseye kayıt ıcn ben ıkna ettım hanı aramızda bndan sorun çıkmasın dıye cunku ben bı konuda fıkrımı sunsam cok akıllısın benım lafıma laf soyleme lıse mezunusun dıyemı bunlar derdı..anlatabıldım umarım derdımı arkadaşım
5,5 yıllık evliyim.Kocamı deli gibi seviyorum.Çok büyük aşkla evlendik.Neler yaşadık.Birbirimize karşı hatalarımız,zor süreçlerimiz olmuştur.Ama bugün bana tek bir tokat atsa,beni kırıcı aşağılayıcı tavrı olsa,bir gün bile durmam.Ben insanım,onun eşiyim.
Evliliğinde ne yapıp ne yapmayacağına annen değil,sen karar vermelisin.Annen yaşamıyor yaşadıklarını.
deli misin? Sakin cocuk filan yapma cnm. Daha yeni evlisin, ona ragmen bu kadar kotu gidiyorsa hersey, cocuk filan kurtarmaz bu evliligi.. Hic bir evliligi cocuk kurtarmaz ya..
Kaç yaşındasınız? Niye hemen evlendiniz, liseden sonra üniversiteye girmeyi düşünmediniz mi? Ne aceleniz vardı evlilik için anlamadım.
Sormayın bile, bir an önce bu psikopattan ayrılıp eski hayatınıza dönüp bir üniversite kazanmaya bakın. Elinizde mesleğiniz olsun, kimsenin eline bakmak zorunda kalmayın.
Umarım tez zamanda kurtulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?