Bosanmalımıyım???

Kaç yaşındasınız? Niye hemen evlendiniz, liseden sonra üniversiteye girmeyi düşünmediniz mi? Ne aceleniz vardı evlilik için anlamadım.

Sormayın bile, bir an önce bu psikopattan ayrılıp eski hayatınıza dönüp bir üniversite kazanmaya bakın. Elinizde mesleğiniz olsun, kimsenin eline bakmak zorunda kalmayın.

Umarım tez zamanda kurtulursunuz..

Ben görücü evliliklerini zaten hiç anlamıyorum. Tabikide bu şekilde mutlu olanlarda var, ya da severek evlenip mutsuz olanlar.
Ama gerçekten görücü usulü evliliğin mantığı mana ters geliyor. Aileler onaylıyor diye siz nasıl onaylayabiliyorsunuz.
Yani ne bilim ben içime sindiremedim gibi geliyor.
Neyse konunuza gelelim asker eşlerinin genelde düştükleri durum bu oluyor. Bence boşanın yoksa bu şekilde bir evlilik ruh sağlığınıza zarar verir.

Ömrünüzü bu adama adamaya değer mi sizce ??? Çocuk olunca boşanmak daha zor gelicek ...
Şiddetin olduğu yere yuva denilmez .En iyisi ailenizin yanına gidip boşanma işlemlerine başlamak...

lise mezunuyum o ise lise terk
cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.
en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok
[/COLOR]

LİSE TERK VE UZMAN ÇAVUŞ VE GÖREVE GİDİYOR DOĞRUMU ANLADIM
BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR AMA NEYSE
BİR EVLİLİKTE ŞİDDET VARSA ADI EVLİLİK OLAMAZ KENDİNİ EZDİRME AİLENDE ARKANDA MADEM BOŞAN

Öküz..Tam anlamıyla öküz..

Saygı yok, huzur yok, sevgi hiç yok...Ama şiddet var..Hem sözlü hem fiili..Boşan arkadaşım..

Her evlilikte sorunlar olur, özellikle ilk 4-5 sene evliliğin en sancılı zamanıdır. Ama bu tür olaylar başka. Şiddet varsa, zerre saygı yoksa onun tutulacak bir yeri olmuyor maalesef.

Kıymetini bilmiyor sa yolu gostereceksin..daha 5 aylik evliyken boyleyse ilerde hic huzur bulamazsin..ailen arkandaysa once uyarsinlar eger duzelmezse de ayriligi düşünebilirsiniz. .umarim duzelir.

annem benı zıyarete geldi götürmeye değil ki zaten bugünde bır suru sey yasandı tam bir öküz gerçekten artık böyle koca degılde başkasıymış gıbı geliyor..amaa gıdıcem annemlerle. boşanmak ıstedıgmı soyledım bugun telefonda suan gorevde cunku gıt dedı sonra ben ıstemıyorum boşanmak dedı ama ıyı olmayada çalışmıyor cuma geliyor konusucaz ıste son kez gıdıp dava acıcam bende annem yuva yıkmak ıstemıyor hanı duzelır belkı dıye cunku eskıden melek gıbıydı ınanamıyor böyle olduğuna ..Basıret bağlanması yasadık resmen ailecek bı anda oldu bıttı evet doğru dusunemedık ynı kendıme zaten cok kızıyorum ama kaderde ne varsa o yaşanıyor

bende anlamıyorum artık kendımı valla arkadaşım ne bılıyım anlaştık sevdık evlendım cok ırdeleyemedım mallık ettım kısaca...aker eslerının durumu bu oluyor derken? varmı benım gıbı cekenı...

Kıymetini bilmiyor sa yolu gostereceksin..daha 5 aylik evliyken boyleyse ilerde hic huzur bulamazsin..ailen arkandaysa once uyarsinlar eger duzelmezse de ayriligi düşünebilirsiniz. .umarim duzelir.

sanmıyorum kı adama boşanalım dıyorum küfürler gıt demeler ıyı olmaya yanaşmıyor pısmanda degıl hos pısman olsada umrumda degıl..

askerlikten sınavla bu göreve gecmıs komando ıste aman batsı ısıde kendıde...acık lıseye devam edıyor

Canım bak bunun basiret bağlanmasıyla alakası yok.Aynı evin içine girince herkes kendi yüzünü ortaya çıkarıyor.İlk başlarda sana melek gibi davranması normal.Öbür türlü evlenirmiydin.Ama ben sen de pek boşanır göz göremedim.Annen ziyarete gelmiş olabilir.Ama durumu gördü.Annen yuva yıkmak istemiyor da,kızının başı gözü patlasın diye mi bekliyor.Hla neyi konuşacaksın.ADAM SENİ DÖVÜYOR YA DÖVÜYOR.Sen insan değil misin.Dayak ne demek.Sana hayvan muamelesi yapıyor.Sen istemediğin halde sevişmek istiyor sevişmeyince aşağılıyor.Sen onun malımısın.Bu insan müsvettesinin nasıl düzeleceğini bekliyor annen.Böyle oturarak mıy mıy yaparak mı.Nolcak gelcek konuşcak sonra hee tamam düzeldim mi diyecek.Aklını başına al,.Git annenin evine,baban bir ayar çeksin ona.Biraz burnu sürtsün.Hee bence direk boşan ama senin pek niyetin yok.Yeterki yuva!!!! yıkılmasın millet ne der.

sımdı nasıl anlatsam sehırde yasamanın bı farkı yokmudur kasabadan? egıtım degılmıdır herseyın bası..evet lıse mezuyum dıye kıbır yapmıyorum asla sevmedıgım sey ama okul gormemıs kucuk bı yerde buyumus kaba bırı ama evlendikten sonra kaba oldu tabı bende buna yoruyorum ne bılım hıc bı erkekle konuşmamı aıle bıreylerının arasında cok konuşmamı bıle ıstemez onun ıstedıgı konuşmayı bılmeyen ağzı var dılı yok bırı galıba bu yüzden okul meselesını açtım..yoksa asla kendımı buyuk görmem hatta onu acık lıseye kayıt ıcn ben ıkna ettım hanı aramızda bndan sorun çıkmasın dıye cunku ben bı konuda fıkrımı sunsam cok akıllısın benım lafıma laf soyleme lıse mezunusun dıyemı bunlar derdı..anlatabıldım umarım derdımı arkadaşım

evlımısın bılmıyorum ama bı sans vermey duşundu annem,evet belkı hatalı..boşanmayı ınan cok ıstıyorum sadece sevdıgım adamın herseyı bırakıp eve-lendıgım adamın degmedıgı görmek benı yıprattı hemde cok..zaten cuma gelıyormus dava acıcaz son konuşma bu sekılde..boşanıyoruz yanı

deli misin? Sakin cocuk filan yapma cnm. Daha yeni evlisin, ona ragmen bu kadar kotu gidiyorsa hersey, cocuk filan kurtarmaz bu evliligi.. Hic bir evliligi cocuk kurtarmaz ya..

5,5 yıllık evliyim.Kocamı deli gibi seviyorum.Çok büyük aşkla evlendik.Neler yaşadık.Birbirimize karşı hatalarımız,zor süreçlerimiz olmuştur.Ama bugün bana tek bir tokat atsa,beni kırıcı aşağılayıcı tavrı olsa,bir gün bile durmam.Ben insanım,onun eşiyim.
Evliliğinde ne yapıp ne yapmayacağına annen değil,sen karar vermelisin.Annen yaşamıyor yaşadıklarını.

`Aranızda kültür farkı yok, aynı kültürdensiniz ki dayak yedikten sonra biz karıkocayız iyi olalım diyorsunuz. Liseyi terketse nolur bitirse noolur. Sanki biriniz ilkokul diğeriniz üniversite mezunu gibi yazmışsınız.` demis arkadas ama:

iki insan ayni universiteyi, hatta ayni bolumu bitirse bile arada dunya kadar kultur farki olabiliyor. Bilmem kac universite mezunu kadin doven adamlar goruyoruz. Elbetteki, yasadigi yer, hayata bakis bicimi, aile yapisi kultur farkliliklari ortaya cikartir. O yuzden yanilmiyorsun bence. Ama arakadas bir vurgu daha yapmis ki dikkate deger, dayak yedikten snra bunu normal karsilarsan benzer bir kultur olmus olur bu defa.

doğru güzel konusuyosunda hersey bı anda olmuyorkı canım annem belkı duzelır gıbısınden oyle dedı ama esımde boşanmayı kabul ettı daha yapacak bısey yok..Allah senın yuvana nazar degdırmesın,bi ömür huzurla yasa ınsallah

24 yasındayım,calısma hayatım oldu tabi,acıktan üniv.okumaya calıstım ama becremedım ust uste sınıfta kaldım pes ettım..evet eskı hayatıma donup daha huzurlu guclu ve okuyan bırı olmaya bakıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…