Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr(
8ay içinde evlendik sevgiliyken nişanlıyken çok iyiydi ama evlenince herşey değişti ilgisizliği hep vardı ama son3 4 aydır hep kavgalar küsmeler iletişim diye bisey yok aramizda en son kavgada oglumda vardi ne biçim agladi Babasi bagirdikca
6yıllık evliyiz üstelik dışardan gelmiştir apartmanda kavga ettik ve aile apartmanı
Çok zor gerçekten hep ben konuşmaya calisiyorum birazda o cabalasin istiyorum ama yok.kendi adima bi rekor kirdim bi hafta yüzüne dahi bakmadim sonra hicbisey olmamis gibi konuştu biraz sonra gene ayni off
Tatlım soğudum ve arada babasına çok düşkün bir çocuk var diyorsun.Off arkadaşlar ne yapayım bi akıl fikir verin nolur iki gundurde annesinde yemeğini yiyip çıkıp gidiyor çıldırmak üzere yim
Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?