boşanmalımıyım

yyorgunnn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
58
1
98
Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr(

Allah size sabir versin biz ne dersek boş konuşmaya çalış olmuyorsa bosan.....

Konuşamıyoruz hiçbişekilde çocuk olmasa arada neysede daha 2buçuk yasında ve babasına aşık bi çocuk ona bunu yapmalımıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çocuk bu huzursuz ortamda büyüsün daha mı iyi? Hem düşünsene eşin yine bu tarz şeyleri yapıp gitmene müsaade etmeseydi?
Bu arada nasıl tanışıp evlendiniz ne kadar süredir böyle?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8ay içinde evlendik sevgiliyken nişanlıyken çok iyiydi ama evlenince herşey değişti ilgisizliği hep vardı ama son3 4 aydır hep kavgalar küsmeler iletişim diye bisey yok aramizda en son kavgada oglumda vardi ne biçim agladi Babasi bagirdikca

ne kadarlık evlisiniz?
yas farkı da var ...:44:

Yok yok baksana çocuğunun yanında bağırmalar falan hayır tartışacaksan da geçersin ayrı odaya derdin neyse söylersin! Kesinlikle uzatma derim ayrıca 3-4 ayda ne oldu yani kopma nedeni ne?

6yıllık evliyiz üstelik dışardan gelmiştir apartmanda kavga ettik ve aile apartmanı

3 4 ayda kopma nedeni derken ben soğudum iyice küs kalamazdım gider barışırdım konuşmaya calisirdim ama simdi barissak bile konuşmak istemiyorum soğudum baya bi

6yıllık evliyiz üstelik dışardan gelmiştir apartmanda kavga ettik ve aile apartmanı

cok üzücü ve zor bir durum ..
oturun konusun esinizle ..
ilgi alaka bekliyorum..
beni sevmiyor musun?
cocugumuz?
enine boyuna konusun ..

Çok zor gerçekten hep ben konuşmaya calisiyorum birazda o cabalasin istiyorum ama yok.kendi adima bi rekor kirdim bi hafta yüzüne dahi bakmadim sonra hicbisey olmamis gibi konuştu biraz sonra gene ayni off

Çok zor gerçekten hep ben konuşmaya calisiyorum birazda o cabalasin istiyorum ama yok.kendi adima bi rekor kirdim bi hafta yüzüne dahi bakmadim sonra hicbisey olmamis gibi konuştu biraz sonra gene ayni off

baska bir derdimi var ?
iş,para,psikolojik vs.. ?
:26:

Peki boşanırsan ailen nasıl karşılayacak? Mesleğin var mı? bunları da düşünmen gerekir hadi boşanalım olmasın sonrası daha önemli.

oturun konusun.burya yazdıklarını aynen ona aktar.. konusmadan kendımızı yıyerek hıcbıyere varamıyoruz malsef..

evet canım eyer boşanmaya kalksan neler olur geçine bilirmisin? kalıcak yerinnasıl bunlarıda şimdiden düşünmelisin vede eğerki gerçekten düşün ben soğudum yapamıyorum diyosan kendi ayaklarının üzerinde durabilmelisin.

Annen babam ayrılar ikiside evli babama giderim ben hiç boyle sorunlarimi anneme yada babama anlatmiyorum esimede bagirip cagirmiyorum oda gidebileceğini dusunmuyo kaybetme korkusu diye bisey yok yani iş sıkıntısıda hep vardi halada var

Off arkadaşlar ne yapayım bi akıl fikir verin nolur iki gundurde annesinde yemeğini yiyip çıkıp gidiyor çıldırmak üzere yim

Off arkadaşlar ne yapayım bi akıl fikir verin nolur iki gundurde annesinde yemeğini yiyip çıkıp gidiyor çıldırmak üzere yim
Tatlım soğudum ve arada babasına çok düşkün bir çocuk var diyorsun.
Öyleyse eşinle bir eş olarak değil arkadaş olarak konuş ve sıkıntılarınızı sakin bir şekilde dile getir.
Bu durumun çocuğunuzada yansıdığını nihayetinde etkilendiğini söyle.
Ve zaman tanı eşine ve kendine.
Baktın olmuyor, ara babanı durumunu anlat ve eşinle konuşmasını iste.
Babanda konuştu ve fayda etmediyse ayrılmak istiyorsan ayrıl.
Çocuğun kız mı, erkek mi bilmiyorum ama.
Eğer çocuğu almak istesen 5 yaşından küçük çocukları anneye veriyorlar.
Şu son dönem yaşanan cinsel istismardan ötürü.
Unutmadan, baba evinde de rahat edebilecek misin?
Sonuçta üvey annen var.
Herşeyi etraflıca düşünmen lazım canım.

"Hayat, uzak çekimde komedi, yakın çekimde trajedidir...,,

Bulabilirsem konuşmaya çalışcam aksamları konusmuyorum nasılsa diye dışarı gidiyor ne izin günü var ne bisey bilmiyorum çok sıkıntılı bi dönemdir belkide çok sıkılıyorum artık

Bazı erkeklerin yapısı bu.. Değiştirmiyorsun kavga ederek bişey elde edemezsiniz. İçinden gelmeyen bişeyi zorla yaptıramazsınız.. ya eşinizi böyle kabul edeceksiniz... Etmiyorsanız boşanacaksınız. Başka sorunlarınız yoksa bunun için boşanmaya degermi?? Herşeyin eksisini artısını iyice düşünüp tartmalısınız.. Boşanınca daha iyi bir hayatınız olacağını düşünüyorsanız boşanın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…