Benim anne babamda ağrılar kolayca bunu yapmak istemiyorum tabiki ya annemdeydim ya babamdaydim ama ikisinden de yoksun büyüdüm ikisininde eşleri vardi ben kesiminde biraz çabalamasını istiyorum ama o sürekli işiyle borclariyla ilgili sürekli stresli sinirli konuşmaya calisinca hemen ofkeleniyor konusmayinca kafasına gore takılıyo nr sevdiğini anlayabiliyorum ne sevmediğini konusmuyo anlatmıyo bende kendim düşüne düşüne deliricem acaba oylemi boylemi diye
İyi fikirmiş mektup yazıyım bakalım ne olacak teşekkürler turtle88
Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr(
Benim anne babamda ağrılar kolayca bunu yapmak istemiyorum tabiki ya annemdeydim ya babamdaydim ama ikisinden de yoksun büyüdüm ikisininde eşleri vardi ben kesiminde biraz çabalamasını istiyorum ama o sürekli işiyle borclariyla ilgili sürekli stresli sinirli konuşmaya calisinca hemen ofkeleniyor konusmayinca kafasına gore takılıyo nr sevdiğini anlayabiliyorum ne sevmediğini konusmuyo anlatmıyo bende kendim düşüne düşüne deliricem acaba oylemi boylemi diye
6 yıllık evlisin..maddi sorun yüzünden olup olmadığını anlarsın mutlaka para yokmu vardamı vermiyor..pazar parası vermiyormu..ne yiyip içiyorsunuzki..kayınvalideye anlatsan..
Kayınvalidemde bi tuhaf yokki napsın falan diyo ise gitsin çalışsın diyorum dükkanımı kapatsın düzelir falan diyo ama 6yıldır aynı dükkan kiraları faturaları birikiyo sürekli işin içinden çıkamıyo sonra hep sinirli hep ödemesi var hep parası yok.. allahtan kaynanamların evi varda bide kirada olsak bilmiyorum napardık kira vermedikten sonra binlira bile alsa geçiniriz biz ne harcıyoruzki
Hayatım hala ne bekliyorsun daha boşanma davasını açmadın mı? Artık sevgi-saygı ilgi-alaka bitmiş sana karşı zorlamanın alemi yok sana da yazık değil mi? Çocuk olması kötü olmuş işte çocuğun olmasaydı her şey daha rahat ve kolay olabilirdi.Eşim benimle yada çocuğuyla hiç ilgilenmiyor hiçbiyere gitmiyoruz kendisi isterse arkadaşlarıyla gidiyor kavga ediyoruz küsüyorum barışmaya çalışmıyo gidicem diyorum git çocuğu götüremezsin diyor.. 10gün konuşmadım annesine gidip yemek yiyo oturuyor gelip yatiyo biz ne yiyip iciyoruz umrunda değil parada birakmiyo benim istemeyeceğimi de biliyor bi akıl verin şaşırdım kaldım.. Benden 11 yaş büyük hep daha mantıklı olmasını bekledim ama tam tersi oluyor..Arkadaşlar ben eşime ne naz yapabiliyorum ne şımarabiliyorum nede beni kırdığı zaman gönlümü alıyor nede özel günlerde hiçbişey ama hiçbisey yapmıyorr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?