Boşanmalıyımmmm yardım

Ayse123_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
102
51
13
35
Kızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok

Kızlar desteğinize ihtiyacım var 6 senelik evliyim çocugumuz olmadı hep oldu düştü dış gebelikler ameliyatlar falan yaşadım.bu döneme kadar eşimle bi sıkıntımızda yoktu kendimiE ait bi perde dükkanımız vardı orda çalışıyorduk sonra işler yürümedi kapattık eeşim başka işe başladı.bende 1 ay önce tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum eşim ondan sonra tamamen değişik bi adam oldu.bana sormadan evden taşınma anasının yakınına gitme kararı falan aşmış bından bitek benim haberim yok.hadi dedim evliliğim için Onuda kabul ettim.bu arada benim ailemide yıktı geçti onlarda yetwrki sen mutlu ol kızım biz unuturuz dediler 20. Gündür evide terketti anasında kalıyor.bama şimdiki teklifide babamın bana aldığı bi ev vardı bizimde birlikte aldığımız bi dükkan var onları satalım ticari taksi alalım kendine iş olsun.bana ya o evi sattır yada boşanalım diyor.yıllarca o benim için çalışmış şimdi babamın aldığı ev satılırsa ona güvenimi kanıtlıcakmışım anca o Zaman eve dönermiş.bu kadar kötü bi dönemdeyiz ve onunkilerinden kimseden bi ses yok

arkadaşım aklını başına topla yeni maceralar için malından mülkünden olma. adam olan ticari taksi bilmem ne hevesinde koşacağına girer adam gibi işte çalışır bu kadar net.
utanmaz bir de babanın aldığı mala göz dikmiş. senin sevgini sınamak ne haddineymiş??
boşayacaksa durmasın boşasın. babanın aldığı ev senin, birlikte aldığınız mal yarı yarıya. bi de paşa paşa nafaka ödemek zorunda bitti gitti.
anasının etini yesin.

Basliktaki mıyım fazla olmuş. Boşa bu asalak diye tabir ettigimiz turden adami. Ne munasebet benim babamin emegini ona harcamak? Ona mi almis ki benim babam o evi? Hadsizlik yani bunu teklif etmesi bile. Boyle birseyi insan nasil dile getirebilir aklim almiyor.

Belli ki sizi suçluyor.
Ne kadar acınası bir erkek.
Siz karnınızdaki canı kaybeden tarafken ayakta kalıp güçlü duruyorsunuz böyle bir adama ihtiyacınız yok.
Rabbim karşınıza inşallah akıllı uslu bir adam çıkarıp hayırlı evlatlar verir.
Sakın hiçbir malınızı vermeyin.
Güvenmeyin.
Seven adam böyle bir istekte bulunmaz.
Size blöf yapıyor.

Normalde kadinlar evi terkeder fakat sizin kocaniz gitmis.hic sevmem afff edersin böyle kadin gibi naz yaoan erkekleri seni bu durumda boyle birakmis bence bosver inceldigi yerden kopsun

arkadaşım aklını başına topla yeni maceralar için malından mülkünden olma. adam olan ticari taksi bilmem ne hevesinde koşacağına girer adam gibi işte çalışır bu kadar net.
utanmaz bir de babanın aldığı mala göz dikmiş. senin sevgini sınamak ne haddineymiş??
boşayacaksa durmasın boşasın. babanın aldığı ev senin, birlikte aldığınız mal yarı yarıya. bi de paşa paşa nafaka ödemek zorunda bitti gitti.
anasının etini yesin.
Günlerdir kahretti benide ailemide bırakıp gitti anasına başta çok gururluydu o evden gelen kirayı bile istemiyordu şimdi hepsini istiyor

Aranızda ki ilişkinin ve hesabın zerresini bilmeden yorum yapmak saçma olur.
Bu kadar ileriye gittiyse verilen tavizler ve fedakarlıklar var belli ki.
Bence konuya hakim birilerine sor , yoksa kk seni 10 dakikada boşatır net...

Bende satmak istemiyorum ailemde güvenmiyor satmayız diyor benim için çalışmış hastaneye harcadıklarını falan laf ediyor.bi sürüde kart kredi borcumuz var halen
Cibilliyetsiz onun çocuğu için o kadar ameliyat ağrı sancı bir hiç, harcadığı paraya laf ediyor.

Sakın ha şaşırıp güvenip dediğini yapmayın amannn.

Aranızda ki ilişkinin ve hesabın zerresini bilmeden yorum yapmak saçma olur.
Bu kadar ileriye gittiyse verilen tavizler ve fedakarlıklar var belli ki.
Bence konuya hakim birilerine sor , yoksa kk seni 10 dakikada boşatır net...
Çocuk sahibi olmak için yapılan masrafları kadının yüzüne vuran adama arabulucu gerekmez bence.
Boşansın boşanmasın, bunun hesabını yapan adama anamın babamın mirasını yedirmem.

Back
X