- 17 Aralık 2024
- 52
- 29
- 3
- Konu Sahibi yuksel3468
-
Kızları alıyor iki maaşı var herhangi bir para maddi destekleri yok ekstra eşim onlara para veriyorKayınvalidenize bakarken eşiniz ya da ailesi size para veriyor mu? Kadının maaşını kim alıyor. Eşiniz bedava bakıcı bulmuş sizden hayatta boşanmaz.
ohhh şimdi hiç boşamaz. görümcelerde boşanacağını duysa kıyameti koparır zaten boşanmayın diye.Kızları alıyor iki maaşı var herhangi bir para maddi destekleri yok ekstra eşim onlara para veriyor
Hep sustum yaptıklarına ettiklerine en son dün patladım yoruldum artık çünkü bakıcı tutacam gerekirse ücretini bile kendi cebimden öderdim ama artık beden ruh anlamında bittik durumdayımanlattiklarinizda seffafsaniz kocanizin elinizi opmesi gerekir bu zamanda insanlar kendi ailelerine bakmiyor yuz ceviriyor. diger konuda ise bosanmayi dusunmekte gec bile kalmis olabilirsiniz
Bunuda denedim herşeyi denedim suçlu gene ben oldum bunu bilerek evlendin benimle dedin çalışma konusuna gelince çalışıyordum zaten evlendikten sonra iş ev çok yorucu olmaya başlamıştı o yüzden bıraktımohhh şimdi hiç boşamaz. görümcelerde boşanacağını duysa kıyameti koparır zaten boşanmayın diye.
bence boşanın ya da işe başlayın. başka biir hastaya baksanız EN AZ 20bin rahat alırsınız.
Kocanızın ve görümcelerinizin sizi baş üstünde tutması lazım. biraz kendinizi geri çekin nazlanın. hayatta boşamaz sizi kocanız.
Tek yaptığı şey susmak soruyorum ona bak onlar kocalarına laf ettirmiyor sen niye beni ezdiriyorsun diye cevap yok susuyorEşin o sınırı çekecekti. Çekmemiş. Eşinle ciddi bir konuşma yap diyeceğim ama 5 yıldır sana yüklendiklerini eşin fark etmiyor mu? Farkediyordur da susuyordur.
kaç yaşındasınız? ne iş yapıyordunuz? bence hasta bakmak kadar yorucu olmaz. çalışmaya başlayın hem bir güvenceniz olur hem de hasta bakmamak için bahaneniz olur. maaşınızıda kocanıza eksik söyleyin. elinizden alırsa falan hiç değilse birazını siz gizli gizli birikim yaparsınız.Bunuda denedim herşeyi denedim suçlu gene ben oldum bunu bilerek evlendin benimle dedin çalışma konusuna gelince çalışıyordum zaten evlendikten sonra iş ev çok yorucu olmaya başlamıştı o yüzden bıraktım
30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hattakaç yaşındasınız? ne iş yapıyordunuz? bence hasta bakmak kadar yorucu olmaz. çalışmaya başlayın hem bir güvenceniz olur hem de hasta bakmamak için bahaneniz olur. maaşınızıda kocanıza eksik söyleyin. elinizden alırsa falan hiç değilse birazını siz gizli gizli birikim yaparsınız.
Boşanmaktan başka çözüm yok gibi maalesef.Tek yaptığı şey susmak soruyorum ona bak onlar kocalarına laf ettirmiyor sen niye beni ezdiriyorsun diye cevap yok susuyor
Teşekkür ederimBoşanmaktan başka çözüm yok gibi maalesef.
Bir dakika ben yanlış mı anlıyorum? Sizin bekarken aldığınız evi ve arabayı satıp yeni ev mı alalım dedi şuursuz kocanız?30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
yaa ne güzel mesleğiniz varmış tekrar başlayın bence. hem eviniz arabanız varmış bir güvenceniz var yani. ee ne güzelde mesleğiniz varmış çok gençmişsiniz. bence ömrünüzü bu şekilde heba etmeyin.30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
ve sakın satıp yeni ev almayın. evlendikten sonra alınan tüm mal ortak sayılıyor sizin üzerinize tapusu olsa bile.30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
Evet annesi yattığı yerden akıl verdi bende yanlarındayım hatta hem oğlumda para ekler daha güzel bir yer alınır gene tapuyu senin adına yapsın dedi yok dedimBir dakika ben yanlış mı anlıyorum? Sizin bekarken aldığınız evi ve arabayı satıp yeni ev mı alalım dedi şuursuz kocanız?
30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?