- 17 Aralık 2024
- 52
- 30
- 3
- Konu Sahibi yuksel3468
-
Bunu bildiğim için yok dedim zaten hatta aklımdan geçiyor bu aralar acaba evi kendi annemin üzerinemi geçirsem diyeve sakın satıp yeni ev almayın. evlendikten sonra alınan tüm mal ortak sayılıyor sizin üzerinize tapusu olsa bile.
evlenmeden önce alınan mallar başanınca mal paylaşımına dahil olmuyor. yani boşanırsanız bir hak talep edemez.
Kurnazlara bak. Kocanız denen herif hem kendi elini sürmeden annesine baktırıp sağda solda adamım ben anneme bakıyorum diye geziyor, hem bacısına kardeşine gül gibi karısını ezdiriyor, hem de evine araba ortak olacaklarmışEvet annesi yattığı yerden akıl verdi bende yanlarındayım hatta hem oğlumda para ekler daha güzel bir yer alınır gene tapuyu senin adına yapsın dedi yok dedim
Bakarken aldığınız için paylaşıma girmez zaten. Allah göstermesin ama anneniz aniden vefat ederse kardeşlerinizin paylaşma ihtimali de var evi.Bunu bildiğim için yok dedim zaten hatta aklımdan geçiyor bu aralar acaba evi kendi annemin üzerinemi geçirsem diye
Tek çocuğum ben o yüzden o fikir geldi aklıma yarın bir gün birşey için vekalet vermem gerekir gözüm korktu açıkcasıBakarken aldığınız için paylaşıma girmez zaten. Allah göstermesin ama anneniz aniden vefat ederse kardeşlerinizin paylaşma ihtimali de var evi.
Buda aynı durumda sol tarafı tutmuyor ama kalkıp her geldiğinde oğluyla sabah 5 kadar bira içebiliyorKurnazlara bak. Kocanız denen herif hem kendi elini sürmeden annesine baktırıp sağda solda adamım ben anneme bakıyorum diye geziyor, hem bacısına kardeşine gül gibi karısını ezdiriyor, hem de evine araba ortak olacaklarmışBir de o kaynananız kendine baktırırken size eziyet ediyor aklı sıra
Bizim mahallede ben küçükken felçli bir amca vardı, yatalaktı sadece üst bedenini kullanabiliyordu. O haliyle kendisine bakan karısını üstünü değiştirirken kendisine yaklaştığında falan dövüyordu.
Tamam hepimiz birer engelli adayıyız, hepimizin başına gelebilir Allah etmesin de o aklı veren kaynanayı öyle güzel koyardım ki kapının önüne, tabi oğlunu da unutmamak gerekli.
Belki düzelir diye sabır ettim boşver kimse için değil allah rızası için bak dedim ama canıma tak etti işteKızları yorulmasın diye günde bir kere altını açtırıp her yerinin yara olmasına razı oluyorlar nasıl olsa sıra size gelince siz bakacaksınız diye. Yattığı yerden saf kötülük düşünebiliyorlarsa siz de kimseyi düşünmeyin. Onlarınki can sizinki patlıcan mı? Açın gözünüzü çok üzüldüm bu kadar kullanılmanıza.
Durum öyleyse siz daha iyi bilirsiniz tabii kiTek çocuğum ben o yüzden o fikir geldi aklıma yarın bir gün birşey için vekalet vermem gerekir gözüm korktu açıkcası
Kendi kul hakkınıza girmeyin daha fazla, bu da çok günahBelki düzelir diye sabır ettim boşver kimse için değil allah rızası için bak dedim ama canıma tak etti işte
Çok teşekkür ederim en azından biraz da olsa verdiğim boşanma karanın yanlış olmadığını düşündürdünüzKendi kul hakkınıza girmeyin daha fazla, bu da çok günah
Size çok yakın hissettim kendimi umarım kararınızdan dönmezsiniz, çünkü size bir artısı yok bu evliliğin. Umarım çok mutlu bir hayatınız olurÇok teşekkür ederim en azından biraz da olsa verdiğim boşanma karanın yanlış olmadığını düşündürdünüz
Allah Allah bu kadar iyi bir insana ne iftirası atıp duruyorlar?Merhaba herkese yanımda bir ailem olmadığı için buraya yazıyorum lütfen bana bir fikir verin
6 senelik evliyim eşimin annesi felçliydi evlendiğimde 5 sene bir fiil ben baktım annesine tüm hastanelerini ilaçlarının altındaki bezi bile ben alıyorum son bir senedir kızlarıyla ortak bakmaya başladık kayınvalidem kızlarına gidince hep yatak yarası olup geliyor bende soruyorum altınımı açmıyorlar diye 1 kere açıyorlar yorulmasınlar diye açtırmıyorum altımı ama bana gelince günde 4-5 sefer altını açtırıyor bende bu duruma tepki gösterdim eşime bunca zaman ben yıkadım herkes yıkasın ağdasını boyasını yapsın ki bu zamana kadar görümcülerim kalkıp bir kere allah razı olsun demedi birde evlendiğim beri iftiraları diz bozu dünde watsaap ta gruptan kızları annemi gelip al hastaneye götür diyor kadın 120 kilo bende ben gelemem işim var dedim ve daha bakma sırası bana gelemişken herkesin altında arabası var kadının maaşını çekip yiyorlar ama bakmaya gelince bir tek ben bakackmışım eşim ilk başta haklısın dedi ama dün bacısıyla konuştuktan sonra 360 derece kıvırmaya başladı bende ben bu saaten sonra bakmıyorum o yılan kardeşlerinin sözünü dinleyip buraya gelme dedim sonra ben boşanalım artık sıkıldım senin ailenden sorunlarından kendimi hasta ettim artık daha fazlada hasta edemem dedim ilk başta oda tamam dedi rezil ediyormuşum onu öyle söyledi bunun neresinde rezillik varsa sonra boşanmam senden dedi dün geceden beri düşünüyorum bu ilk olay değil daha önceden de iftiralar attı bacıları çocuk bile aldırdı dediler eşim çok çabuk dolduruşa gelen bir insan bana bir fikir verin rica ediyorum sizden fikir alabilceğim kimsem yok çünkü
Amin hepimizin inşallahSize çok yakın hissettim kendimi umarım kararınızdan dönmezsiniz, çünkü size bir artısı yok bu evliliğin. Umarım çok mutlu bir hayatınız olur
Evlendiğimden beri yapmadıklarına bırakmadılar iftiralarını saymakla bitmez konuşmadığım yapmadığım şeyleri bile yaptı dedilerAllah Allah bu kadar iyi bir insana ne iftirası atıp duruyorlar?
Bacım neden ezdirdin bu kadar kendini ya, tek çocuksan bence annenin üstüne ver ne olur ne olmaz. Sende iyilik adı atında manipüle edilecek bi hava var yoksa hemşiresin mis gibi ya evin var araban var neden çekiyosun bu adamı. Bedavadan hizmetçi+hemşirelik hizmeti alıyolar resmen.Evlendiğimden beri yapmadıklarına bırakmadılar iftiralarını saymakla bitmez konuşmadığım yapmadığım şeyleri bile yaptı dediler
Yarısına kadar okuyabildim. Senin annen değil, bakacak bir sürü de çocuğu varmış. Ne diye sana kitlediler kadını??? Eşin çok istiyorsa kendi annesine baksın. Kızları dururken sana mı kaldı, ne münasebet. Senin babana bir şey olsa eşin bakacak mıydı? Yıllarca hizmetçi yerine koydurtmuşsun kendini. İmkanın varsa boşan koş arkana bakmaMerhaba herkese yanımda bir ailem olmadığı için buraya yazıyorum lütfen bana bir fikir verin
6 senelik evliyim eşimin annesi felçliydi evlendiğimde 5 sene bir fiil ben baktım annesine tüm hastanelerini ilaçlarının altındaki bezi bile ben alıyorum son bir senedir kızlarıyla ortak bakmaya başladık kayınvalidem kızlarına gidince hep yatak yarası olup geliyor bende soruyorum altınımı açmıyorlar diye 1 kere açıyorlar yorulmasınlar diye açtırmıyorum altımı ama bana gelince günde 4-5 sefer altını açtırıyor bende bu duruma tepki gösterdim eşime bunca zaman ben yıkadım herkes yıkasın ağdasını boyasını yapsın ki bu zamana kadar görümcülerim kalkıp bir kere allah razı olsun demedi birde evlendiğim beri iftiraları diz bozu dünde watsaap ta gruptan kızları annemi gelip al hastaneye götür diyor kadın 120 kilo bende ben gelemem işim var dedim ve daha bakma sırası bana gelemişken herkesin altında arabası var kadının maaşını çekip yiyorlar ama bakmaya gelince bir tek ben bakackmışım eşim ilk başta haklısın dedi ama dün bacısıyla konuştuktan sonra 360 derece kıvırmaya başladı bende ben bu saaten sonra bakmıyorum o yılan kardeşlerinin sözünü dinleyip buraya gelme dedim sonra ben boşanalım artık sıkıldım senin ailenden sorunlarından kendimi hasta ettim artık daha fazlada hasta edemem dedim ilk başta oda tamam dedi rezil ediyormuşum onu öyle söyledi bunun neresinde rezillik varsa sonra boşanmam senden dedi dün geceden beri düşünüyorum bu ilk olay değil daha önceden de iftiralar attı bacıları çocuk bile aldırdı dediler eşim çok çabuk dolduruşa gelen bir insan bana bir fikir verin rica ediyorum sizden fikir alabilceğim kimsem yok çünkü
30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ama ben bakmazdım, kızları varkende bana düşmezdi. Şahsen bende bana gelinim değil kızım baksın isterdim.Merhaba herkese yanımda bir ailem olmadığı için buraya yazıyorum lütfen bana bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?