boşanmam senden dedi

Bunu bildiğim için yok dedim zaten hatta aklımdan geçiyor bu aralar acaba evi kendi annemin üzerinemi geçirsem diye

Evet annesi yattığı yerden akıl verdi bende yanlarındayım hatta hem oğlumda para ekler daha güzel bir yer alınır gene tapuyu senin adına yapsın dedi yok dedim
Kurnazlara bak. Kocanız denen herif hem kendi elini sürmeden annesine baktırıp sağda solda adamım ben anneme bakıyorum diye geziyor, hem bacısına kardeşine gül gibi karısını ezdiriyor, hem de evine araba ortak olacaklarmış Bir de o kaynananız kendine baktırırken size eziyet ediyor aklı sıra

Bizim mahallede ben küçükken felçli bir amca vardı, yatalaktı sadece üst bedenini kullanabiliyordu. O haliyle kendisine bakan karısını üstünü değiştirirken kendisine yaklaştığında falan dövüyordu.
Tamam hepimiz birer engelli adayıyız, hepimizin başına gelebilir Allah etmesin de o aklı veren kaynanayı öyle güzel koyardım ki kapının önüne, tabi oğlunu da unutmamak gerekli.

Bakarken aldığınız için paylaşıma girmez zaten. Allah göstermesin ama anneniz aniden vefat ederse kardeşlerinizin paylaşma ihtimali de var evi.
Tek çocuğum ben o yüzden o fikir geldi aklıma yarın bir gün birşey için vekalet vermem gerekir gözüm korktu açıkcası

Buda aynı durumda sol tarafı tutmuyor ama kalkıp her geldiğinde oğluyla sabah 5 kadar bira içebiliyor

Kızları yorulmasın diye günde bir kere altını açtırıp her yerinin yara olmasına razı oluyorlar nasıl olsa sıra size gelince siz bakacaksınız diye. Yattığı yerden saf kötülük düşünebiliyorlarsa siz de kimseyi düşünmeyin. Onlarınki can sizinki patlıcan mı? Açın gözünüzü çok üzüldüm bu kadar kullanılmanıza.

Belki düzelir diye sabır ettim boşver kimse için değil allah rızası için bak dedim ama canıma tak etti işte

Allah Allah bu kadar iyi bir insana ne iftirası atıp duruyorlar?

Evlendiğimden beri yapmadıklarına bırakmadılar iftiralarını saymakla bitmez konuşmadığım yapmadığım şeyleri bile yaptı dediler
Bacım neden ezdirdin bu kadar kendini ya, tek çocuksan bence annenin üstüne ver ne olur ne olmaz. Sende iyilik adı atında manipüle edilecek bi hava var yoksa hemşiresin mis gibi ya evin var araban var neden çekiyosun bu adamı. Bedavadan hizmetçi+hemşirelik hizmeti alıyolar resmen.
Karşılığında iyi kelam güzel söz bile görmeden kocan tarafından ezilerek hemde, bence kocana sağlam bi göz dağı ver boşanacam senden ya çözüm bulursun ya kapı orda diye ve kalıcı çözüm olana kadar geri yapma. Senin kaybedecek bir şeyin yok aksine onların var.

Yarısına kadar okuyabildim. Senin annen değil, bakacak bir sürü de çocuğu varmış. Ne diye sana kitlediler kadını??? Eşin çok istiyorsa kendi annesine baksın. Kızları dururken sana mı kaldı, ne münasebet. Senin babana bir şey olsa eşin bakacak mıydı? Yıllarca hizmetçi yerine koydurtmuşsun kendini. İmkanın varsa boşan koş arkana bakma

30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta

Kendi evinizi ve arabanızı iyi ki sattirmadınız yoksa birde mal paylaşımı konusu olacaktı. Valla sizi köle bulmuş, tepenize binmisler. Hem parasini yiyorlar,hem eşinizden para alıyorlar. Niye o evdesiniz hala çok merak ediyorum.

Iyi yapmışsınız bakmak zorunda değilsiniz. Benim canım anneciğim kendi yatalak annesine bakti 6 yildan fazla 10 çocuğu vardı 2 si aralarinda dönüp dönüp baktılar. 5 erkek 5 kızlar dayılarım ya da esleri binde bir yanına gelirlerdi ya da gelmezlerdi diger kizlarıda öyle. Sizin gibi bir gelin olsaydı annemler başının üstünde gezdirirdi. Ben sizi çok haklı buldum herkesin midesi almaz altından almayı.o zorluğu çekenbilir. Bence bırakın kızları baksin madem böyle yapıyorlar. Bence iyiligide hak etmiyorlar. Kardesler ortak olsun bir bakıcı tutsun. Tutmuyorlarsa da kendi aralarinda baksınlar. Millet kendi annesine bile bakmıyor.

Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ama ben bakmazdım, kızları varkende bana düşmezdi. Şahsen bende bana gelinim değil kızım baksın isterdim.

Başta neden kabul ettiniz ki ya. Herkes kendi annesine baksın. Bir insanın da kizi varken bakımı geline kalmamali yani. 2 tane de maaşı varmış kadinin tutsunlar bakıcı maaşını da bakıcı alsın. 5 senedir onlar yüzünden çalışamıyorsunuz bir de. Sizin zararinizi kim karşılayacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…