boşanmam senden dedi

Bakmam zorunda degilsin. Hem hukuken hem islamiyete gore bakma zorunlulugun yokm kizlari bakacak. Kadin zaten kizlarina kiyamiyormus baksana genelde oyle oluyorlar kendi ananemden biliyorum. Vallahi senin sagligin gidince gorumcelerin esin sana bakacakmi en once oyle dusun kararini ver. Bu durumlar kansere kadar goturebiliuor insani. Sana birak aylik emekli maasini vermeyi yalı verseler kabul etme. Ben etmedim. Herkes kendi annesine baksin. Tabiki boşanmaz nerden bulacaklar gelini bakici etmisler birde emrivaki yapuyolar gel hastaneye gotur diyem habire is cikar kendine. Surekli disarda is bul. Hastaneye gidiyorum kontrolum var de. Aileme gitmem lazim falan yap

5 yıl değil 5 gün bakmam.Varsın bana kötü desinler.Oturup anneme bakardım o zaman .Evlilik bakıcılık mı hizmetçilik mi?

Hastanede 3 gun ananem icin refakatcisinede destek amaciyla bakici tuttuk, geceligine 3 bin verdik, simdi sizin gibi -anlattiklarinizi dogru sayarak yaziyorum- piril piril annesine bakip, ustune 1 lira talep etmeyen saf kadini bulmuslar ailecek, bosanirlar mi? Hic sanmam.

Madem tecrubelisiniz hasta bakimi konusunda bu isi maddi kazanc icin yaparak uydum akilli kocanizi bosayabilirsiniz.

Allah razi olsun sizden, diyecekleri yere iftira ve eziyet ediyorlarmis, saka gibi.

Valla ben olsam bende boşanmam.
Normalde bir bakıcı tutulsa sigorta ister maaş ister en az 30 40 bin.
Niye boşansın bedava iş gücü bulmuş adam.
Kendi gücünün emeğinin farkında olmayana kimse bir çare olamaz malesef.
Bari gidin de sigortalı bir işe girin konu sahibş en azından emekliliğiniz olur sigortanız yatar her ay elinize para geçer.

Eşiniz dolduruşa gelmiyor eşiniz dümdüz sizi kullanıyor sevaptır hayırdır diyerek bakıyor olsanız kimse size birşey diyemez ama zorla baktırmışlar çocuk aldırdı kısmına zaten anlam veremedim siz neden en başta kabul ettiniz tamamen bakmayı

Kullanıldığını bile fark etmiyor kendi anası gibi bu ne fedakârlık enayi yerine konulma çabası??? Kocasının onu sevmediğini bile idrak edemiyor.Kendi gerçeği görmediği sürece biz ne desek boş.....

Konu sahibi kadar haklı birini uzun zamandır görmemiştim. Yapilan iyiliği, fedakarlığı nasıl da insana görevi gibi yutturuyorlar pes

şu durumların hepsi kocanızın suçu, ben olsam bu adamı hemen boşarım.

benim eşim yaşlı anne babasının evinde yatıya bile götürmek istemiyor bizi, "orası yaşlı evi artık, bi kaç saat ziyaret eder döneriz" diyor.

gözünüzü açın.

Çok fırsatçı ve art niyetli insanlara düşmüşsünüz. Kendi annelerini size baktırıp birde sizi sömürme peşindeler. Anneleri de acayip, kendi kızlarına acıyor ama size eziyet ediyor? Çok gençsiniz, bu insanlardan acilen kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…