boşanmam senden dedi

30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
İşe başla sen, en azından başkasına bakarsın da parasını alırsın. Gelin bakmak zorunda mıymış? Baktığın yetsin. Herkes baksın kendi annesine.

Çok kullanılmış çok ezilmissiniz eşiniz etinizden sütünüz den faydalanırken neden bosandin.Cok üzüldüm.Size yardım etmeye gelince sıra kimseden fayda goremezken bunca fedakarlık niye

Ne en az 20bini? Alt alarak felçli bakımı 50-60binden başlıyor, evde yemek temizlik yapılacaksa daha da artıyor arkadaşım anneleri için bakıcı ariyor aylardır oradan biliyorum.

Konu sahibi kendisini çok kullandırmış bunu herkes normalleştirmiş. Sınıf koyması lazım artık ayrıca eşi mümkün değil boşanmayı kabul etmez nerede bulacak böyle bir kadını?

Hep sustum yaptıklarına ettiklerine en son dün patladım yoruldum artık çünkü bakıcı tutacam gerekirse ücretini bile kendi cebimden öderdim ama artık beden ruh anlamında bittik durumdayım
O sizin anneniz değil. Vicdan yaparak kendinize yazık ediyorsunuz. Yaptığınız iyiliğin kimsenin gözünde değeri yok görünen o ki.. Kendi hayatınızdan çaldığınızın farkında mısınız ?
Bakıcı tutmak sizin işiniz mi ? Bu kadar bastırılmayın. Gerekirse boşanın evet

Tek çocuğum ben o yüzden o fikir geldi aklıma yarın bir gün birşey için vekalet vermem gerekir gözüm korktu açıkcası
Tek çocuksunuz, mesleğiniz var, 25 yaşında yatalak felçli kadın bakmaya başlayıp 30 yaşına gelince ne kadar kullanıldığınızı, sömürülüp saygı görmediğinizi, bence sevilmediginizi anlıyorsunuz ve ne yapacağınızı HÂLÂ bilmeyip buradan akıl mı soruyorsunuz?

Üstelik anneniz hayattaymış, kimsem yok deyince insan buraya parasız, ailesiz, perişan hâlde öneri isteyen kadınları aklına getiriyor sizin şartlarınızı düşünemiyor.

Allah önce size akıl fikir versin. Sonrası hallolur.

ekstra eşim onlara para veriyor

30 yaşındayım hemşireydim allah şükür çalışarak yaptığım evim arabam var evlenmeden önce onları satıp yeni ev alalım dedi yok dedim hatta
Şu mesajları görmeden önce belki düzeltilebilinir bu evlilik, adam belki evlilik terapisine sizin tepkilerinizle dolduruşa gelmeyi bırakir diye düşünmüştüm de yok bacım boşan. Evin, araban var, mis gibi işin var anladığım kadarıyla çocukta yok. Sal ipini gitsin. O dolduruşuna geldiği kardeşleri baksın annesine de, ona da. Kıymet bilmeyen insanlara iyi bile katlanmışsınız. Sizin bu yaptığınızı artık insanlar kendi annelerine yapmıyorlarken mis gibi bakmışsınız, maaşı sizin eve gelmemiş, üstüne eşiniz para vermiş bunlara bile ses çıkarmamışsınız. Kardeşler iftira atmışlar yine sakinliğinizi korkmuşsunuz. Sabır taşı olsa çatlardı. Azıcık kadir kıymet bilecek yere yapılana bak. Böylelerine hiçbir iyilik yapmayan, para isteyen, para hesabı yapan yaranır.
Ayy siz anlattıkça ben sinirlendim ve kuruldum aileye. Şaka gibiler.
Bu arada sizde de hata var. Bu kadar iyilik kendinize zarar. Baktınız memnun değiller, hala.lak lak çeneleri çalışıyor "ben çalışmaya başlıyorum tekrar, annenize siz bakın artık zaten maaşlarını da siz alıyorsunuz" diyip çekilecektiniz. Ve o aileye de olabildiğince mesafeli olacaktınız. Kimse bu kadar fedakarlığa değmez. Annesi için üzüldüm, yaşadığı zor durum ama.o da sizin bu kadar bakmanıza biraz kıymet verip kızlarını susturmasını bilecekti. Maaşının en azından birini "bana sende bakıyorsun, bu da senin hakkın" diyebilmeliydi.
Siz kendi kıymetinizi bilememişsiniz malesef.

Son düzenleme:
Bunlar abi kardes igrenc insanlar. İmkanin varsa bosan. Yatili hasta bakicilar 40-50 bin maas aliyor. Seni beleşe kafalmislar bir de laf ediyorlar.

Kimden çocuk aldırdınız diye iftira attılar, aldırdırsaydanız da sizin bedeniniz onlara ne?

Evinizi arabanızı annenizin üstüne yapmanıza gerek yok ama sadece Allah korusun dünya hali ondan önce ölürseniz mirasınız eşinize kalır yüzde ellisi.

Vekalet için de özel yetki lazım evimi arabamı satabilir diye, vermeyin öyle bir vekaletname. Birine vermek gerekiyorsa da annenize verin.

Hemşire olduğunuz için hasta bakımı zor gelmemiş olabilir ama evliliğinizin cicim yıllarını hasta bakarak geçirmek niye size garip gelmedi?

Annesine bakmak isteyen kendi bakar ya da kaç kardeşlerse dönüşümlü

Kesinlikle kabul etme. Sana dua edeceğine ne fena kaynanan varmış. Nedemek yorulmasın kızlarım ne demek ya

senden boşanmam meali - özür dileyerek söylüyorum - senin gibi enayiyi nerden bulacağım. valla helal olsun evlendiğin yıldan itibaren yatalak birine bakmak, çok yüce gönüllüsün. şu hayatta öğrendiğim bir şey varsa kocaya da onun ailesine de hiçbir şey yapmaya değmez hiç kimse bana iyilikten falan bahsetmesin. yerinde olsam artık kızları baksın derdim 5 sene tek başına bakmışsın zaten, sendense kızlarına daha çok düşer. eğer bu sebeple boşanacaksa senden boşan yıllarını harcama valla değmez billa değmez.

Kadının maaşı varsa bakıcı tutun yani saçma maaşı kızlar alacak siz bakacaksınız. Hasta bakmak çok zor sadece fiziksel olarak değil mental olarak da zor. Kızları doğru dürüst bakmıyorsa malı mülkü satılsın maaşı da eklensin bakıcı tutulsun. Gunde 1 defa alt değiştirmek çok az öyle bakim olmaz.

Safmisin sen, ne kadar iyisin sen ya,
nankôrlere bak.

Neden bakimi ustlendin, baksinlar annelerine, yada bir bakici yada bakim evi ayarlasinlar oda seni ilgilendirmemeli.

Gencecik kadinsin calis, bir ómúr nasil bakacalsin? Kendi hayatina dair planin yokmu? Soktayim?

Ayrica tabi bosanmaz bulmus enayiyi niye bosasin?

Siz felçli bir kadına bakmak için mi evlendiniz? Evlenince süpriz mi dediler? Ben şahsen bile bile evlenmezdim ha evliliğin ilerleyen zamanlarında bu rahatsızlık olur eşit şartlarda başım gözüm üstüne ama asla bile bile evlenmezdim.Zaten eşiniz sizi anasına hizmetçi diye almış,şimdi hasta anası üstüne kalacak kardeşleri kızacak diye tutuşmuş,aşktan değil yani ...

Öncelikle çok mübarek bir insansınız takdir ederim sizi.Allah sizi de iyilerle karşılaştırsın.Fakat kadın onlara yorulmasın diye altını açtırmıyorum dedikten sonra ona bakmayı bırakmanız lazım.Sonrasında olanlar için de eşinizi boşayın.Dünyanın kaç bucak olduğunu görsünler

Hep sustum yaptıklarına ettiklerine en son dün patladım yoruldum artık çünkü bakıcı tutacam gerekirse ücretini bile kendi cebimden öderdim ama artık beden ruh anlamında bittik durumdayım
Sana düşmez bakıcı parası ödemek. Sana ait olmayan yüklerin altına sakın girme. Yarın hasta olup yataklara düşsen kocan bir bardak su vermez. Madem kayınvalide dahil hepsi birbirinden nankör bırak ne halleri varsa görsünler. Parasını kim yiyorsa o baksın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…