Oncelille zaman ayırıp okudugunuz ve yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim.Bunu teklif ettim asla istemedigini soyledi. Surekli olarak soyle olsun boyle olsun diyor. O dedikce benim sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum kavga etmemek icin. Cok hassaslasti ,ama o boyle yaptikca ben acaba hata mi yaptim diyorum. Neler yasadigimi bile bile hemde.Hakkınızda hayırlısı olsun , henüz yeni boşanmış sayılırsız
bu böyle bi devam eder gider , çok yakın bir tanıdığım var ordan biliyorum , kadın eski damada 24 saat beddua ediyor o kadar ki canları yanmış .Ama işte böyle de olmuyor tabi , böyle oldukça unutulması da imkânsız .
Annenizi bir psikoloğa götürseniz , faydası olur bence .
Bunu kendisi de biliyor , hatta herkese diyor ki Kajmery bu durumu atlatti o cok mutlu ama ben atlatamiyorum benim icin şok oldu diyor. Bu sekilde nasil devam edecek , ne yapmamiz lazim gercekten bilmiyorum... Yorumunuz icin tesekkur ederim.Anneniz kendince size destek cikiyor sizin acinizi hafifletmeye çalışıyor bence ama yanlis bir yol izliyor:)
Ona "aslinda ben gayet rahatim senin bu tavirlarin beni strese sokuyor " diyerek ufak bi uyari yapsaniz bence etkili olur.
Anneler iste biz atlatsak bile onlar bizden daha hassaslar bize :)
Oyle olur mu dersiniz ? Tek istegim bu..Zor bir durum Allah kolaylık versin,hakkınızda da hayırlısı olsun öncelikle. Annen belli ki şoku atlatamamış. Biraz sabırlı olun zamanla durumu kabullenip atlatacaktır.
Beni ne kadar uzgudugunu iyi biliyor , sonradan pismanda oluyor ama sozleri bazen bıçak gibi.. Nasil yaraliyor farkinda degil ,sonra da duygularimi anlatinca sen cok duygusallastin sana bir sey demeye gelmiyor diyor..Annenize en değerli şeyin bekaretiniz değil kendiniz olduğunu böyle devam ederse sizi de kaybedeceğini söyleyin.
Belki kendine gelir
Anneniz kendisini çok başka şeylere inandırmış.Beni ne kadar uzgudugunu iyi biliyor , sonradan pismanda oluyor ama sozleri bazen bıçak gibi.. Nasil yaraliyor farkinda degil ,sonra da duygularimi anlatinca sen cok duygusallastin sana bir sey demeye gelmiyor diyor..
Oncelille zaman ayırıp okudugunuz ve yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim.Bunu teklif ettim asla istemedigini soyledi. Surekli olarak soyle olsun boyle olsun diyor. O dedikce benim sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum kavga etmemek icin. Cok hassaslasti ,ama o boyle yaptikca ben acaba hata mi yaptim diyorum. Neler yasadigimi bile bile hemde.
Anneniz boyle yaptikca siz daha cok uzulmuyor musunuz peki ?Anneler unutamiyor benim de dugunum vs hersey mahfoldu 3 ay gecti ustunden ben atlatamadim ama annem de ayni geceleri aklina gelince uyuyamiyormus ve o da ah ediyor. Ana yuregi iste en kiymetlisi uzulunce kiyamiyorlar.
Aklima bu yontem gelmemisti cok tesekkur ederim . Bu yolu deneye bilirim evet .Anneniz kendisini çok başka şeylere inandırmış.
Sizin konuşmalarınızla düzelmez üzgünüm
Destek almayı teklif edin.
Hatta biraz suyuna gidip kendiniz için istediğinizi söyleyin eğer gitmek istemezse.
Yapı olarak takıntılı biri mi anneniz?Bunu kendisi de biliyor , hatta herkese diyor ki Kajmery bu durumu atlatti o cok mutlu ama ben atlatamiyorum benim icin şok oldu diyor. Bu sekilde nasil devam edecek , ne yapmamiz lazim gercekten bilmiyorum... Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Ben konu acilir acilmaz anne lutfen kapatalim bu konuyu gecti bitti gitti diyorum. kendisi de evliyken ne kadar mutsuz olduguma sahitti ama buna ragmen son kez konussamiydim acaba diyor. karsi taraf seni insan yerine koyup gelip senle konusmayi denememis neyin kafasi yahu..Ricâ ederim ..
Anneler çok hassastır , hangi anne ister evladı evlensin de mutsuz olsun boşansın , anneler boşanan evlatlarından daha çok üzülüyorlar ve o sebepten de karşı tarafa intizar eder durur .
Siz mutlu olduğunuzu gösterin ve kesinlikle eski eşinize dair hiçbir olaydan bahsetmeyin , siz anlattıkça daha çok üzülür kendi kendini yer bitirir .
Evet annem cok takintili ve kincidir . Onu yaralayan olayi asla unutmaz. Ben kendime bazen engel olamiyorum sesimi yukseltiyorum. Sonra pisman oluyorum ve boyle kendi kabuguma cekiliyorum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim..Yapı olarak takıntılı biri mi anneniz?
Okb var bende ve kendimden yola cikarak soyleyeyim zamanla azalıyor, sizin yapmanız gereken once tatli dille sonra da biraz sivrilerek artik bu konunun o kisinin konusunun acilmasindan biktiginizi dile getirmek. O konu acildiginda amaan naparsa yapsın turu tepkiler vermek. Zamanla sizin gercekten umursamadiginizi gorunce o da atlatmaya baslayacak. Hemen okacak bir sey degil ama bu sekilde bir kac kere tepki verirseniz fark edersiniz ki azalacak, seyrelecek.
O aslinda icten ice sizin veremedigiz tepkileri( veremediginizi dusunuyor) kendi vererek icinizi rahatlatmak istiyor. Size destek oldugunu bile dusunebilir.
Kolayliklar diliyorum, yeni hayatiniz cok vok mutlu gecer umarim.
Yuksek derecede Okb ve anksiyete bozuklugu olan biri olarak yaziyorun gececek. Biraz sabredin ve dedigim gibi sizin icin artik onemsiz oldugunu hissettirin yeterli.Evet annem cok takintili ve kincidir . Onu yaralayan olayi asla unutmaz. Ben kendime bazen engel olamiyorum sesimi yukseltiyorum. Sonra pisman oluyorum ve boyle kendi kabuguma cekiliyorum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?