Boşanmam ve Annem...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Herkese Merhabalar , keyifli bir haftasonu diliyorum hepinize...
Benim konularımı okuyan az çok biliyordur yaklasik 2 ay once resmi olarak boşandim , 6 ay olacak ailemin evindeyim

Gel gelelim konumuza. Bosandığımdan beri annem bildiğiniz bir depresyon geçiriyor. Surekli olarak eski esime beddualar ediyor ,yapma yeter ,bosver diyorum beni dinlemiyor. Ve bu durum inanilmas canımı sıkıyor.
Babam annemi kac kere uyardi o dahis artik bizim icin öldü, ondan bahsedip durma diye. Ama yokk.. Annem bir turlu anlayamiyor surekli olarak bana , sana bunca seyi yapti neden izin verdin ? Ben aslinda bosanmana uzulmuyorum ,sana yasattiklarina uzuluyorum vs diyor.
E madem bana yasattiklarina uzuluyorsun ,konuyu artik kapat devam ettirme diyorum. Surekli annemi teselli ediyorum ve artik tükendim. Herkesten kaciyor resmen , bunu soracaklar ben ne diyecegim diye. Ben sanki yanlis bir sey mi yaptim ? Olmadi ayrildim. Beni oyle bir hale getirdi ki dun isyan ettim. Orada ayri cektim buraya geldim senin bu hallerin yuzunden yine mutsuzum diye.
Sabahta bana diyor ki ah kizim acaba eski esini bir kere karsima alip konussamiydim, neden boyle yaptin diye . Ben de ne diyecek saniyorsun o da beni sana sikayet edecek . Yalan yanlis seyler soyleyecek , ne bekliyorsun yahu diyorum. Bana gelmis diyor ki senin en degerli seyini senden aldi (bekaretten bahsediyor) . Bende ona dedim ki anne ruh sagligim ne olacak onu da sen bozuyorsun. Ben oyle demek istemedim sen hemen yanlis anliyorsun diyor..
Sizce bu durumda ne yapmam lazim ? Bana bir akil verin lutfen , gercekten cok yoruldum. Annem benim dostum , en yakin arkadasim gibiyken simdi neden boyle davraniyor ? bu surec normal mi.. Degerli yorumlarinizi bekliyorum..

Hakkınızda hayırlısı olsun , henüz yeni boşanmış sayılırsız
bu böyle bi devam eder gider , çok yakın bir tanıdığım var ordan biliyorum , kadın eski damada 24 saat beddua ediyor o kadar ki canları yanmış .Ama işte böyle de olmuyor tabi , böyle oldukça unutulması da imkânsız .
Annenizi bir psikoloğa götürseniz , faydası olur bence .

Anneniz kendince size destek cikiyor sizin acinizi hafifletmeye çalışıyor bence ama yanlis bir yol izliyor:)
Ona "aslinda ben gayet rahatim senin bu tavirlarin beni strese sokuyor " diyerek ufak bi uyari yapsaniz bence etkili olur.
Anneler iste biz atlatsak bile onlar bizden daha hassaslar bize :)

Zor bir durum Allah kolaylık versin,hakkınızda da hayırlısı olsun öncelikle. Annen belli ki şoku atlatamamış. Biraz sabırlı olun zamanla durumu kabullenip atlatacaktır.

Oncelille zaman ayırıp okudugunuz ve yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim.Bunu teklif ettim asla istemedigini soyledi. Surekli olarak soyle olsun boyle olsun diyor. O dedikce benim sinirlerim bozuluyor kendimi zor tutuyorum kavga etmemek icin. Cok hassaslasti ,ama o boyle yaptikca ben acaba hata mi yaptim diyorum. Neler yasadigimi bile bile hemde.

Bunu kendisi de biliyor , hatta herkese diyor ki Kajmery bu durumu atlatti o cok mutlu ama ben atlatamiyorum benim icin şok oldu diyor. Bu sekilde nasil devam edecek , ne yapmamiz lazim gercekten bilmiyorum... Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Zor bir durum Allah kolaylık versin,hakkınızda da hayırlısı olsun öncelikle. Annen belli ki şoku atlatamamış. Biraz sabırlı olun zamanla durumu kabullenip atlatacaktır.
Oyle olur mu dersiniz ? Tek istegim bu..

Annenize en değerli şeyin bekaretiniz değil kendiniz olduğunu böyle devam ederse sizi de kaybedeceğini söyleyin.
Belki kendine gelir
Beni ne kadar uzgudugunu iyi biliyor , sonradan pismanda oluyor ama sozleri bazen bıçak gibi.. Nasil yaraliyor farkinda degil ,sonra da duygularimi anlatinca sen cok duygusallastin sana bir sey demeye gelmiyor diyor..

Anneler unutamiyor benim de dugunum vs hersey mahfoldu 3 ay gecti ustunden ben atlatamadim ama annem de ayni geceleri aklina gelince uyuyamiyormus ve o da ah ediyor. Ana yuregi iste en kiymetlisi uzulunce kiyamiyorlar.

Beni ne kadar uzgudugunu iyi biliyor , sonradan pismanda oluyor ama sozleri bazen bıçak gibi.. Nasil yaraliyor farkinda degil ,sonra da duygularimi anlatinca sen cok duygusallastin sana bir sey demeye gelmiyor diyor..
Anneniz kendisini çok başka şeylere inandırmış.
Sizin konuşmalarınızla düzelmez üzgünüm
Destek almayı teklif edin.
Hatta biraz suyuna gidip kendiniz için istediğinizi söyleyin eğer gitmek istemezse.

Ricâ ederim ..
Anneler çok hassastır , hangi anne ister evladı evlensin de mutsuz olsun boşansın , anneler boşanan evlatlarından daha çok üzülüyorlar ve o sebepten de karşı tarafa intizar eder durur .
Siz mutlu olduğunuzu gösterin ve kesinlikle eski eşinize dair hiçbir olaydan bahsetmeyin , siz anlattıkça daha çok üzülür kendi kendini yer bitirir .

Anneler unutamiyor benim de dugunum vs hersey mahfoldu 3 ay gecti ustunden ben atlatamadim ama annem de ayni geceleri aklina gelince uyuyamiyormus ve o da ah ediyor. Ana yuregi iste en kiymetlisi uzulunce kiyamiyorlar.
Anneniz boyle yaptikca siz daha cok uzulmuyor musunuz peki ?

Aklima bu yontem gelmemisti cok tesekkur ederim . Bu yolu deneye bilirim evet .

Bunu kendisi de biliyor , hatta herkese diyor ki Kajmery bu durumu atlatti o cok mutlu ama ben atlatamiyorum benim icin şok oldu diyor. Bu sekilde nasil devam edecek , ne yapmamiz lazim gercekten bilmiyorum... Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Yapı olarak takıntılı biri mi anneniz?
Okb var bende ve kendimden yola cikarak soyleyeyim zamanla azalıyor, sizin yapmanız gereken once tatli dille sonra da biraz sivrilerek artik bu konunun o kisinin konusunun acilmasindan biktiginizi dile getirmek. O konu acildiginda amaan naparsa yapsın turu tepkiler vermek. Zamanla sizin gercekten umursamadiginizi gorunce o da atlatmaya baslayacak. Hemen okacak bir sey degil ama bu sekilde bir kac kere tepki verirseniz fark edersiniz ki azalacak, seyrelecek.
O aslinda icten ice sizin veremedigiz tepkileri( veremediginizi dusunuyor) kendi vererek icinizi rahatlatmak istiyor. Size destek oldugunu bile dusunebilir.
Kolayliklar diliyorum, yeni hayatiniz cok vok mutlu gecer umarim.

Ben konu acilir acilmaz anne lutfen kapatalim bu konuyu gecti bitti gitti diyorum. kendisi de evliyken ne kadar mutsuz olduguma sahitti ama buna ragmen son kez konussamiydim acaba diyor. karsi taraf seni insan yerine koyup gelip senle konusmayi denememis neyin kafasi yahu..

Evet annem cok takintili ve kincidir . Onu yaralayan olayi asla unutmaz. Ben kendime bazen engel olamiyorum sesimi yukseltiyorum. Sonra pisman oluyorum ve boyle kendi kabuguma cekiliyorum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim..

bence bı arkadasına bı tatıle bıyere bıseye gıt annen panık olmus gıbı ne yapacsgını bılmıyr bı halde galıba

Evet annem cok takintili ve kincidir . Onu yaralayan olayi asla unutmaz. Ben kendime bazen engel olamiyorum sesimi yukseltiyorum. Sonra pisman oluyorum ve boyle kendi kabuguma cekiliyorum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim..
Yuksek derecede Okb ve anksiyete bozuklugu olan biri olarak yaziyorun gececek. Biraz sabredin ve dedigim gibi sizin icin artik onemsiz oldugunu hissettirin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…