Boşanmam ve Annem...

Yazdiklariniz cok duygulandirdi yanlisbbir sey yapmadigimi gormeye okumaya ihtiyacim vardi cok tesekkur ederim. Calisiyorum zaten ama ayri eve cikmami asla izin vermezler. Ozellikle babam.. Boyle yaptikca kendimi ezik hissediyorum.. Napicam ciddrn bilmiyorum.

Ailemin cok iyi giden 30 senelik bir evliligi var. Sulalemizde ne kadar mutsuz olurlar sa olsun kimse bosanmiyor da. ben bunu yaptigim icin simdi herkes kendi derdini unuttu bana odaklandi. Sunlari konusturma diyorum dinlemiyor beni.

Anneniz size üzülmekten çok sanki elaleme ne deriz diye üzülmüş. Size üzülmüş olsa konusunu açmaz ve açtırmazdı.
Kesinlikle herkes soracak simdi diyor. E her sorulana cevap vermek zorunda degilsin diyorum. Oyle de olmuyor boyle de..

Evet ama olan oldu ben neler yasadim bir Allah bir ben biliyorum. Ben kimseye belli etmeden uzuntumu yasiyorum. Ama artik gercekten mutsuz olmaya basladim.. Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Sizin de durumumuz zor siz de haklısınız ama anneniz iyice takıntı yapmış. Onu ikna edin ve bir psikiyatristte gidin mutlaka

Ailemin cok iyi giden 30 senelik bir evliligi var. Sulalemizde ne kadar mutsuz olurlar sa olsun kimse bosanmiyor da. ben bunu yaptigim icin simdi herkes kendi derdini unuttu bana odaklandi. Sunlari konusturma diyorum dinlemiyor beni.

Anladım, çünkü boşanmakla kötü bir şey yaşamışsınız gibi tepkileri var annenizin daha çok..

Çok aşırı mı tepki verirler ayrı eve? Ben olsam muhtemelen çok zorlandığım bir anda eğer böyle devam ederse giderim daha fazla üzülmek istemiyorum derdim gibi geliyor. Esas sıkıntıyı çeken sizsiniz sonuçta.

Sizin de durumumuz zor siz de haklısınız ama anneniz iyice takıntı yapmış. Onu ikna edin ve bir psikiyatristte gidin mutlaka
Tesekkur edecegim evet bunu denemem lazim.. Gercekten imtihanim hic bitmiyor. Ey guzel Allahim bana cikis yolu versin..

Babam eve 10 dan sonra gelsem telaslaniyor. Bana bu ev senin evin bizim yuvamiz diyor. Acaba durumu babamla mi konussam ? Bu sefer de onlarin aralarini bozarim diye korkuyorum..

Babam eve 10 dan sonra gelsem telaslaniyor. Bana bu ev senin evin bizim yuvamiz diyor. Acaba durumu babamla mi konussam ? Bu sefer de onlarin aralarini bozarim diye korkuyorum..

Aklı kalabilir, güzel de söylemiş ama bu kadar karışması doğru değil..
Yani evet "kız sen böyle yaptığın için gitmek istiyor" derse tartışma da olabilir.
Sakince konuşup "Baba ben böyle daha çok üzülüyorum, ayrı eve çıkmayı düşünmeye başladım, annemi psikologa ikna edelim birlikte" deseniz, sinirli yaklaşıp yine annenize "sen böyle yaptığın için gitmek istiyor" gibi şeyler der mi?

Aslında bu durum sizi ne kadar önemsedigini gösteriyor ama iste yanlıs bi yol ve cümlelerle sizi daha cok bunaltmıs..
Anneler hicbir şeyi kolay unutmuyor ya buna eminim ama bence ona biraz zaman verin sizin mutluluğunuzu gördükçe gececektir..

O zaman farklı meşgaleler bulabilirsin mesela baska alanlarda eğitim alır , dil kursuna gidersin ya da spora başlayabilirsin . Hiçbirşey yapamazsan belediyelerin kursları var oralara git .sana katkısı olacak insanlarla vakit geçir . Geçmiş acısıyla tatlısıyla geride kaldı bundan sonra önüne bak .

İnşallan hayat karşına çok daha iyilerini güzellerini çıkarır .

Babam anneme bu kiza bu konulari acip onu uzdugunu duyarsam seni bosarim. Atarim kapiya kendine uzulursun dedi :/ zaten annem babamin yaninda agzini acamaz bu konuda.

Kadinin en degerli seyi bekareti midir ya.o nasil laf oyle.kimsenin birsey aldigi yok sizden.bir zamanlar sevmissiniz birbirinizi evlenmissiniz.her evli cift gibi birlikte olmussunuz.annenizin cani yaniyor demekki.sizin icin uzuluyor.o yuzden soylenip duruyor.siz mutlu oldukca ve anneniz bunu gordukce azalacaktir soylenmeleri zamanla.ama tabi surekli olumsuz bir sekilde soylenen biriyle olnak gercejten cok yipratici.annemden biliyorum.ufacik birseye soylenir de soylenir.hep olumsuzdur surati hep asiktir.zor gercekten.insanin enerjisini emiyor.umarim bundan sonra hayat sana guzellikler getirir annen de unutur eskileri.

Evet ama haftasonuna kurs olmuyor ki 2. donem dusunuyorum bunu. Annemle cok vakit gecirmemek lazim. cunku mutlaka bu konuyu aciyor.. Amin cok tesekkur ederim.

Dua eder misiniz ? cok tesekkur ederim..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki daha davam görülmedi çok da uzun sürecek süreç
Cok olmasa da konusu açıldığında sinirini belli ediyor. Bende tepkimi koyuyorum konuş istemiyordu diye sonra da uzuluyorum onun da konuşması lazım .
Çok zor bi durum ama ben hiç kimse knusmadiginda animsatmadiginda cok daha mutluyum

Kesinlikle bakin bu gunde bile odama tikildim ,agliyorum. Bana bunu yasatnaya hakki var mi ? O guclu olacak ki ben ona yaslanayim ama 6 aydir tam tersi durumdayiz..Guzel temennileriniz icin tesekkur ederim..

Sizi kaygilandirmak istemem ama bosanmadan sonra herkesin nedennnnn ???? sorulariyla annelerimiz daha cok uzuluyor. Allah kahretsin bu merakli , fitne ve dusuncesiz insanlarimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…