• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmama 10 gün kaldı

Açtım cekismeli açtım başta ama darp raporum var kaybeceklerini biliyor o yüzden anlaşmalıya yanaştı es kişisi 9 gün kaldı davaya . Göstermemezlik yapmak istemiyorum onun da evladı görsün çocuğum da baba sevgisinden mahrum kalmasın istiyorum
Doğru konu başlığını unuttum. Ne talep ettin kabul etti mi? İyi ki rapor almışsın.
Tabi ki görsün çocuğun da hakkı bu haklısın

Aynilarini ben de yaşadım. Öfke kontrolü olmayan bir adamla yaşamak en büyük işkence. Adamın tepkisini bilemiyor insan. Trafikte yada sinirlenince küfürler havada uçuşuyordu. Adam avukat dışarda herkesin inanılmaz beyefendi dediği bir tipti. Cok aşık olarak evlenmiştim ve çok aşıkken bosandim. Huzur yoktu ki. Böyle adamlarla yaşanmaz.
Evet aynısı iste öğretmen bu da güya herkes çok sever efendi derdi ama evde bana yaşattıkları o ettikleri küfürler aklıma gelince bile kusasım geliyor sizin avantajınız çocuk yokken bosanmıssınız bir daha ömür boyu yüzünü görmeyeceksiniz

Ben doğru buluyorum. 😀 2.ayda evin hali ne demişti ordan tartışma büyümüştü. '' Nerden evlendim? '' lafını duyunca valizi topladım. Şimdi benden kıymetlisi yok, 7 yıllık evliyiz ayda yılda bir kavga ederiz, boşanma lafını ağzına almaz daha. 1 kere daha aldı, 3.olursa adliye yakın dedim. Onlar salak salak şeylerden boşanma lafını ağzına alırken iyi. Gelmeseymiş ananın dibine, silah mı dayadın? Kendi anasının dibine gelsen errrkek diyeceklerdi. Benimki de öyle öküz arkadaşlarının gazına gelip az kalsın evliliğinden oluyordu.
Hic zorlamadım ki o yazdırdı bana gel orda yaşayalım annen çocuğumuza bakar dedi kendi anasının bakamayacagını biliyor çünkü 😏 bir de benim babamın tarla tapan işleri var yani bir ayağı köyde ve tarlalar kıymetli tarlalar bu pislik de hep ileride Böyle güzel bir tarlaya çiftlik yapmak istiyormuş küçüklükten beri hayaliymiş hep o hayalini gerçekleştirmeye geldi bir nevi

Doğru konu başlığını unuttum. Ne talep ettin kabul etti mi? İyi ki rapor almışsın.
Tabi ki görsün çocuğun da hakkı bu haklısın
Hiçbir şey talep etmedim çevrem ve avukatım çok kızıyor ama istemiyorum herseyi ikiye bölüştük eşyaları arabaları vs çocuğa da 750 lira nafaka verecek bu kadar bir de avukatlık masrafları var 20 bin kadar onu ödeyecek tek uğradığı zarar o parayı ödemek başka da birsey yok

Evet aynısı iste öğretmen bu da güya herkes çok sever efendi derdi ama evde bana yaşattıkları o ettikleri küfürler aklıma gelince bile kusasım geliyor sizin avantajınız çocuk yokken bosanmıssınız bir daha ömür boyu yüzünü görmeyeceksiniz
Çocuğumuz var ki. Bir kızımız var

Hiçbir şey talep etmedim çevrem ve avukatım çok kızıyor ama istemiyorum herseyi ikiye bölüştük eşyaları arabaları vs çocuğa da 750 lira nafaka verecek bu kadar bir de avukatlık masrafları var 20 bin kadar onu ödeyecek tek uğradığı zarar o parayı ödemek başka da birsey yok
Talep et pişman olursun. Nafaka daha fazla işte. Tazminat al. Al canım al .
Avukat nasıl 20 bin ya çok değil mi.
Avukatım ben istemediğim halde 50 bin maddi 50 bin manevi tazminat istedi:)

Talep et pişman olursun. Nafaka daha fazla işte. Tazminat al. Al canım al .
Avukat nasıl 20 bin ya çok değil mi.
Avukatım ben istemediğim halde 50 bin maddi 50 bin manevi tazminat istedi:)
Bana taktığı kolyeleri bile istemiş bir adamdan bahsediyoruz istesem iş daha da uzayacak artık hayatımdan defolup gitsin istiyorum
Avukat evet fazla çünkü mal paylaşımında kendisi de hep %6 oranında pay alıyor bütün mallardan bir de darp ettiği icin bir dava daha açtı arabalara tedbir koydurdu bunlar da hep para demek oluyor avukatlar icin haliyle o ödeyecegi icin sorun yok 😉

Tabi tabi aynen dediğiniz gibi ilk başlarda boşanmak istemediğini söyledi intihar bile düşünüyorum diyen adam şimdi gününü gün ediyor saclar başlar kıyafetler parfümler ablalarla .. aslında ben en basından beri oh be sonunda eziyet bitti diyordum ama sonra ne olduysa onu gördükçe kötü olmaya başladım bu da beni korkuttu açıkçası çünkü bana bunca kötülüğü yapan insanı görünce kötü hissetmem hic de normal gelmiyor bana
Anlamadin mi hala? Bunlar oyun. Senin oyle dusunmeni saglamak icin. Basarili da olmis.
Ablalara gidiyoruz diye insan niye ozellikle belirtsin ki? Niyetine ulasmis.

Bana taktığı kolyeleri bile istemiş bir adamdan bahsediyoruz istesem iş daha da uzayacak artık hayatımdan defolup gitsin istiyorum
Avukat evet fazla çünkü mal paylaşımında kendisi de hep %6 oranında pay alıyor bütün mallardan bir de darp ettiği icin bir dava daha açtı arabalara tedbir koydurdu bunlar da hep para demek oluyor avukatlar icin haliyle o ödeyecegi icin sorun yok 😉
Pay aldığını bilmiyordum. Acaba benim avukat da tazminattan pay alacak ondan mı yazdı.

Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım 😔
Şuan özgürlüğünü kutluyor ama gec olgunlasmalari gibi akillari da başlarına geç geliyor olmali ki sonrasında acı çeken o olacak farkında degil.Sizin durumunuz gayet normal kimse bosanmak icin evlenmez.Umutlariniz,hayalleriniz,alismis olduğunuz düzen tepe taklak oldu.Bir sey olmamis gibi davranmaniz garip olurdu.Suan yasanmasi gereken neyse yasayin.İcinizde ne varsa dökün atin.Aglamaktan utanmayin.Ama kendinize ondan neden ayrildiginizi hatirlatin.Bugun barisirsaniz tekrar neler yasayacaginizi düşünün.Icinizi temizleyip sil baştan yeni hayatınıza yürüyün.Allah yardımcıniz olsun.Son olarak eşiniz bilerek suan ki imaji ve cümleleriyle karsiniza çıkıp size aci gici vermek isteyebilir.Onunla pek karşılasmamaya,duymamaya çalışın

Sizin durumunuz gayet normal kimse bosanmak icin evlenmez.Umutlariniz,hayalleriniz,alismis olduğunuz düzen tepe taklak oldu.Bir sey olmamis gibi davranmaniz garip olurdu.
Evet iste tam olarak üzüldüğüm bu bütün düzenim darmadağın oldu ne umutlarla evlenmiştim ne buldum karsılıgında bütün üzgünlügüm bundan yoksa ona karşı sevgim ve saygım biteli uzun zaman olmustu

Üzülüyorsundur tabi boşanmak için evlenmiyor ki insan
Ama daha genceciksin millet senin yaşında evlenme planları yapmaya başlıyor
Sen kendini bırakmadan yeni hayatı na dair planlar yapıp uygulamaya başlarsan odağın değişir verdiğin kararın güzelliğini daha çok idrak edersin
Salma lütfen kendini
Umarım bundan sonra gözyaşlarından değil mutluluktan ışıldar gözlerin hep bundan sonra

Hic zorlamadım ki o yazdırdı bana gel orda yaşayalım annen çocuğumuza bakar dedi kendi anasının bakamayacagını biliyor çünkü 😏 bir de benim babamın tarla tapan işleri var yani bir ayağı köyde ve tarlalar kıymetli tarlalar bu pislik de hep ileride Böyle güzel bir tarlaya çiftlik yapmak istiyormuş küçüklükten beri hayaliymiş hep o hayalini gerçekleştirmeye geldi bir nevi
Belli ki buna içgüveysi hanımköylü falan dediler siniri bozuldu. Kimseden alamadığı hıncı aldı senden. Kendi eksikliklerinin acısını çıkardı. Şimdi muhterem anasına da gitmez. Hep verici olmanın sonu bol nankörlük, bir daha kimseye cennet olma, alamadığını verme.

Back
X