- 26 Temmuz 2011
- 3.726
- 2.366
- 333
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Boşanma davama 17 gün kaldı ve çok mutsuzum..
Konularımı hatırlayanlar bilirler neler çektim neler..4 aydır da babaevindeydim, ama bu hafta bana bi haller oldu..
Eşim öğretmen,doğuya tayini çıktı ve bu hafta taşındı..
Sonra son kez veda için buluştuk;ben kızım nasıl alışacak ayrılığına derken bir de başka şehre kaçtı tam oldu..
O gün görüştüğümüzde bir tuhaf oldum..Heyecanlandım giderken,görünce birşeyler hissettim sanki..
Moralim bozuldu sarılamadım diye üzüldüm falan...
Bu ara babaevime zaten alışamadım,12 gündür hiç sevemediğim bir işe başladım,çok boş vaktim var ve bu boşluk bana hep onu hatırlattı ..Bu iş bana hiç yaramadı..Ben yoğun olayaım da kafam dağılsın diye girdiğim işyerinde onu düşünmekten helak oldum..
Noldu bana kızlar?Bunlar nasıl geçer..Neden tamamen hazır hissederken davaya çok az kala bana böyle birşey oldu?Hepinize böyle oldu mu?
Boşanan bir arkadaşım ''aramıza hoşgeldin canım daha çok böyle gelgitler yaşayacaksın hazır ol''dedi..
Böyle mi olacak hep...
tesekkur ederim :) sagolunKonuyla alakasi yok ama nickinizi cok begendim cok guzel ya
Ayrica konu sahibesine sabir diliyorum
Gecer inan sadece zaman
bosanma yaklastikca, ne kadar kararli da olsan cok zorlaniyosun.. cok normal su an ki hallerin.. ama Allah in izniyle geciyor.. ben gibi duygusalligin zirvesinde yasayan, gecmisten kopamayan ve bosanma denince urperen biri bile bosanip kendine geldiyse, hic korkma.. hem Rabbim oyle buyuk ki.. mahkemeye dizlerim titreyerek gittim ama cikarken cok sukur dimdiktim.. size tavsiyem, guzel kalplerinizi kinle nefretle doldurmayin karartmayin; ama huzunlere gark oldukca da sizi bosanma noktasina nasil getirdiklerini hatirlayin ve yapilanlari dusunun, tabi her dakika degil.. Rabbimizim en sevmedigi helaldir bosanmak ama yapilacak bsy kalmadiysa da Rabbim sabrini veriyor.. elden gelen yapildiysa da gonul ferah olmali.. insaallah bundan sonra yureklerimiz huzurla dolsun..bende bosanma donemindeyim ve ayni seyleri yasiyorum
bazan cok guclu bazan kendimi cok zayif hissediyorum
bu duygu degisikligi sanirim uzun bir sure daha devam edecek
esimi aylardir gormedim ve gormekte istemiyorum
gorunce biseyler hissederim diye korkuyorum
disari cikinca karsilasmamak icin dua ediyorum
bu duruma alismak gerek biliyorum ama insanin duygularina hukmetmesi cok zor
bazan bu duygu hic gecmiycek diye korkuyorum
sen sanslisin yine bir cocugun var bir sure sonra sonra tamamen bu duygudan kurtulucagina ve mutlu olucagina inaniyorum
onceki konularini azcok hatirliyorum
biraz sabir
zaman herseye iyi gelir derler ya sanirim dogru
ben bile yasadigim onca seye ragmen duygularimin sakinlestigini hissediyorum
onceki gibi degilim sendede illaki yoluna girecek
Allah size,evladınıza mutlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin inş. Ayrılma sebebiniz ne ,aldatma filan mı? O da sizi görünce heyecanlandı mı, belki bir şansı daha hakkediyordur evliliğiniz?Boşanma davama 17 gün kaldı ve çok mutsuzum..
Konularımı hatırlayanlar bilirler neler çektim neler..4 aydır da babaevindeydim, ama bu hafta bana bi haller oldu..
Eşim öğretmen,doğuya tayini çıktı ve bu hafta taşındı..
Sonra son kez veda için buluştuk;ben kızım nasıl alışacak ayrılığına derken bir de başka şehre kaçtı tam oldu..
O gün görüştüğümüzde bir tuhaf oldum..Heyecanlandım giderken,görünce birşeyler hissettim sanki..
Moralim bozuldu sarılamadım diye üzüldüm falan...
Bu ara babaevime zaten alışamadım,12 gündür hiç sevemediğim bir işe başladım,çok boş vaktim var ve bu boşluk bana hep onu hatırlattı ..Bu iş bana hiç yaramadı..Ben yoğun olayaım da kafam dağılsın diye girdiğim işyerinde onu düşünmekten helak oldum..
Noldu bana kızlar?Bunlar nasıl geçer..Neden tamamen hazır hissederken davaya çok az kala bana böyle birşey oldu?Hepinize böyle oldu mu?
Boşanan bir arkadaşım ''aramıza hoşgeldin canım daha çok böyle gelgitler yaşayacaksın hazır ol''dedi..
Böyle mi olacak hep...
ben nefretle doldum sanarken, mahkemede gozumde tanismamiz filan canlandi, cok agladim, o da agladi.. ama donusu yoktu, o sadece gelinen durumun acikliliginin duygusalligi.. birlessek mutlu mu olacaktik, asla..
Eve gelmediği zamanlar nerede kalıyor, onun ailesi oğlunu karşısına alıp rezil etmemişler mi? Ne diyeceğimi bilemedim, baba sonuçta evladını da mı özlemez.hamıleyken eskı sevgılısıyle mesajlasmıstı yakaladım yalvar yakar affettım cocuk ıcın sonra bebegım 9aylıkken evı terk ettı 10 ay gelmedı tam bosanırken ıkıncı sansı da verdım en son barısma da 10 ay surdu hem evımı duzenımı bozdu hem ısten cıkmama sebep oldu herseyı sıfıra döndurdu 5 aydır da ayrıyız son kavgada da sıddet görup babaewıne gectım ötesı yok yazarkewn bıle farkedıyorum fazla sabırlıydım fazla dayandım ama ıste ıcımde bı boşluk var sıkıntılıyım..
boşanmayı isteyen ben olduğum halde, sonrasında kararımın dogruluğunu defalarca müşahede etmiş olmama rağmen o mahkeme salonunda bende ağladım. Emeklerim, umutlarım hayallerimdi beni hüzünlendiren.
Ama nefes aldıkça umut var, değil mi ?
O kadar guzel ozetlemissiniz ki durumu bi an yasadım ALlah korusun Rabbim cok güzellikler ile karşılaştırır inşallahben nefretle doldum sanarken, mahkemede gozumde tanismamiz filan canlandi, cok agladim, o da agladi.. ama donusu yoktu, o sadece gelinen durumun acikliliginin duygusalligi.. birlessek mutlu mu olacaktik, asla..
ben nefretle doldum sanarken, mahkemede gozumde tanismamiz filan canlandi, cok agladim, o da agladi.. ama donusu yoktu, o sadece gelinen durumun acikliliginin duygusalligi.. birlessek mutlu mu olacaktik, asla..
kimse boyle zor bsyi yasasin istemem, Rabbim herkesin yuvasina huzur versin.. o oyle bi an ki, nefretle de dolsan duygusallasiyosun ve kosup sarilip vazgecmek istiyorsun.. ama yurumeyecegini bilmek engel oluyo sana..içim bi tuhaf oldu yaa...ben olsam kesın dayanamaz sarılırdım ayy allah muhafaza..ıyı ırade varmış cnm...belkı de dedıgın gıbı mecburdun...
amin insaallah hepimizi.. tesekkurler.. Allahim herkese yuvasinda esiyle mutluluk versin, cok zor seyler bunlar.. ama elhamdulillah bu da geciyorO kadar guzel ozetlemissiniz ki durumu bi an yasadım ALlah korusun Rabbim cok güzellikler ile karşılaştırır inşallah
aramıza hosgeldın dıyemıyorum cunku
uzun zamandır bu durum ıcındesını yanı bır araya gelırken bıle , kafanızda hep ayrılık vardı
sonracıma ayrıldıgınızı soylerkende esınden dolayı bıttıgını yanı onun daha cok suclu oldugunu ıma eden cumleler kurmustun.
e şimdi ne değişti ki.
aldığın kararları salim kafayla almalısın sonradan acaba dogrumuydu degılmıydı demenın hıc bır onemı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?