Boşanmama 17 gün kala çok mutsuzum neden?

Bizim davamiz ayni ilerliyor evet kimse bosanmak icin evlenmiyor ama kader'ten oteye'de gidilmiyor maalesef bu donemlerde guclu olman lagzim bosanma psikolojisinden olsa gerek bu hissetiklerin gayet normali bir uzmandan destek almayi ihmal etme hem kizin icin hemde kendin icin zamanla alisiyor insan inan'ki eger destek istiyorsan ozel'den yazabilirsin cnm !

bosanma yaklastikca, ne kadar kararli da olsan cok zorlaniyosun.. cok normal su an ki hallerin.. ama Allah in izniyle geciyor.. ben gibi duygusalligin zirvesinde yasayan, gecmisten kopamayan ve bosanma denince urperen biri bile bosanip kendine geldiyse, hic korkma.. hem Rabbim oyle buyuk ki.. mahkemeye dizlerim titreyerek gittim ama cikarken cok sukur dimdiktim.. size tavsiyem, guzel kalplerinizi kinle nefretle doldurmayin karartmayin; ama huzunlere gark oldukca da sizi bosanma noktasina nasil getirdiklerini hatirlayin ve yapilanlari dusunun, tabi her dakika degil.. Rabbimizim en sevmedigi helaldir bosanmak ama yapilacak bsy kalmadiysa da Rabbim sabrini veriyor.. elden gelen yapildiysa da gonul ferah olmali.. insaallah bundan sonra yureklerimiz huzurla dolsun..

aramıza hosgeldın dıyemıyorum cunku
uzun zamandır bu durum ıcındesını yanı bır araya gelırken bıle , kafanızda hep ayrılık vardı
sonracıma ayrıldıgınızı soylerkende esınden dolayı bıttıgını yanı onun daha cok suclu oldugunu ıma eden cumleler kurmustun.
e şimdi ne değişti ki.
aldığın kararları salim kafayla almalısın sonradan acaba dogrumuydu degılmıydı demenın hıc bır onemı yok.

Allah size,evladınıza mutlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin inş. Ayrılma sebebiniz ne ,aldatma filan mı? O da sizi görünce heyecanlandı mı, belki bir şansı daha hakkediyordur evliliğiniz?

ben nefretle doldum sanarken, mahkemede gozumde tanismamiz filan canlandi, cok agladim, o da agladi.. ama donusu yoktu, o sadece gelinen durumun acikliliginin duygusalligi.. birlessek mutlu mu olacaktik, asla..

boşanmayı isteyen ben olduğum halde, sonrasında kararımın dogruluğunu defalarca müşahede etmiş olmama rağmen o mahkeme salonunda bende ağladım. Emeklerim, umutlarım hayallerimdi beni hüzünlendiren.
Ama nefes aldıkça umut var, değil mi ?

hamıleyken eskı sevgılısıyle mesajlasmıstı yakaladım yalvar yakar affettım cocuk ıcın sonra bebegım 9aylıkken evı terk ettı 10 ay gelmedı tam bosanırken ıkıncı sansı da verdım en son barısma da 10 ay surdu hem evımı duzenımı bozdu hem ısten cıkmama sebep oldu herseyı sıfıra döndurdu 5 aydır da ayrıyız son kavgada da sıddet görup babaewıne gectım ötesı yok yazarkewn bıle farkedıyorum fazla sabırlıydım fazla dayandım ama ıste ıcımde bı boşluk var sıkıntılıyım..

Eve gelmediği zamanlar nerede kalıyor, onun ailesi oğlunu karşısına alıp rezil etmemişler mi? Ne diyeceğimi bilemedim, baba sonuçta evladını da mı özlemez.

aynen oyle.. tanisman nisanin dugunun ve en son o buz gibi salonda karsi karsiya gelis.. durum yaraliyor.. demek yasanmaliymis.. Rabbim gucunu veriyor.. kimse istemezdi.. ama hayirlisinin bu olduguna inanmak gerekiyor..

ben nefretle doldum sanarken, mahkemede gozumde tanismamiz filan canlandi, cok agladim, o da agladi.. ama donusu yoktu, o sadece gelinen durumun acikliliginin duygusalligi.. birlessek mutlu mu olacaktik, asla..
O kadar guzel ozetlemissiniz ki durumu bi an yasadım ALlah korusun Rabbim cok güzellikler ile karşılaştırır inşallah

Siyah beyaz bunları yaşaman normal. Boşandıktan sonra da ara ara dibe vuruyorsun. Bunlar gayet normal. Geçecek hepsi merak etme. Eski siyah beyaz olamayacaksın asla ama daha tecrübeli olacaksın. Hayat işte, böyle böyle budanıyoruz mu desem, törpüleniyoruz mu desem, öyle oluyor. Dönem dönem kötü olacaksın, hatta ilk bir yıl düğün davetlerine gidemeyeceksin. Çocuğun okula başladığında veli toplantılarına tek gittiğinde de kötü olacaksın, ya da okul gösterilerinde de. Ya da evdeki bir şey bozulup bir erkeğe ihtiyacın olduğunda da. Şefkate ihtiyacın olduğunda , eski günler aklına geldiğinde, belki romantik bir film izlediğinde... gözlerinden yaşlar akacak. Eskisinden daha duygusal, daha hassas olacaksın. Kendini daha güçsüz hissedeceksin o anlar.
Ama bazen de özgür olduğunun farkına varıp o varken yapamadığın şeyleri yapmaya başladığında da oh be diyeceğin günler de olacak. İyi ki bitmiş dediğin günler de gelecek.
Hiç canını sıkma. Her şey olması gerektiği gibi oluyor zaten. Değiştiremiyorsun hiçbir şeyi. Üzülme sakın.
Senin bir sözün geldi aklıma. Hatırlar mısın? Şöyle demiştin: Kendime bir felsefe edindim, yapacak bir şey yoksa hiç bir şey yapma. Boş ver, hiç bir şey yapma.....
Sevgiyle kal, Rabbim yardımcın olsun. Sana ve kızına güzel ve mutlu günler nasip etsin.

belli ki için de hala ona aıt yer boşalmamış..kolay değil evladının babası..ne yaşarsan yasa nefret etmeden ayrılınca o gel gıtlerın cok olur olacaktır.ama arkadaşların dedıgı gıbı bu donem gecıcı,boşandıktan sonra 3 ay yıne böyle bocalarsın sonra hayatına kaldığın yerden yanında +1 bonus evladınla devam edersın.

emın ol onlar bızım gıbı değil cogu domuz ınatlı :) sende oyle olmayı dene..ve kendıne hobıler bul.bır makına al ve fotoğraf cek..bebegınle avmlerde bool bol takıl.boş durmamaya calıs su donemde

içim bi tuhaf oldu yaa...ben olsam kesın dayanamaz sarılırdım ayy allah muhafaza..ıyı ırade varmış cnm...belkı de dedıgın gıbı mecburdun...

Yaşananları okuyunca oturup ağladım bende esimle cok kötüyüm Rabbim inşallah duzeltirde sonumuz ayrılık olmaz
Konu sahibi diğer arkadaslar icin o kadar guzel mutluluk lar istiyorum ki Rabbim den hayatları hiç düşünemedikleri kadar mutluluk dolsun
Konu sahibine bur tavsiye cok dik dur evet cok zor bir 5 dk olacak ama karşındaki adam icin sevdiğin insanı öldürdüğünü bile düşünebilirsiniz evde seni bekleyen yine sıcaklık bir yavrunun olduğunu düşünebilirsiniz
Allah yardımcınız olsun zor durumda yanınızda yaradanın olduğunu sakın unutmayın

içim bi tuhaf oldu yaa...ben olsam kesın dayanamaz sarılırdım ayy allah muhafaza..ıyı ırade varmış cnm...belkı de dedıgın gıbı mecburdun...
kimse boyle zor bsyi yasasin istemem, Rabbim herkesin yuvasina huzur versin.. o oyle bi an ki, nefretle de dolsan duygusallasiyosun ve kosup sarilip vazgecmek istiyorsun.. ama yurumeyecegini bilmek engel oluyo sana..

Geçmiş olsun önce. Boşanma ölüm açısına denktir. Kayıp yaşanır. Atlatmasida hemencecik olmuyor. Ama zaman geçip açısı azalınca, ne kadar iyi yapmışım diyorsun. Sadece zamana güven e hayatını kurmaya bak. Gerisi sadece ani olarak kalacak

Zaten aldığım kararlardan pişmanlık duydugum falan yok yaşamadığım şeye pişmanlık duyarım yaşadıklarıma değil..Burda da gördugun gıbı su an sadece bu döneme aıt olması gereken ve HERKESIN ,HATTA KENDISI AYRILANIN bıle yasadıgı bır durumda oldugumdan sözedıyorum..sen ne anladın da bunu yazdın acaba?!!

Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler hepinize..Lütfen şu 16 gun yanımda olun..Oraya dimdik çıkıp evet hakım bey ayrılıyorum demek haykırabılmek ıstıyorum..Gücüm tükeniyor,beni şarj edin lütfen..

Ben mahkemeden sonra ılk ıs ıncır recelı 2 ızlemek olacak onun sevdıgı oldu ya benım de sevdıgımı bu mahkemede yanımda olacak adam öldurdu...aynı seylerı hıssedecegım ıcın oraya tek gırıp hungur hungur aglamak ıstıyorum

Ozelden mesajini da okudum canim o zaman sana mahkeme deneyimimi anlatayim. Nereden baslasam...ben hic aglamadim...

En şık kiyafetimi giydim o gun. Bebegi emziriyorum bir an evvel bosanip bebege yetismem lazım. Bilmem kac nolu aile mahkemesinin onune geldik. Şöyle düşün ssk Hastanesi gibi pes pese seri bosanmalar bu ne hız sasmistim.

içimde acı ne biçim...

Benim exin avukati hakimle konusup one aldirmaya çalışıyo hanfendinin bebegi var yetismesi lazım diye...bu kadar yabancılasmislar duruma.

tamam erkene alindi ama bizden oncekiler var merak ettim korkunun ecele faydasi yok daldim salona disarida beklemektense içerideki sözüm ona misafir(!) koltuklarina oturdum. Hani uni. sinavina girmeden gidip Okulumuzu gorurduk ya bi goreyim dedim. (Bu arada bence bos bi zaman ayir git gor orayi onceden bi hazırlık olur mekan açısından.)

Kadinlar ve erkekler giriyor aglayan bir kadin vardi icim oyle tas kesildi ki göğsümdeki süt de donmustu sanki aglama diye teselli etmek istedim. Oradaki her kadin bendim cunku, dökülen her goz yasi da bana aitti.

Sonra sira bize geldi. O avukatiyla karsimda yuzu kapkara olmus ifade yok. Ben de onumdeki protokol denen zimbirtiya bakiyorum bilgisayardan hakim okuyor. Yanimda kimsem yok dedim Allahim onun avukati yaninda sen de benim avukatim ol en guzel Vekil sensin...

imzalar atildi. Sonra suratina bile bakmadan çıktım. Taksiye bindim. Bi arkadasima gittim orada agladim biraz ama dusundugum gibi cok aglamadim. Eve giderken balik aldim aksama da yanına salata yaptim yedim.

Ilk 15 gun acaba barisir gider imzalarimizi geri mi alırız diye dusundugum de oldu. Neler neler...

iki sene gecti uzerinden. Insan şer gorunen seyin hayırlı olduğunu sonradan farkediyor.

Acı seni suluk gibi emecegine sen onu emecek ondan alman gerekenleri alacaksın. Kurban gibi gorme kendini daha huzur dolu gunlerin olacak kizinla bekle sabret ve dua et ki Allah yardimcin olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…