Boşanmama 17 gün kala çok mutsuzum neden?

bir de ıssız adam film müzikleriydi bizi tanıştığımızda kaynaştıran..İşte o şarkıları defalarca dineleyeceğim..Önce öldüreceğim..Sonra gömüp giderli güçlü şarkılarla dolu bi mp3 olur mu kızlar..

Ilk 15 gun acaba barisir gider imzalarimizi geri mi alırız diye dusundugum de oldu. Neler neler...
bu 25 gun nedır?Yanı bır de bosanana kadar 16 gun ustune 15 gun daha mı bekleme var of babam of..ne gusel anlatmıssın super ya..ınsallah senın gıbı olurum..gıdemıyorum kı lanet bı işe gırdım full calısıyorum.

15 gün beklemeye gerek yok bildiğim kadarıyla. Temyiz feragat süresi. Ertesi gün gidip kararı alabiliyorsun sanırım. Tamda bilmiyorum ama.

tepkilerin cok fazla.
bu şekilde devam edersen hayatında yanında kimsen olmaz sadece bunu soyluyorum.
yazdıgım seyı bır daha bır daha acıklama yapmayacagım bir kere yazdım gayet acık. anlaman lazımdı

Boşanmayın . Tayinide Doğu'ya çıkmış birlikte gidin . Mekan değişikliği iyi gelir

Sadece bu süreçte değil canım boşanma bitip hayatına tekrar devam ederken bile gel-gitler yaşayabilirsin.Normal emin ol.Hepimiz yaşadık.Hele ortak çocuklarımızın varlığı.Mesela kendimden örnek vereyim oğlumun küçükten beri çok esprili hareketleri vardır ve bunu ancak babası ile ben anlarız.Bir başkasına komik gelmez,boşandıktan sonra oğlum yine böyle bir hareket yaptığında eskisi gibi ilk tepkim eski eşimi aramak için elimi telefona atmak olurdu bak oğlun yine ne yumurtladı diye.Bu bir örnek sadece geçmişimiz ve ortak anılarımız olan,bir zamanlar sevdiğimiz,aile olduğumuz insanlar normal tabi kayıp duygusu hissetmen.Konunu hiç bilmiyorum.Neler yaşadığını da.Ben de bir kaç kez bocalamış,tekrar mı denesek diye düşünmüştüm.Sonra bizi boşanma aşamasına getiren şeyler aklıma gelince de en doğrusunun bu olduğunu düşünüp vazgeçmiştim.

Bizim de dönüşümüz yok bır daha şans veren de alan da olmayacak bunu bılıyorum...Sadece koskoca 6 yıl yarısı mutluluk yarısı hüsran ama en guzel gunlerı de yasadıgım herseyını heryerını bıldıgım ve sonsuza kadar benım kalacak sandıgım bırı olmayacak artık...Zaten yok aslında ama ne bılıyım ''boşanma'' daha garıp bır kavram gıbı...Bir aile dağılacak belkı ıkı ayrı aıle kurulup yenı cocuklar uveyler olacak cok garıp hıssedıyorum ..Mesela yrn bayram ve tum sulale bızde..aıleler babalı cocuklar vs..ınsanların durumu sormasını konuyu acmasını hıc ıstemıyorum gerılıyorum...ınsanlardan kacmamak ıcın bu defa ayrıldıgım gunden ıtıbaren merhaba dıyen tanıdıklarıma bıle bosanacagımı anlattım..ama gerılıyorum ıste ..kızım cok uyumlu ve guclu ama bgn bana ''sen bugun babam ol''dedı oyle gezdık heryerde bana baba falan dedı...çok ılgınc bır surec..hıc basına gelmez sandıgın bırsey yasıyorsun ve donup kalıyorsun..Kadınız sonucta duygusalız ne kadar mantıklı bakıyor olsam da o salonda o durusmada gucsuz durmak ıstemıyorum tek korkum bu..yoksa o adam bı yabancı gıden gıtmıs bunlar onemlı degıl..GÜÇLÜ olamasam da guclu rolunu nasıl oynarım hıc fıkrım yok...

Bayram bana cok ıyı geldı kızlar rahatladım bıkac sorana anlattım tekrar dönusu olmayan yolumu görmus oldum..cok huzurluyum ..hıc sıkıntım yok..zaten ex de geldı dun kızımı gezdırdı yarın da alıp gezecekler ..ıcım rahatladı..onu gördum bırsey hıssetmedım..iyiyim bugun..

En büyük adım bence gördüğünde birşey hissetmemek.

çok normal bunları yaşaman, geleceğinle ilgili yaptığın planların bozuluyor, güven desen zaten yok; ama bu kararının yanlış olduğunu değil, insan olduğunu gösterir. :) bende ağlayarak boşandım, merak etme geçip gidiyor.

Allah yardımcın olsun.. Siz 10 ayrı kalıp sonra barışıp 10 ay tekrar aynı evde mi yaşadınız.. Hiç mi düzelme olmadı.. Kararını vermişin, acını tazelemek istemem canım.. Çocuğunla mutlu ol..işlh.

cnm oyle oldu valla 10 ay ayrı 10 ay tekrar deneme hersey duzgundu ıkımız de ıyıydık ama 3 buyuk kavgada bıtırdık ıste.. olmayınca olmuyormus..

Kolay degil bir evliligi bitirmek. Anlasilan kafanda bitirmis olsan bile duygusal anlamda tamamen bitirmemisin. Zaten kolay da degil her anlamda bitirmek. Artik geri donusu olmayacagini dusun ve kendinin uzmemeye calis. Elbet gececek hepsi, sadece zamana ihtiyacin var.

Telefondan yazmak cok zor oluyor ama biz cekismeli bosandik. Ilk durusmaya o gelmedi. Ben mahkeme salonuna giderken o koridorda yururken benim ne isim var burda diye dusundum. Bunlari da mi gorecektim, beni ne hallere soktu diye gecirdim icimden. Ikinci durusmaya o geldi. Taniklarindan biri sevgilisi, digeri arkadasinin karisi ve arkadasiydi. yuzume bile bakmadi. Sanki 12 yili hic beraber gecirmemisiz gibi. Biran once bitsin ve davayi kazaniyim derdindeydi. Hic bir duygusallik yoktu yuzunde. Sanki ben onun icin sokaktan herhangi biri gibiydim. Sevgilisi cikti once. Beni ruh hastasi kiskanclik hastasi olmakla suclayip aralarinda birsey olmadigini soyledi ve tabi digerleri de. Uzun hikaye. Oylece kalakaldim. Hissiz. Sonra dava bir sonraki durusmaya ertelendi. park yerinde karsilastim onunla. Guluyordu kahkahalarla taniklariyla arabaya binerken. Zafer kazanmis gibi. Bu sanki benim 12 yilimi gecirdigim camasirlarini yikadigim adam degildi. Icine baska biri girmisti sanki. Son durusmaya gitmedim. Avukat bittigini telefonla haber verdi. O kahkaha atan adam agir kusurlu bulundu. Belli ki hakimi inandiramamis. Yuklu bir tazminat odeyecekti ancak temyize verdi. Bosanmasina bosandik ama temyiz bitmedigi icin hala araftayim kurtulamadim.
o an mahkemede istesen de duygusal olamiyorsun. Hic bir sey hissedemiyorsun. Hakim her gun bu isi yaptigi icin olaya bizim gibi bakmiyor. Sen de oyle olacaksin. Burda ne isim var benim diye girip duygusuz bir sekilde bosanmak istiyorum diyeceksin. Sonra eve gelip biraz aglayacaksin. Ama sonra bakacaksin ki hayat devam ediyor. Istesen de gecmisle yasayamazsin. Onune bakip yoluna devam edeceksin. Bir sure bocalayacaksin ama sonra iyi ki bitmis diyeceksin.

Ahhh bende böyleyim. Bir an önce bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…