- 27 Eylül 2012
- 2.646
- 841
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
tepkilerin cok fazla.Zaten aldığım kararlardan pişmanlık duydugum falan yok yaşamadığım şeye pişmanlık duyarım yaşadıklarıma değil..Burda da gördugun gıbı su an sadece bu döneme aıt olması gereken ve HERKESIN ,HATTA KENDISI AYRILANIN bıle yasadıgı bır durumda oldugumdan sözedıyorum..sen ne anladın da bunu yazdın acaba?!!
Evet ya oyle bisi var biz de imzalamistik aslinda. Belki ondan da feragat ediyosundur15 gün beklemeye gerek yok bildiğim kadarıyla. Temyiz feragat süresi. Ertesi gün gidip kararı alabiliyorsun sanırım. Tamda bilmiyorum ama.
En büyük adım benceBayram bana cok ıyı geldı kızlar rahatladım bıkac sorana anlattım tekrar dönusu olmayan yolumu görmus oldum..cok huzurluyum ..hıc sıkıntım yok..zaten ex de geldı dun kızımı gezdırdı yarın da alıp gezecekler ..ıcım rahatladı..onu gördum bırsey hıssetmedım..iyiyim bugun..
Ahhh bende böyleyim. Bir an önce bitseTelefondan yazmak cok zor oluyor ama biz cekismeli bosandik. Ilk durusmaya o gelmedi. Ben mahkeme salonuna giderken o koridorda yururken benim ne isim var burda diye dusundum. Bunlari da mi gorecektim, beni ne hallere soktu diye gecirdim icimden. Ikinci durusmaya o geldi. Taniklarindan biri sevgilisi, digeri arkadasinin karisi ve arkadasiydi. yuzume bile bakmadi. Sanki 12 yili hic beraber gecirmemisiz gibi. Biran once bitsin ve davayi kazaniyim derdindeydi. Hic bir duygusallik yoktu yuzunde. Sanki ben onun icin sokaktan herhangi biri gibiydim. Sevgilisi cikti once. Beni ruh hastasi kiskanclik hastasi olmakla suclayip aralarinda birsey olmadigini soyledi ve tabi digerleri de. Uzun hikaye. Oylece kalakaldim. Hissiz. Sonra dava bir sonraki durusmaya ertelendi. park yerinde karsilastim onunla. Guluyordu kahkahalarla taniklariyla arabaya binerken. Zafer kazanmis gibi. Bu sanki benim 12 yilimi gecirdigim camasirlarini yikadigim adam degildi. Icine baska biri girmisti sanki. Son durusmaya gitmedim. Avukat bittigini telefonla haber verdi. O kahkaha atan adam agir kusurlu bulundu. Belli ki hakimi inandiramamis. Yuklu bir tazminat odeyecekti ancak temyize verdi. Bosanmasina bosandik ama temyiz bitmedigi icin hala araftayim kurtulamadim.
o an mahkemede istesen de duygusal olamiyorsun. Hic bir sey hissedemiyorsun. Hakim her gun bu isi yaptigi icin olaya bizim gibi bakmiyor. Sen de oyle olacaksin. Burda ne isim var benim diye girip duygusuz bir sekilde bosanmak istiyorum diyeceksin. Sonra eve gelip biraz aglayacaksin. Ama sonra bakacaksin ki hayat devam ediyor. Istesen de gecmisle yasayamazsin. Onune bakip yoluna devam edeceksin. Bir sure bocalayacaksin ama sonra iyi ki bitmis diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?