Boşanmanın ardından insanı nasıl bir hayat bekler???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Arkadaslar fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum bunu sizlere sizce sorunlu bi evlilik sonucu boşanmanın ardından bayanları nasıl bir hayat bekler sosyal olarak ve her yönde ??? allah kimselere göstermesin ama mesela siz boşanmış olsaydınız hayatınız nasıl bir şekilde ilerlerdi...:uhm:

bilmem biraz zor olurdu ama üstesinden gelirdim diye düşünüyorum çocuk yoksa daha rahat bunca kişi boşanıyor onlar napıyorlar bu kişinin çewre we ailesine bağlı birazda yine de rabbim kimseye göstermesin

Zor oluyor ne yalan diyim...
Önünde maddi manevi her türlü imkan olsa da bir anda hayatını kökten değiştirmek hiç de kolay değil..

Alışkanlık hayatta sevgidende etkili birşeydir,boşanmanın ardından alışkanlıklarınızı mutlaka arasınız.Evinizi,düzeninizi,birlikte yaşadıklarınızı bir çırpıda unutmak kolay olmasa gerek.
Zamanla bir düzen oturtursunuz ama içinizde o kırıntıların hep kalacağına inanıyorum ben.
Allah kimsenin yuvasını bozmasın,hiç kolay birşey değil.
O yüzden hep en son çare görmüşümdür ben boşanmayı evliliklerde.

en kötüsü aynı havayı soluduğun, aynı yatakta uyandığın adamın artık herhangi biri olması olur eğer saçma sapan anlaşmazlıklar yüzünden boşanılmışsa....

bebek varsa dahada zor olcağına inanıyorum
ben boşansam ne yaparım bilmiyorum Allah korusun

Allahım korusun boşanmaktan bozmazın kimsenin yuvasını ama başıma gelse ailemin yanına mecburen tayinimi isterim onlarla yaşarım

belki kendi ayaklarımın üstünde durabildiğim ve çok travmatik bir şekilde boşanmadığım için çok zor diyemeyeceğim.. boşanma sonrası yaşanacakları biraz dakişininn hayata karşı tavrı belirliyor bana kalırsa..

senağlamane hıkmetse okurken tuhaf oldum yaasenağlama
en kötüsüde heralde aynı dış macunun paylasamamk olsa gereksenağlama
yaşanan hıc bısı unutulmuyokı hayata..
geleım konuya ya ben sunada cok kızarım maddı yonden boşananama sonra naparım dıyen bayanlara şahsen ben boşansam kımseye muhtac olmam oncelıkle ailemden dolayı ama oldukı vallahı gıder kofte ekmek yapar pazarda tezgah acar satarım..
ama manevı olarak zor olsa gereksenağlamasenağlama

Bosanmanın ardından ınsanı nasıl bır hayat bekler ?
soruda guzel zamanlamada guzel
zor olucak hemde cok zor olucak helekı bır bebekle daha zor olucak
yok dayanamıyorum aglıcam ben artıkkkk.....

siz olayı trajkleştirirseniz sizi çokkkkkkkkkkk zor zamanlar bekler
bu hayatta insanlar ne olursa olsun yalnızdır ve yalnız kalacaktır..hayata tutunmak ve bişiler yapmak için birilerine ihtiyacınızın olmaması lazım...ama siz yada sizin gibiler inatla bu hayatta var olmak için birilerinin yanınızda olması gerektiğini düşünüyorsunuz

Nasıl bir evlilikten çıktığına bağlı. Çok sıkıntılı idiyse çok güzel geçiyor, ferahlıyosun. Ailenleysen aile olmanın tadını çıkarıyosun, arkadaşlarınlaysan onlarla olmanın, yanlızsan yanlızlığın.. Ama zor tarafları yok değil, ilk olarak ailene karşı sorumlulukların artabilir, kendi evinin düzeninden aile evine çıkmak zordur o yüzden kendi ayaklarının üzerinde durabilmek önemli.. Sonra malum yurdum erkeği boşanmış kadınları potansiyel elde edilebilir kadın olarak gördüğü için her türlü yaklaşıma hazırlıklı olmalısın.. Ayrıca yurdum kadınını da boş geçmemek lazım, zira onlar da potansiyel tehlike olarak görürler boşanmış kadını.
Ama sen bir evlilik geçirmiş, karşı cinsi çok iyi tanımış, ikili ilişkiler, aile ilişkileri açısından artık bir sürü bilgi birikimine sahip olmuş olduğun için hayata karşı tavrın sağlamsa önüne bak, hiç korkma.. Mutsuz olmaya değmez, bekarlık sultanlık

Bekarken nasıl evlilik hayatına alışıyorsak, boşandığımızda da bekarlık hayatına alışılır gibime geliyor.
İnsan boşanmaya karar verdi mi yeni hayatının tüm zorluklarını da göğüslemeyi de göze almalı.

zor bir hayat demeyelimde zor bir süreç bekler. helede uzun bir evlilikten sonra yaşıyorsanız bu boşanmayı. gerçekten her anlamda zor bir süreç ve sinir harbi sizi bekler

bence daha temkinli,daha sorumlu,daha güvensiz...ama kötü bir evlilikten çıkıyorsan -ki öyledir heralde kişi boşandığına göre- daha mutlu...

Sorunlu bi ewliliğin vardı diye hatırlıyorum..Bence insan ewliliği kurtarmak için elinden geleni yapmalı ama olmuyosada kendini yıpratmanın bi anlamı yok..

Boşandıktan sonra nasıl bi hayat bekler bunu bilmiyorum..Allah eşinden ayrılmak istemeyen kimseyede göstermesin..

arkadaslar bende son zamanlarda bosanmayi ister istemez aklima getiriyorum esime ekonomik yönden bagliyim ama is buldum artik yinede sorunumuz cok beni avcunda oynatmak istiyor bende yay burcuyum yani yönetilmekten hoslanmam en kisasi annemlere tatilde gidiyoruz ve ben sanki anneme para kacircakmisim gibi trip yapiyo harclik istedigim zaman herkese yedirmek zorunda degilsin diyo aslinda ben kendim icin para istiyorum hani kadinin ihtiyaci bitmezki illaki cüzdan olcak yaninda yada ne bileyim markete gidince fatura istemeler biktim bende acikcasi artik galiba uzatmalari oynuyorum sirf cocuklar icin katlaniyorum eski sevgim kalmadi ve ben buu sorunlari anlatiyorum bunlari yapma canim beni tanimiyomusun aramiz soguyo diyorum tamam diyo ertesi gün ayni

nasıl bittiğine bağlı şiddet yüzünden bittiyse ürkek yorgun bir hayata.. aldatılma ile bittiyse daha şüpheci daha sinirli temkinli bir hayata.. seveerken elinde olmayan kapris gurur gibi şeylerle bittiyse çook canının yanacağı bir hayata başlanır heralde.. ne biliym düşündümde aklımdan öyle geçti..

Allah kimseyi boşanmak zorunda bırakmasın. herkesmutlu huzurlu bir ömür beraber yaşasın.

Boşanmanın ardından insanı bir çok zorluk bekler.
Ama her zorluk gibi bir süresi vardır elbette.
ınsan herşeye adapte olur.
Acıyı kontrol altında tutabilmek kişinin kendi elinde.

Sen hala düşünüyorsun herhalde boşanmayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…