Aslında ben de sizin gibi düşünüyorum o pedagogla ilgili.adını vermedim ama ünlü yani bayağı.bence de geri kafalı yobazın biri.O psikologun lisansini iptal etsinler
Geri kafali yobaz
Boyleleri de okuyup psikolog olup toplumu yanlis yinlendiriyorlar ya allah bildigi gibi yapsin onlari
Yalan hanimefendi , tamamen yanlis bir soylem
Ay sinirden elim ayagim titredi ya
2 tane bosanmis anne baba cocugu olan evladim var , ikisi de gayet mutlu , piril piril cocuklar , daha ne diyim ben size
Aslında ben de sizin gibi düşünüyorum o pedagogla ilgili.adını vermedim ama ünlü yani bayağı.bence de geri kafalı yobazın biri.
Sizin gibi örnekleri duydukça yangımına su serpiliyor ama sönmüyor bir türlü siz de böyle hissettiniz mi.
Yanlış anladınız koz olarak kullanan ben değilim eşim başımı beynimi yedi günlerdir.hata yapıyorsun çocukların hayatıyla oynuyorsun.diyip duruyor.Boşanınca annelik, babalık bitmiyor. Doğru düzgün bir uzmandan yardım alın. Görüşmeleri sınırlandırmayın. Çocukları koz olarak kullanmayın. Yeter. Aynı evin içinde huzursuzlukla büyümek çok daha kötü.
Ay sacmalamasin , ne varmis cocuklarin hayatindaYanlış anladınız koz olarak kullanan ben değilim eşim başımı beynimi yedi günlerdir.hata yapıyorsun çocukların hayatıyla oynuyorsun.diyip duruyor.
Boşanan ebeveyni olan çocukların tepesinde bomba patlıyor da "mutsuz ailelerde büyüyen" çocukların kafasında ne patlıyor ? bu kadar suc oranı ,p madde kullanımı,bu kadar toplumsal değerlerin kayboluşu sadece boşanmış ailelere yükleniyor. Ama istatistiklere bakarsak suça karışan ,evden kaçan çocukların çoğunun anne babası bosanmamistir.
Öyle yapacağım zaten de.suçluluk duygusu mu desem ,vicdan azabı mı desem ya da bu yanlış zihniyetin içime kazıdığı yanlış ama etkili kalıplar mı desem yakamı bırakmıyor ya.Valla bosanmanin etkisini bimem de bosanamamis anneyle kavgasiz ama bol kusmeli, yuzeyde saygi sevgi olan, ama aslinda hem annemin hem babamin hayatim mahvoldu hissiyle yasadigi bir evde buyudum. Hala cekiyorum. Kosarak bosanin yurumuyorsa.
Evet aynen oyle. O yanlis zihniyet hepimizin kafasina kaziyor o kaliplari. Her sey kadinin sucu. Her seyi kadin ceksin...Öyle yapacağım zaten de.suçluluk duygusu mu desem ,vicdan azabı mı desem ya da bu yanlış zihniyetin içime kazıdığı yanlış ama etkili kalıplar mı desem yakamı bırakmıyor ya.
Adamı instagramdan takip ediyorum aslında beğenmem hiç ama ben benim gibi düşünmeyenleri de dinlemek isterim hep.yoksa at gözlüğü ile bakıyorsun hayata.aslında günlerdir yoğun ve şiddetli bir baskı görüyordum.bu da bardağı taşırdı.yeter be diye bağırasım geldi.hatta şöyle bağıracağım.“tamam siz boşanmayın kimse boşanmasın kocalarınızla çocuklarınızla mutlu mutlu yaşayın.ama beni rahat bırakın ya!”bi de şöyle kalıp bir cümle var gına geldi.ilk göz ağrının yerini kimse tutmaz.kadının biri 5 kere evlenmiş ah ilk kocam demiş.nereden buldunuz bu pedagogu? ben olsam şikayet ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?