Boşanmanın eşiğinde bir evlilik..18 aylık bebeğ

begonvil85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
51
3
36
İstanbul
Merhaba evliliğim bitme noktasına geldi.. 4 aydır kayınvalidemle yaşıyordum evleri bize uzak olduğundan bebeğime bizde kalarak bakıyordu haftaiçi bizde haftasonu evindeydi.. Kayınvalidemle geçmişte problemler yaşadık hatta kinini çok iyi bilirim ben de ona kinlenmiştim bazı olaylarda onları anlatmıcam bebeğime bakmaya başlayınca tüm önyargımı kaldırmıştım. Ama kayınvalidem oğluna oğlu da yani eşim de anneaine çok düşkün ben de öyleyim tabi ama bunlar daha farklı kayınvalidem oğlu ne derse onu yapar oğlu haksız eleştirse sesini çıkarmaz. Ve oğlu ne yapsa haklı.. Haliyle bizim kayınvalidenin yanında tartışmalarımız oluyordu kayınvalidem oğlunu tuttuğunu belli ediyordu bi şekilde ..neyse ocak ayonda bi kriz yaşadık bana aylardır haftada 1 temizliğe gelen bi ablam var ona taktılat eşimle ikisi. Ben işe başlayınca temizlikçi abla kayınvalideyle muhattap oluyordu. HEr geldiğinin akşamı eşimle ikisi temizliğini beğenmediğini söylüyordu , yok uçarak siliyormuş yok kapıları iyi silmiyormuş yok elinin uvuyla sikiyormuş( asla öyle değil ben leyla ablayı izlerken temizlik yapasım gelirdi) ben her hafta bu tarz şikayetler duya duya dolmaya başladım ve bi akşam eşime patladım kötü tartıştık 2 gün sonra yışbaşıydı ve eşimle tekrar tartıştık ve eşim makesef bebeğim ve beni evde bırakıp ailesinin evine gidip orda kaldı sonra barıştık ama içim soğumadı onu affetmedim hala da öyle. Eşimle tartışmalarımız sıklaştı ara ara fevrileşiyordum ona kozgınlığımdan. Geçen hafta ctesi eşim arkadaşlarıma bırakacaktı beni ve oğlumu. Arkadaşım kapıyı açtı elim merhaba demeden döndü gittti kız da afalladı ben de.. Yalan söylemek zorunda kaldım otobüs şoförüyle tartıştı fln. Ertesi gün babamla konuşuyorum onlar şehir dışında ' kızım nolur oğlumu getirin bi haftasonu çok özledim dedi' teli kapattım nolur demesi içime dokundu eşime söyledim eşimin tepki' ooo metin baba da yanii kolay sanıyor' demez mi ben çıldırdım çok sinirlendim senin ailen haftada 2 kez gmrüyo senin tuzun kuru tabi dedim bağırıyorum içerden bana demez mi dayağımı yeme diye :(( ne dırdırvıymışsın diye:( tani ben konuşmadım 1 gün boyunca alşam kayınvalide sırdu ne oldu diye eşimin yanında ben de söyledim babamlar için böyle dedi diyee o da demez mi 'e onlar gelsin ' diye

Ben yine sinirlendim sonra arkadaşıma merhaba demeyişini eşim söyledi kayınvalide de bana dönüp demez mi' senede 2-3 kez gördüğün arkadaşın için evinin huzurunu bozman doğru mu ' diye pes dedim ben artık biley demiyorum ayıp etmişsin oğlum diyemiyosun anne dedim o da tamam kızım ben artık yokum dedi ( bebeğime bakmıcakmış artık) tamam sen bilirsin dedim 2 gün konuşmadık işten gelince annem burda şimdi, napıcamı bilmiyrum eşimle de konuşmuyoruz

Aramız çok kötü:( bana çok ağır konuştu oğlum da ortada kaldı annem 1 hafta sonra dönmek zorunda psikolojim alt üst bana bi akıl verin :(

Canım azıcık karışık yazmışsın sanki.Anladığım su esin ana kuzusu ve evinize kaynanani çok karıştırıo.Öncelikle bebegin varmış sakin ol.Her iliskide inis çıkışlar olabilir.Uyumlu ol fevri olma esini yavas yavas kendine cek.Çünkü anladığım kadarıyla esin konuşmaktan anlayan biri diil.Madem öyle sende tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır felsefesini uygula biraz.Hem bu durum kavgalarınızida azaltır..

Aynen eşim ana kuzusu nasıl böyle yetiştirmiş oğlunu onların ilişkisini gördükçe yaşadıkça ben oğlumu böyle büyütmücem ben gelinime böyle yaklaşmıcam gibi telkinlerde bulundum hep eşim ayrı yaşayalım bi süre diyor :(( o sürede de ailesinin yanında kalacakmış orda biraz da dolduruşa gelir diye korkuyorum küçük görümcemi severim ama büyük olan çok fena:( orda kalmasını istemiyorum bazen şimdiye kadar ailesiyle ilgili konulatda asla arkamda durmayıp onlarla aynı tarafta olduğu için boşanayım diyorum bu insan değişmicel diyorum beni hep ezdirdi onların karşısında ben hep yanlış anlayan taraf oldum onlar hiç yanlış söyleyen olmadıkar:( eşimle çok severek evlendik dün bana dediği; olmuyorsa boşanırız zaten bitti bişeyler:(((((
Çıkmazdayım

Aynen eşim ana kuzusu nasıl böyle yetiştirmiş oğlunu onların ilişkisini gördükçe yaşadıkça ben oğlumu böyle büyütmücem ben gelinime böyle yaklaşmıcam gibi telkinlerde bulundum hep eşim ayrı yaşayalım bi süre diyor :KK43:( o sürede de ailesinin yanında kalacakmış orda biraz da dolduruşa gelir diye korkuyorum küçük görümcemi severim ama büyük olan çok fena:KK43: orda kalmasını istemiyorum bazen şimdiye kadar ailesiyle ilgili konulatda asla arkamda durmayıp onlarla aynı tarafta olduğu için boşanayım diyorum bu insan değişmicel diyorum beni hep ezdirdi onların karşısında ben hep yanlış anlayan taraf oldum onlar hiç yanlış söyleyen olmadıkar:KK43: eşimle çok severek evlendik dün bana dediği; olmuyorsa boşanırız zaten bitti bişeyler:KK43:((((
Çıkmazdayım
Bence tamam de bir müddet ayrı yaşayın. Yıllık izin, rapor artık ne yapabiliyorsan bir şey yapıp evde kal. Annen bir müddet kalamaz mı? Baban falan gelse çalışmıyorsa. Bir ay kadar kalsalar o arada bakıcı da bulursun biraz gözlemlersiniz.

Yok gitme dersen iyice kendini vazgeçilmez sanacak.

Madem evden gidiyor, sen de evinde kal düşün. Blöf yapıyor olabilir

Merhaba evliliğim bitme noktasına geldi.. 4 aydır kayınvalidemle yaşıyordum evleri bize uzak olduğundan bebeğime bizde kalarak bakıyordu haftaiçi bizde haftasonu evindeydi.. Kayınvalidemle geçmişte problemler yaşadık hatta kinini çok iyi bilirim ben de ona kinlenmiştim bazı olaylarda onları anlatmıcam bebeğime bakmaya başlayınca tüm önyargımı kaldırmıştım. Ama kayınvalidem oğluna oğlu da yani eşim de anneaine çok düşkün ben de öyleyim tabi ama bunlar daha farklı kayınvalidem oğlu ne derse onu yapar oğlu haksız eleştirse sesini çıkarmaz. Ve oğlu ne yapsa haklı.. Haliyle bizim kayınvalidenin yanında tartışmalarımız oluyordu kayınvalidem oğlunu tuttuğunu belli ediyordu bi şekilde ..neyse ocak ayonda bi kriz yaşadık bana aylardır haftada 1 temizliğe gelen bi ablam var ona taktılat eşimle ikisi. Ben işe başlayınca temizlikçi abla kayınvalideyle muhattap oluyordu. HEr geldiğinin akşamı eşimle ikisi temizliğini beğenmediğini söylüyordu , yok uçarak siliyormuş yok kapıları iyi silmiyormuş yok elinin uvuyla sikiyormuş( asla öyle değil ben leyla ablayı izlerken temizlik yapasım gelirdi) ben her hafta bu tarz şikayetler duya duya dolmaya başladım ve bi akşam eşime patladım kötü tartıştık 2 gün sonra yışbaşıydı ve eşimle tekrar tartıştık ve eşim makesef bebeğim ve beni evde bırakıp ailesinin evine gidip orda kaldı sonra barıştık ama içim soğumadı onu affetmedim hala da öyle. Eşimle tartışmalarımız sıklaştı ara ara fevrileşiyordum ona kozgınlığımdan. Geçen hafta ctesi eşim arkadaşlarıma bırakacaktı beni ve oğlumu. Arkadaşım kapıyı açtı elim merhaba demeden döndü gittti kız da afalladı ben de.. Yalan söylemek zorunda kaldım otobüs şoförüyle tartıştı fln. Ertesi gün babamla konuşuyorum onlar şehir dışında ' kızım nolur oğlumu getirin bi haftasonu çok özledim dedi' teli kapattım nolur demesi içime dokundu eşime söyledim eşimin tepki' ooo metin baba da yanii kolay sanıyor' demez mi ben çıldırdım çok sinirlendim senin ailen haftada 2 kez gmrüyo senin tuzun kuru tabi dedim bağırıyorum içerden bana demez mi dayağımı yeme diye :KK43:( ne dırdırvıymışsın diye:KK43: tani ben konuşmadım 1 gün boyunca alşam kayınvalide sırdu ne oldu diye eşimin yanında ben de söyledim babamlar için böyle dedi diyee o da demez mi 'e onlar gelsin ' diye

Dayagimi yemeden sonrasını okumaya ihtiyaç duymadim bile. Ailene soyle sahipsiz degilsin heralde cekmek zorunda degilsin onlari calisiyormussunda hey allahim ya sinirlendim aksam aksam

Aynen eşim ana kuzusu nasıl böyle yetiştirmiş oğlunu onların ilişkisini gördükçe yaşadıkça ben oğlumu böyle büyütmücem ben gelinime böyle yaklaşmıcam gibi telkinlerde bulundum hep eşim ayrı yaşayalım bi süre diyor :KK43:( o sürede de ailesinin yanında kalacakmış orda biraz da dolduruşa gelir diye korkuyorum küçük görümcemi severim ama büyük olan çok fena:KK43: orda kalmasını istemiyorum bazen şimdiye kadar ailesiyle ilgili konulatda asla arkamda durmayıp onlarla aynı tarafta olduğu için boşanayım diyorum bu insan değişmicel diyorum beni hep ezdirdi onların karşısında ben hep yanlış anlayan taraf oldum onlar hiç yanlış söyleyen olmadıkar:KK43: eşimle çok severek evlendik dün bana dediği; olmuyorsa boşanırız zaten bitti bişeyler:KK43:((((
Çıkmazdayım
Bi süre ayrı yaşama bence Araya iyice soğukluk girer öncelikle bebeğine kv bakmasın bakıcı ayarla o eşine gaz vererek kışkırtıyor belli ki daha sonra da eşinin gözünü korkutmak için biraz ayrı yaşamak olmaz madem öyle ayrılalım git annenin dizinin dibinde otur oğlum da babasız büyüsün filan de ya da Ada'm akıllı hareket et kendine Çek'i düzen ver ailene sahip çık de ben bu şekilde devam edemem gibi konuş .... aldatma filan yok bence yavrun için biraz daha devam ettir evliliğini

Éşinle neden büyüklerin yanında tartışıyorsunuz,bu bır hatadır,ufak birşey büyür onların yanında karışırlar
nasıl bır toplum olduk ,bosanma zaten moda

Éşinle neden büyüklerin yanında tartışıyorsunuz,bu bır hatadır,ufak birşey büyür onların yanında karışırlar
nasıl bır toplum olduk ,bosanma zaten moda
Kesinlikle haklısınz aramızda halletmeliyfik ama aynı evde yaşayınca ister istemez böyle oldu;( kayımvalidem de yüzümüzden vs anlıyordu zaten

Canım öyle kv ile yaşanır mı. Kadın bide ders vermek için bırakıp gitmiş. Hiç takma rahat ol. Bakıcı bul en azından bakıcı akşamları evine gider eşinle başbaşa kalırsın evliliğini anlarsın.

Bi süre ayrı yaşama bence Araya iyice soğukluk girer öncelikle bebeğine kv bakmasın bakıcı ayarla o eşine gaz vererek kışkırtıyor belli ki daha sonra da eşinin gözünü korkutmak için biraz ayrı yaşamak olmaz madem öyle ayrılalım git annenin dizinin dibinde otur oğlum da babasız büyüsün filan de ya da Ada'm akıllı hareket et kendine Çek'i düzen ver ailene sahip çık de ben bu şekilde devam edemem gibi konuş .... aldatma filan yok bence yavrun için biraz daha devam ettir evliliğini
Zaten akşam gidecekti yazdıklarının aynısını demiştim ben de gitmedi de evde uyuyor vazgeçti galiba, kızlar kayınvalidem benim aylardır anlaştığım şeyla abayne
Canım öyle kv ile yaşanır mı. Kadın bide ders vermek için bırakıp gitmiş. Hiç takma rahat ol. Bakıcı bul en azından bakıcı akşamları evine gider eşinle başbaşa kalırsın evliliğini anlarsın.
aynen öyle canım ders vermek için yaptı öyle insan torununu ortada bırakır mı böyle hırsı yüzünden:(( nefret ediyorum ondan. Artık mümkün değil canım ona baktırmam. Alt komşumu düşünüyorum hayırlısı bakalım.. Annem eşime demiş alt komşuyu düşünüyoruz ne dersin diye o da esra karar verecek ben karışmıyorum demiş o da ders veriyor yani annemi kaybettin bbak bakalım başının çaresine der gibi..

Zaten akşam gidecekti yazdıklarının aynısını demiştim ben de gitmedi de evde uyuyor vazgeçti galiba, kızlar kayınvalidem benim aylardır anlaştığım şeyla abayne

aynen öyle canım ders vermek için yaptı öyle insan torununu ortada bırakır mı böyle hırsı yüzünden:KK43:( nefret ediyorum ondan. Artık mümkün değil canım ona baktırmam. Alt komşumu düşünüyorum hayırlısı bakalım.. Annem eşime demiş alt komşuyu düşünüyoruz ne dersin diye o da esra karar verecek ben karışmıyorum demiş o da ders veriyor yani annemi kaybettin bbak bakalım başının çaresine der gibi..
Ayyy ders veriyormus yesinler. Canimm maasin var . Tut bir bakici büyüt. Kendilerini bir halt sanmasinlar. Kocan da eyvallahi olmadigini anlasin ona.

Bosanma karari bu kadar cabuk alinmamali bence aslinda bakildiginda ortada cozulemeyecek bir konu yok gibi tabi icinde olmadigim.icin boyle diyorum sen yasiyorsun daha iyi bilirsin..
Madem severek evlendiniz evliligini duzeltmeye bak minicik bir bebeginiz var yazik ona. Al kocani karsina konus ama tatli tatli bagirmak tartismak cozum degil oncelikle ona tabi oyleyse onunla yuva kurdugun icn mutlu oldugunu bunun halledilir bi kobu oldugunu tatlilikla anlat icinden gelen guzel kelimeleri soyle olayi guzelce coz kv pek umursama sen esinle.iyi olmaya bak kendine.cek hersey senin elinde tatli dilinde tamam sabresemiyoruz bazi seylere ama yapici ol yikici olma daha hersey cok basta ve yeni pisman olacaginiz kararlar alip yuvanizi bozmayin esinizin sevdigi seyler yapin onu fet etmeye calisin esinizle.ne kadar.iyi olursaniz annesyle de o kadar iyi olmazsiniz belki ama esiniz icin bazi seylerini gormezden gelir hatrini sayarsiniz ne demisler tatli dil tilani deligonden cikarir hersey sizin elinizde sansinizi deneyin enazindan ben bu iliski icin bisey yapmadim demezsiniz

Back
X