- Konu Sahibi begonvil85
Merhaba evliliğim bitme noktasına geldi.. 4 aydır kayınvalidemle yaşıyordum evleri bize uzak olduğundan bebeğime bizde kalarak bakıyordu haftaiçi bizde haftasonu evindeydi.. Kayınvalidemle geçmişte problemler yaşadık hatta kinini çok iyi bilirim ben de ona kinlenmiştim bazı olaylarda onları anlatmıcam bebeğime bakmaya başlayınca tüm önyargımı kaldırmıştım. Ama kayınvalidem oğluna oğlu da yani eşim de anneaine çok düşkün ben de öyleyim tabi ama bunlar daha farklı kayınvalidem oğlu ne derse onu yapar oğlu haksız eleştirse sesini çıkarmaz. Ve oğlu ne yapsa haklı.. Haliyle bizim kayınvalidenin yanında tartışmalarımız oluyordu kayınvalidem oğlunu tuttuğunu belli ediyordu bi şekilde ..neyse ocak ayonda bi kriz yaşadık bana aylardır haftada 1 temizliğe gelen bi ablam var ona taktılat eşimle ikisi. Ben işe başlayınca temizlikçi abla kayınvalideyle muhattap oluyordu. HEr geldiğinin akşamı eşimle ikisi temizliğini beğenmediğini söylüyordu , yok uçarak siliyormuş yok kapıları iyi silmiyormuş yok elinin uvuyla sikiyormuş( asla öyle değil ben leyla ablayı izlerken temizlik yapasım gelirdi) ben her hafta bu tarz şikayetler duya duya dolmaya başladım ve bi akşam eşime patladım kötü tartıştık 2 gün sonra yışbaşıydı ve eşimle tekrar tartıştık ve eşim makesef bebeğim ve beni evde bırakıp ailesinin evine gidip orda kaldı sonra barıştık ama içim soğumadı onu affetmedim hala da öyle. Eşimle tartışmalarımız sıklaştı ara ara fevrileşiyordum ona kozgınlığımdan. Geçen hafta ctesi eşim arkadaşlarıma bırakacaktı beni ve oğlumu. Arkadaşım kapıyı açtı elim merhaba demeden döndü gittti kız da afalladı ben de.. Yalan söylemek zorunda kaldım otobüs şoförüyle tartıştı fln. Ertesi gün babamla konuşuyorum onlar şehir dışında ' kızım nolur oğlumu getirin bi haftasonu çok özledim dedi' teli kapattım nolur demesi içime dokundu eşime söyledim eşimin tepki' ooo metin baba da yanii kolay sanıyor' demez mi ben çıldırdım çok sinirlendim senin ailen haftada 2 kez gmrüyo senin tuzun kuru tabi dedim bağırıyorum içerden bana demez mi dayağımı yeme diye
( ne dırdırvıymışsın diye
tani ben konuşmadım 1 gün boyunca alşam kayınvalide sırdu ne oldu diye eşimin yanında ben de söyledim babamlar için böyle dedi diyee o da demez mi 'e onlar gelsin ' diye