boşanmanın eşiğindeyim..

bencede ailene anlat durumu..
eminim yardım ederler sana....
daha sonrası sana kalımış tabi...
eşin çok sorumsuz....

Ayıp yani bu kadar da sorumsuzluk olmaz. Bence sen çocuk olma ihtimalini de düşünerek hareket et canım çünkü böyle bir evlilikte bide çocuk olursa çok daha kötü olur.. Boşan diyemiyorum sonuçta sevgi varmış ama böyle bir adamla hayat sürmez. Kendine yazık edersin. İnşallah mutluluğu yakalarsın..

restini çek 5 kuruşta verme bu adama.
ya işe girer adam olursun yada bu evden defolur gidersin de.
adama bak yahu 3 gün yokmuşsunda cebinde parası varmı yokmu sormamışsın.
5 kuruş verme ona borcunu öde.
senden kıymetli mi arkadaşım.
sağlığından kıymetli mi.
parası olmayınca pek muhterem mabadını kaldırırda işe girer belki.

daha önce bır konu açmıstım eşim hasta diye bu hastalıgına üzülüyorum..acıyorum ona herhalde ben neler yasıyorum..ne kadar acı cekıyorum..sevıyormuyum..acıyormuyum bilmiyoru.inanın kafamın içi allak bullak...

bence siz duygularınızla hareket ettiğiniz ve çabalarınız için bu birlikteliği sürdürüyorsunuz. çünkü ortada harcamış olduğunuz büyük bir emek var ve bütün sorumluluklarını alarak kurmaya çalıştığınız bir evlilik hayatı. ama mantığınız diyelim o ne diyor? ilişki hakkında beklentilerine ne kadar karşılık veriyor bu durum yada eşiniz?bunun cevaplarını zaten içinizde veriyorsunuz. sevginiz bitmese de değeri bitiyor günden güne sizin için. hayat iki yöne açılan kapıdır sadece hangi yöne gitmek istediğinizi karar vermeniz lazım. bir kapınızda yeni bir yaşam duruyor. yeni bir ev, yeni bir hayat, yeniden kontrol ama özgürce, yeni bir bakış açısı ama şu da var yalnızlık ve sosyal çevrenin bakış açısı, erkeklerin bakış açısı yada yeni bir lişki olduğunda düşündüğünüz kişinin sizle olan ilgisi ve geçmişinize bakış açısı gibi bir sürü yeni şeyler diğer kapı yönünde ise bir ton borç, ve ne yapacağınızı yada nereye tutunacağınızı bilememe ama beraberlik, bir eş ama sizi hayatın her aşamasında yalnız bırakan biri ben size şunu söyleyeyim evli dahi olsanızda siz aslında yalnızsınız tamamiyle tabi karar sizin. doktora gidin. başkalarının dediklerine bakmayın.ilaçlarınızı alın.kendinize mutlu edecek süprizler yapın bu biraz daha iyi gelecektir.

Eşinin hastalıgı nedir tedavisi yokmu

neyi bekliyorsun, atla o eşiği hemen. baban damadını yanlış tanımış olabilir ama kızının bu durumda olması daha çok üzecektir onu. sen kamburundan kurtulup hayata devam etmeye başladıkça onlarda daha iyi olacaklardır. eşin evlilik konusunda üstüne düşen ödevlerin hiçbirini yerine getirmemiş birde seni maneviyatın konusunda yargılıyor. boşanmak için gücüm yok demişsin ama gücünü tüketen şey bu evliliğin ta kendisi zaten. kendine bunu yapma nolur.

ya narran canım Allah aşkına bi silkelen kendine gel senelerce çalışmamıs bu adam sıkıya gelemior.ailesinin dersen umrunda değilsin hapise girsen falan daha mı iyi olacak şu hayatta hiçbişey insanın kendi canından öte değil ne kadar sevrsen sev istersen öl ugruna ama bi kendine gelme vakti değilmi sence de?iyi ben seni çok seviyorum ama senin için kılımı kımıldatmam.oh ne alaa memleket.çalısmayan adama adam bile diyemem ben alınacagını düşünmüyorum ama çok üzüntülüyüm ve sinirlendim su an senin adına büyük üzüntü duydum.eger ailenle aran iyiyse ki dünyanın en kötü ana babası bile olsa eşinden daha merhametli olurlar.kesinlikle ailene açıl.elele verin şu borçtan harçtan bişekilde kurtarsınlar seni.sonra sende hayatındaki kangrenden kurtul.o kangrenin seni sinsi sinsi öldürmesine izin verme.çok şanslısın ki çocugun yok.senin bu yaptıgın fedakarlıkla daha önüne cok kimseler çıkar elini öpen seni alır hiç etraf ne der altından kalkamam falan diye düşünme.insan nelerin altından kalkıyor ne lere alışmıyor.ATLATMAYA BAK CANIM BU KANSERİ....

yeri gelince kadın kadın, erkek erkektir derler.... bir erkek dünya var olduğundan beri savaşta bile evinin rızkını düşünür... böyle tipler neyine güvenip evleniyor yaaa.

iyiki varsınız ya yazdıgınız cevapları aglayarak okuyorum..evet sız haklısınız ..bunu bende biliyorum..alışırmıyım yokluğuna acaba..niye boyle oldu ama ben onu çok severek bu evliliği yaptım..çok emek harcadım..o evi kolaydan o hale getirmedik..o sevinçle döşenen eşyalar..gözyaşıyla toplansın hiç istemedim ben.ayrı sabaha uyanmak.hele hiç istemedim..benim hayal ettiğim evlilik hiç bir zaman bu olmadı.ben hep şunu hayal ettim..eşim işten gelsin kurulu bir masanın başına otursun..kahkahalarla evimizin içi neşelensin istedim..ama şuan evim iş yerimdeki odam hep göz yaşlarımı izliyor..

ben biliyorum hayatımı kararttım..ama hala hep gülüyorum..hep dışardaki insanlar anlamasın diye.derdimi bilmesinler bana acımasınlar diye hep saklıyorum..ben güçlü görünmeye çalıştıkça bu dert beni yedi bitirdi..ben ayağa kalkmaya çalıştıkça..o beni hep itekledi..

yeri gelince kadın kadın, erkek erkektir derler.... bir erkek dünya var olduğundan beri savaşta bile evinin rızkını düşünür... böyle tipler neyine güvenip evleniyor yaaa.

Karısına güveniyor neye güvenecek biliyor çünkü eşi evi geçindirecek yemek yapacak borçları ödeyecek birde cebine sigara parası koyacak alışmış çünkü ekmek elden su gölden yaşamaya.Narran yapacağın tek şey kocanı süper koca modundan çıkartıp ailene her şeyi anlatmak ayrıca eve ekmek yiyecek içecek hiç bir şey alma bırak ne hali varsa görsün yemek bile yapma işten gelirken karnını doyur gel biraz da anlasın anyayı konyayı hayır evlenirken ona bakacaksın diyemi imza attın

Bu hayallerin yine olur Allah'ın izniyle...

Ama bu adamla değil !

Bu adam bugün bol maaşlı bir iş bulsa bile,senin kırgınlığın geçmeyecek.
Ona saygı duyamayacaksın.İçinde hep bir kızgınlık olacak.
Ki zaten herhangi bir işte fazla devam edeceğini hiç sanmıyorum.

Baştan başlamak için çok geç değil.Zararın neresinden dönsen kardır.
Zaman geçiyor ve gittikçe batağa saplanıyorsun.
Çık bir an evvel ve hayal ettiğin yaşantı yönünde çaba göster.

Aynen katılıyorum arkadaşa Zararın Neresinden Dönsen Kardır tatlım.Ne senle Ne sensiz muhabbetine hiç girme aç gözünü biraz ferahlat içini yoksa olan sana olcak.adamın dünya umrunda değil.bence çabaladıkça batıyosun artık içine atma anlat herkese bak hayatına.

Sana yazık değil mi? Psikolojine yazık değil mi? Ne sevgisi bu? 4 yıldır düzelmeyen adam kaç 4 yıl daha geçtikten sonra düzelir? Allahtan çocuğun yok.. Arkana bile bakmadan ayrıl git tedavini ol.. Hayatını yeniden kur.. Evdeki herşeyini satıp kendi üzerine olan borçlarını kapat.. Geri kalanı o napıyosa yapsn..

Son düzenleme:

katılıyorum, eşyalarını sat borcunu kapat, ailenin yanına taşın,
allah korusun borçlarından dolayı hapse girersen bu adam mı bakacak orda sana

Kayınpederimde çalışmıyor kayınvalidem çalışıyor her ikiside çok genç. Hatta kayınpederimi eşimin abisi sanıyorlar

Adam çalışmıyor bakıyor keyfine içkisini sigarasını içiyor . . Parasını kayınvalidem veriyor

Sonrada kendini acındırmak için türlü laflar ediyor kayınvalidem. . Kimse kusura bakmasın ben böyle kadınlara üzülemiyorum

Kendi kaderinizi kendiniz yazıyorsunuz . . Olmuyorsa zorlamıcaksınız sevgi falan yalan bu noktada. . Adam sizi resmen kullanıyor

Yokluğuna alışır mıyım ne demek!!! Böyle bi adam bi ömür yanında var olsa ne yazar?? Adam gibi bi adam bulunca nasılda alışırsın, çektiğin her yıla yanarsın benden söylemesi

işin içinden çıkmaya çalışman şaşkınlık verici zaten batmişsınız bari hızlı batın ki dibe çabuk vurup kendine gel

ben ne yapıyorum bu adamı neden besliyorum ben erkek miyim? kadın mıyım?

bu adamla seksten öte neyimiz var?

sen kendini ne biçim kullandırtıyorsun her bakımdan...

git hastaneye yat faturaların borçları da o halletsin nasıl yapacaksa yapsın..sanane..

ruhun gidiyor elden farkında mısın

adam üstelik doktora gitme diyor bu adam seni seviyor mu?
kanser olmuş olsan doktora gitme mi diyecek ruhunun hastalığının diğer hastalıklardan ne farkı var?

bence sadece sen onu seviyorsun..o seni sevmiyor kimse de çıkıp aaa nasıl böyle dersin nasıl biliyorsun demesin seven erkek nasıl olur biliyorum asla seninki gibi olmaz...

gece gündüz çalışır yorgunluktan hasta olur yıne senı yalnız bırakmaz o borçların karşısında

üstüne üstlük hala askerliğini yapmamış..

ya direkt boşa boşa valla bak hiç uğraşılacak gibi değil ki bu zamana kadar iyi dayanmışsın...

nerden tutsan elinde kalıyor evlilik yok ortada.çocuk yok...aşk falan onlar hikaye zaten.

sadece köle olmuş bir kadın ve bu kadından faydalanan onu sömüren uyanık bir adam var dolandırıcı olmuş kocan seni dolandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…