daha önce bır konu açmıstım eşim hasta diye bu hastalıgına üzülüyorum..acıyorum ona herhalde ben neler yasıyorum..ne kadar acı cekıyorum..sevıyormuyum..acıyormuyum bilmiyoru.inanın kafamın içi allak bullak...
aslında ınanın bosanmayı cıddı cıddı dusunuyorum..artık onunla yasamak bana cok zor gelıyor..evde hıc bırsey yapasım gelmıyor..ev leş gıbı..yemek yapmıyorum..ınanın eve gıdınce hıc bırsey yapmak ıstemıyorum..bırakın butun ıslerı eve bıle gıtmek ıstemıyorum..
bosanma konusunda da ınan suan kendımde o gücü bulamıyorum..zaten pskolojım cok bozuk sacma sapan seyler duusnuyorum..bıde suan bosanmaya kalkarsam bu yükün altında ezilir kalırım..
haklısın biliyorum..zaten hep değişir umuduyla 3 sene bekledim..ben evliliğim için çok fedakarlık yaptım. ona sorarsan ben hıc bırsey yapmısyormusun ..sadece maddı konuda fedakarmısım..manevı konuda benden bısey gormuyormus..
evet canım harclıgınıda ben verıyorum..sigara parasını..gecenlerde evlılık yıldonumumde evı terk ettım..annemlere gıttım.tabıkı onlara bısey anlatmadım..sadece 1 kac gun burda kalacam dedım..bıseyler oldugunu anladılar ama bısey sormadılar..beyefendı..bana dıyor 3 gun yoktun..dedınmı bu adamın cebınde parası yoktu ne yedı ne içti.
sankı ben bunun annesıyım..ben bunu dusuncem..anlamıyorum onu gercekten anlamıyorum..neden bana bunu yapıyor..hıc bır sekılde bılmıyorum..ailem onu cok sever..belkı ben bunları anlatsam ..inanmazlar bıle bana..ama ınanın hayatım zehır oldu..tek dusuncem annem tansıyon babam seker hastası..babam uzuntuye ve sevınce gelemıyor..o nasıl karsılar bu olayı bıllmıyorum..tabıkı bıle bıle bana bu hayatı cektırmez..ama o kadar sevdıgı saydıgı damadının bunları yaptıgını bılse yasayacagı hayal kırıklıgını dusunemıyorum..
Eşinin hastalıgı nedir tedavisi yokmu
yeri gelince kadın kadın, erkek erkektir derler.... bir erkek dünya var olduğundan beri savaşta bile evinin rızkını düşünür... böyle tipler neyine güvenip evleniyor yaaa.
iyiki varsınız ya yazdıgınız cevapları aglayarak okuyorum..evet sız haklısınız ..bunu bende biliyorum..alışırmıyım yokluğuna acaba..niye boyle oldu ama ben onu çok severek bu evliliği yaptım..çok emek harcadım..o evi kolaydan o hale getirmedik..o sevinçle döşenen eşyalar..gözyaşıyla toplansın hiç istemedim ben.ayrı sabaha uyanmak.hele hiç istemedim..benim hayal ettiğim evlilik hiç bir zaman bu olmadı.ben hep şunu hayal ettim..eşim işten gelsin kurulu bir masanın başına otursun..kahkahalarla evimizin içi neşelensin istedim..ama şuan evim iş yerimdeki odam hep göz yaşlarımı izliyor..
ben biliyorum hayatımı kararttım..ama hala hep gülüyorum..hep dışardaki insanlar anlamasın diye.derdimi bilmesinler bana acımasınlar diye hep saklıyorum..ben güçlü görünmeye çalıştıkça bu dert beni yedi bitirdi..ben ayağa kalkmaya çalıştıkça..o beni hep itekledi..
Bu hayallerin yine olur Allah'ın izniyle...
Ama bu adamla değil !
Bu adam bugün bol maaşlı bir iş bulsa bile,senin kırgınlığın geçmeyecek.
Ona saygı duyamayacaksın.İçinde hep bir kızgınlık olacak.
Ki zaten herhangi bir işte fazla devam edeceğini hiç sanmıyorum.
Baştan başlamak için çok geç değil.Zararın neresinden dönsen kardır.
Zaman geçiyor ve gittikçe batağa saplanıyorsun.
Çık bir an evvel ve hayal ettiğin yaşantı yönünde çaba göster.
mrb kızlar
buraya çok defa konumu yazdım. sildim..ama inşallah bunuda silmem..
aslında şuan hangi piskolojideyim.ınanın bilmiyorum kafam allak bullak hiç bir şey düşünemiyorum..
bundan 4 yıl önce çok büyük badireleri atlatarak evlendik..imkansız dediğimiz evliliğimiz gerçekleşti..keşke gerçekleşmez olaydı..(bir şey olmuyorsa gercekten zorlamanın anlamı yok)evlendim kayınpeder kardesınden 5000tl borc aldı dugunumuzun ertesı sabahı kapıya dıkıldıler hadı gıdelım altınları satalımda parayı verelım dıye..ılk hatayı orda yaptım altınlarımı verdım..gıttıler sattılar ve borcumuzu verdıler.bu 5000 tl bana aldıkları altın ve dugun salonu parası bu arada..neyse altınlarımın bırkac bılezık sadece bana kaldı..borcla evlenmıstım butun ev esyamı borca almıstık..esımın aılesı bu arada baska sehırde oturuyorlar..ben kendı aılemle aynı sehırdeyım.
balayına gittim.evlılıgımde yaptıgım tek güzel şey..balayından geldıkten sen sonra artık geçim derdıne dusmustuk..ben eskı ısyerımde devam edıyordum eşim işsizdi..bu arada kalan bılezıklerı mecbur bozdurduk.yedık..neyse esım işe girdi..gece gıttıgı için cok zorlanıyordu..işten cıkmayı kafasına koymustu..ve bana sureklı cıkacam dıyordu..en sonunda işten cıktı..toplamda 1 sene calısmıstı. o işyerınde.artık sureklı evde vakıt gecıyordu..iş aramıyor..(bana arıyorum dıyordu)internetın basından kalkmıyordu.geceleri vampir gibi uyumuyor..gunduzleride sürekli uyuyordu.sürekli kavga ediyorduk..sürekli .ona baskı yapıyordum..ve calısmadıgını herkezden gızlıyordum.kımseye soylemıyor.herkeze calısıyor dıyordum.(çünkü kendim utanıyordum)..
3 senedır kavga edıyorum. bu iş mevzusu yüzünden hala iş bulamıyor ona göre.bır suru borcun ıcınde yuzuyorum..askerlıgını yapmadı. çocugum yok..hayatım sıfırın altında.bankalar benı avukata vermıs..ben neyin kafasındayım..kendımı bır turlu anlıyamıyorum..ben neyım..onu çok seviyorum..yada oyle zannedıyorum..bilmiyorum..dün bakırkoy ruh sınır hast. hastanesıne gıttım..doktor senı yatırmamız gerekıyor dedı..piskolojım hıc ıyı degıl..ondan gızlı gıttım hastaneye ..gıtme dedı bana cunku..
uff kızlar vallahı bıllahı ıyı degılım..avukata hala borcumu odeyemedım.. ev kırası 2 aylık elektrık su dogalgaz 2 ayrı banka daha ben nasıl cıkacagım bu işin içinden bana ne olur akıl verin yargılamayın..
Sana yazık değil mi? Psikolojine yazık değil mi? Ne sevgisi bu? 4 yıldır düzelmeyen adam kaç 4 yıl daha geçtikten sonra düzelir? Allahtan çocuğun yok.. Arkana bile bakmadan ayrıl git tedavini ol.. Hayatını yeniden kur.. Evdeki herşeyini satıp kendi üzerine olan borçlarını kapat.. Geri kalanı o napıyosa yapsn..
iyiki varsınız ya yazdıgınız cevapları aglayarak okuyorum..evet sız haklısınız ..bunu bende biliyorum..alışırmıyım yokluğuna acaba..niye boyle oldu ama ben onu çok severek bu evliliği yaptım..çok emek harcadım..o evi kolaydan o hale getirmedik..o sevinçle döşenen eşyalar..gözyaşıyla toplansın hiç istemedim ben.ayrı sabaha uyanmak.hele hiç istemedim..benim hayal ettiğim evlilik hiç bir zaman bu olmadı.ben hep şunu hayal ettim..eşim işten gelsin kurulu bir masanın başına otursun..kahkahalarla evimizin içi neşelensin istedim..ama şuan evim iş yerimdeki odam hep göz yaşlarımı izliyor..
ben biliyorum hayatımı kararttım..ama hala hep gülüyorum..hep dışardaki insanlar anlamasın diye.derdimi bilmesinler bana acımasınlar diye hep saklıyorum..ben güçlü görünmeye çalıştıkça bu dert beni yedi bitirdi..ben ayağa kalkmaya çalıştıkça..o beni hep itekledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?