boşanmanın eşiğindeyiz

Katre 84 teşekkürler

ve arkadaşım emin ol benim eski eşim ben evlenmeden önce beni aradı helallik aldı hiç birşeyim rast gitmiyor çok kötüyüm dedi .. Ilahi adalet onunla ve ailesiyle layıgıyla ilgilendi

Bende çok sevindim. Özeline yazdım hatta canım:)))

İlahi adalet inşallah bunlarlada ilgilenir.

arayıp soruyor mu sizi peki.

ailenizle sıkı sıkı olun koskoca babanıza bunu yapmış , babanızın gururu ne kadar incinmiştir kim bilir

Engellemek isterim aslında ama çocuktan dolayı yapamıyorum. Arıyor ama ben konuşmuyorum çıkmıyorum telefonlarına, bunu ona msjla yazdım da, sen tercihini yaptın ( evi seçti çünkü, bir o ev için neler yaptı ) benim bu saatten sonra seninle konuşacak hiç bir konum yok çocuğu almak istediğin zaman sadece msj yazarsın dedim. Ama çocuğu alıp verirken maalesef görmek zorunda kalıyorum( Güya çocuğunu çok seviyor her gün alıyor. Avukatım ver istediği zaman dedi sormuştum ben çünkü. Ama mahkemeden sonra hakimin belirlediği günler dışında göstermicem. Yabani anlamıcak biliyorum ama.

kararlı duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. umarım bundan sonra çocuğunuz ve siz çok mutlu bir hayat yaşarsınız.

Canım ben sana yazıyorum ama sanırım posta kutun dolu msj gitmiyor. Öyle bir uyarı geliyor posta kutun dolmuş diye. Bende seni merak ettim son durum nedir? Özelden yazarsan çok sevinirim.

Canım ben sana yazıyorum ama sanırım posta kutun dolu msj gitmiyor. Öyle bir uyarı geliyor posta kutun dolmuş diye. Bende seni merak ettim son durum nedir? Özelden yazarsan çok sevinirim.

Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarınız nasıl üzücü nasıl ağır şeyler herşeyi kenara çekerim ama babamı darp eden adamı büyük sözüme tövbeler olsun asla affetmem anladığım kadarıyla sizde affetmediniz ve dava açtığınız değil mi :26: bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olması dileğiyle sevgiler

Teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için. Yaşadığım şeyler burda anlattığım gibi maalesef gerçek ve üzücü. Dava açtım hatta ilk duruşmamız geçen çarşambaydı. Hakim 2. duruşmayı ekim ayının ilk haftasına attı. Bakalım hayırlısı olsun.

Konu hortlamış gibi mi oluyor böyle bilmiyorum ama ne durumdasnız şu an son durumlar nedir

Sonucun böyle olmasına üzüldüm bu hep erkek annelerinin kötü niyetli oluşundan , neden hanımın gönlünü yap demiyorlar bu ego onlardaki aileyi yıkıyor kurban o küçücük ''yavrucuk'' oysaki ailecek gelseler özür dileseler ve sana başa yerde ev tutulsa mesele kapanacaktı ,ah bu kaynanalar yatacak yerleri yok bu cadıların ,cehennemde yanacaklar ,kötülüklerinden dolayı o yavrucağada acımamış , çok üzüldüm açıkcası

Sonucun böyle olmasına üzüldüm bu hep erkek annelerinin kötü niyetli oluşundan , neden hanımın gönlünü yap demiyorlar bu ego onlardaki aileyi yıkıyor kurban o küçücük ''yavrucuk'' oysaki ailecek gelseler özür dileseler ve sana başa yerde ev tutulsa mesele kapanacaktı ,ah bu kaynanalar yatacak yerleri yok bu cadıların ,cehennemde yanacaklar ,kötülüklerinden dolayı o yavrucağada acımamış , çok üzüldüm açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…