boşanmanın eşiğindeyiz

Kusura bakma canım babama el kaldırdı'yı okuyunca tarihe bile bakamadan istem dışı öyle yazdım okuyamadım diğerlerini.
Allah yardımcın olsun

Fark ettim canım sorun değil ama bazıları o kadar sert yazıyor ki çok üzülüyorum. Çok teşekkür ederim aminn....

kesinlikle durumunuzu kimse ile paylaşmayınız ... Illaki kanı bozuklar çıkıcak karşınıza asla taviz vermeyiniz ...
Evliyken ayrı bir yıprsnıyorsun ama boşanıncada baya yıpranıyorsun çevrenden dolayı

Ya varya şimdi yazılanları okurken varya Allahtan tek isteğim bizim yuvamızı annesi babası hep tetikledi oğullarıda tabi beni koruyabilirdi Allah' a havale ediyorum bu insanları yaaaaaaaaa ben hak etmedim bunları ama hep kötü şeyler yaşadım hep sustum onlara göre hep susmalıydım((((gerçekten çok zor herşeyi annenin üstlenmesi bazen istemeden oğluma sinirleniyorum sonrada kendime çok kızıyorum onun bir suçu yok diye bazen boğuluyor gibi oluyorum...

Sinirlerini bozma hayatta neler oluyor ki allahtan oğlun küçük ya büyük olsaydı herşey daha zor olucaktı ..
Psikolojik yardım alıyormusun

bu süreçte eşin olacak annesinden bağını ayıramamış cenin ne yapıyor çok merak ettim...boşanma davasının açılmış olması bile onda lambaları açamadı mı acaba...ne oldu şimdi annesinin yanına yerleşip bütün maaşını babasına verip evide kiraya verip zengin mi oldular ne oldu anlatsana onlardaki son gelişmeyi

Sinirlerini bozma hayatta neler oluyor ki allahtan oğlun küçük ya büyük olsaydı herşey daha zor olucaktı ..
Psikolojik yardım alıyormusun

Evet 3 defa gittim psikoloğa şimdi daha iyiyim. İşime konsantre olmaya çalışıyorum. Çalışırken kendimi iyi hissediyorum akşamları eve gidince aklıma geliyor herşey(

O hala bizim önceden oturduğumuz evde yani babasının evinde oturmaya devam ediyor eşyalar hala evde çünkü, vermiyor eşyalarımı, avukatımda vermesin dedi onun içinde mal paylaşım davası açtık zaten. Babasına kira vermeye devam ediyormuş duydum ortak arkadaşlarımızdan, ki vermezse babasıgil acaba onu hayatta o evde oturturlarmı ki. Onun annesigilin evi benim annemgille yakın olduğu için (yani aynı mahallede) akşamları çocuğu alıyor hergün annesine devam gidiyor yemeği filan tabi hergün orda yiyor. Bizim ortak arabamız vardı satmıştı benim haberim olmadan babasının arabasıyla geziyor yani o insanlara para vermezsen kendi çocuklarına bir şey koklatmazlar. Yedirsin napayım bu saatten sonra. Ne halleri varsa görsünler...

Ozaman iyi...
Bir arkadaşımın eşi mahkemede fikir değiştirdi.ikiside avukattı zaten senelerce ugraştı boşanmak için

çok zor umarım atlatırsın

sanki hiç atlatamicam gibi geliyor yani düzensiz geliyor şu an herşey bana. Keşke kendime ait evim olsaydı inşallah zamanla bizde oğlumla bir düzen kurararız kreşe başlayınca oğlum. O zaman belki herşey daha güzel olur.

size tavsiyem yalnız kalamamanız dha doğru olur ... Bende boşandığımda tek yaşadım ve alıştım yalnızlığa çok zor kabullendim evde birilerini ...
O zaman yalnızlık hem iyi gelmişti hem kötü

Sendemi boşandin canım. Sen şimdi neler yapıyorsun hala tekmi kalıyorsun hayatın şimdi nasıl???

Alsın o dört duvar ile mutlu olsun o zaman. Allahım ya ev olsa ne olur olmasa ne olur yuva olmadıktan sonra...

sendemi boşandin canım. Sen şimdi neler yapıyorsun hala tekmi kalıyorsun hayatın şimdi nasıl???

ben evlendm canım hatta şimdi hamileyim :)))
hayatım çok çok iyi şimdi dönüp bakıyorum ardıma yok diyorum olmamalıymış esir almış sani beni sus et gülme konuşma ...
Hayatımın en güzel yıllarını mafetmişim yaşadığımın farkına varmadan ..

Alsın o dört duvar ile mutlu olsun o zaman. Allahım ya ev olsa ne olur olmasa ne olur yuva olmadıktan sonra...

Aynen canım aynen yuvası yıkıldı farkında değil dilerim ilerde böyle bin pişman olur ve herşey geçmiş bitmiş olur çok istiyorum pişman olup herşeyin farkına varıp acı çekmesini ben çünkü çok acı çektim çok üzüldüm yıprandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…