Kusura bakma canım babama el kaldırdı'yı okuyunca tarihe bile bakamadan istem dışı öyle yazdım okuyamadım diğerlerini.
Allah yardımcın olsun
(( evet çok zor ben şimdiden bunu gördüm iş yerinde filan insanlar farkli bakıyor size. Ben normalde dar kısa giyirim ama şimdi dikkat ediyorum mesela. Helede genç yaşta boşanmış olmak ( hiç kimse boşanmak için evlenmiyor ama çekilmez oluncada sırtını yaslayacağın bir eşin olmayınca da başka çare kalmıyorki. Kimse genç yaşta dul kalmak istemez helede bir çocuk varsa ((
kesinlikle durumunuzu kimse ile paylaşmayınız ... Illaki kanı bozuklar çıkıcak karşınıza asla taviz vermeyiniz ...
Evliyken ayrı bir yıprsnıyorsun ama boşanıncada baya yıpranıyorsun çevrenden dolayı
Sinirlerini bozma hayatta neler oluyor ki allahtan oğlun küçük ya büyük olsaydı herşey daha zor olucaktı ..
Psikolojik yardım alıyormusun
evet 3 defa gittim psikoloğa şimdi daha iyiyim. Işime konsantre olmaya çalışıyorum. çalışırken kendimi iyi hissediyorum akşamları eve gidince aklıma geliyor herşey(
bu süreçte eşin olacak annesinden bağını ayıramamış cenin ne yapıyor çok merak ettim...boşanma davasının açılmış olması bile onda lambaları açamadı mı acaba...ne oldu şimdi annesinin yanına yerleşip bütün maaşını babasına verip evide kiraya verip zengin mi oldular ne oldu anlatsana onlardaki son gelişmeyi
Minecim valla esin istemediği için dava uzun sürecege benziyor..
ne kadar oldu bu olaydan geçen zaman
canım biz 6 aydan beri ayrıyız ben babamlardayım.
çok zor umarım atlatırsın
sanki hiç atlatamicam gibi geliyor yani düzensiz geliyor şu an herşey bana. Keşke kendime ait evim olsaydı inşallah zamanla bizde oğlumla bir düzen kurararız kreşe başlayınca oğlum. O zaman belki herşey daha güzel olur.
size tavsiyem yalnız kalamamanız dha doğru olur ... Bende boşandığımda tek yaşadım ve alıştım yalnızlığa çok zor kabullendim evde birilerini ...
O zaman yalnızlık hem iyi gelmişti hem kötü
İlk başlarda bana ısrarla eve dön dediğinde söyledim ben, o ev yüzünden bu hale geldik ben o eve dönmem dedim bana cevabı ben o evden çıkmam çıkarsam babam o evi satar ev hakkımı kayıp ederim diyor. Burası bizim diğer evde abimin diyor. Anlamıyorrrr
sendemi boşandin canım. Sen şimdi neler yapıyorsun hala tekmi kalıyorsun hayatın şimdi nasıl???
Alsın o dört duvar ile mutlu olsun o zaman. Allahım ya ev olsa ne olur olmasa ne olur yuva olmadıktan sonra...
ben evlendm canım hatta şimdi hamileyim :)))
hayatım çok çok iyi şimdi dönüp bakıyorum ardıma yok diyorum olmamalıymış esir almış sani beni sus et gülme konuşma ...
Hayatımın en güzel yıllarını mafetmişim yaşadığımın farkına varmadan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?