uzulme demıyorum emınımkı canın yanıyor ama o adam daha buyuk kucuk saygısını bılmıyor.. emın olkı Ilahı adalet sana yaptıklarının hesabını soracak gönlünü ferah tut
uzulme demıyorum emınımkı canın yanıyor ama o adam daha buyuk kucuk saygısını bılmıyor.. emın olkı Ilahı adalet sana yaptıklarının hesabını soracak gönlünü ferah tut
İnşallah canım inşallah. Tabikide çok üzülüyorum yani daha 3,5 sene evliliğimde yaşadığım şeyler çok yıpratıcı. Hep ailesinin yüzünden çekemedi ellerini bizim üzerimizden özellikle annesi ve para delisi babası..
Allah senın ve o melegın hesabını soracak onlara hıc dusunme artık soyle olsaydı bu olsaydı dersen senın ıcın hayat cekılmez olur bosver kader ıste sen elınden gelenın fazlasını yapmıssın bırak bunları esın dusunsun nasıl yasacaksa yasasın.. senın yuregın ferah hayatın bembeyaz olsun ınsallah rabbım gonlune ferahlık verir
Canım dava bugün müydü?
Sizin boşanmanız bence cocuğu etkiler ama anne baba üstüne düşeni yaparsa çabuk atlatır.
Eşinden başanabilirsin ama çocugundan boşanılmaz. Ama böyle birinin üstüne düşeni yapacağından emin değilim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oy oy oy ne çirkin konuşmalar bunlar böyle! Büyük geçmiş olsun ortada bebek de var ama arkanıza bakmayın derim ben. Böyle aile düşman başına. Eşiniz de etkilerinde kalıyor anladığım kadarıyla ki bu en kötüsü işte... Aileler anlaşamayabilir, onlar artık belirli yaşa gelmiş insanlar yaşlılar ama eş eğer karısına/ kocasına destek çıkmıyorsa o kötü işte. Hayırlısı olsun ama siz güçlü bir kadınsınız üstesinden gelirsiniz.
Of çok varmış daha benim kolay olmuştu 10 dakikada boşandık
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Caluşmıyorum işte bulamadım annemlerle yaşamaya alışamadım iş bulsam kendi evimde oturucam ama şimdilik annemlerle yaşıyorum
Benim ailem bu konuda tek bir kelime bile etmediler.. Babam adını bile anmadı yanımda üzülmiyeyim diye. Ama anneme söylüyormuş ben yanlarında olmadığım zaman.Bu konuda haklarını ödememem. Ne istersem yapıyorum ama kendi düzenimi arıyorum ne yazıkki..bir kere evden ayrıldıktan sonra aileyle yaşamak zor oluyormuş
Babana el kaldırdı ve sen boşanmanın eşiği diyorsun, ben olsam öleyim mi öldüreyim mi diye bir başlık açardım.
Canım o ilk başlardaydı o zaman çok kötüydüm üzerinden baya zaman geçti zaten dava devam ediyor. Lütfen ilk sayfaları şu an devam eden durummuş gibi sorgulamayın. Davamı zaten çoktan açtım ben dün ilk duruşmamız oldu.
Bir adam düzelmez 7 sinde neyse 70 sindede odur ...
Erkek ailesini karıştırmamalı burada eşiniz hatalı ki artık hatasınıda anlamaz allah yardımcınız olsun kendi kararınızı kendiniz vermeisiniz .. O kadar zorki boşanmak türkiye'de .. Dul kadın olmak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?