boşanmanın eşiğindeyiz

burdan bosan demek cok kolay ama uygulamasi oyle kolay olmuyo ustelik birde cocuk var..bence sartlarinizi soyleyin esinize iste baska bir eve cikmayi ailenizden ozur dilemesini vs isteyin ..eger bu isteklerinizi kabul eder yaparsa bir nebze barisilabilirde senin esinde cook saygisiz nasil yapilir ne yapilr bilemedim..

Hayır anlamıyorum. İlk anlattıklarında eşin kötü birine benzemiyordu. Sanırım o da son raddeye gelince işler, dengesini kaybetti iyice. Dönüceksen bile bu o eve olmamalı. Önce eşin başka, mümkün olduğunca ailesinden uzak bir yere taşınmalı, sonra sen gitmelisin. Bunun başka yolu var mı? Huzurumuzu bozan hep senin ailen de, dönüceksem şartım bu de. Allah sabır versin size.

Evet canım keşke baştan bulaşmasaydık. Ama eşim ailesine toz kondurmaz ki. O evdende asla çıkmam dedi bana zaten.

Evet son zamanlarda babası kirayı arttırması, eve gelmesi hakaret etmesi, benim artık o evde oturmak istemeyişim annesinin dolduruşu olan oldu. Ama yine ailesi haklı ona göre. Anneme dediki o kavgada adam ev verdiyse kötümü etti çok istiyorsanız siz ev alın kızınıza. Yani annesi onun beynini öyle yıkıyor.

Aileler bu kadar yüz göz olmuşken (iş mahkemelere varmış ) huzur bulmanız zor gibi görünüyor ki eşiniz babanızı darp etmesine rağmen özür dilememiş.
Bilemiyorum ama eşinize dönerseniz babanız üzülmezmi? Arkanızda dururlarmı hala?
Ailenizden olmayın birde, eşinizin pek değişesi yok gibi çünkü.
Allah kolaylık versin, durumunuz zor.

Zaten güvenemiyorum bu 2 oldu ailemi arkama almak asla bu defa istemem yine olursa bu defa gidecek yerim olmaz ve babam kahrından ölür tabiki. Birde 1 gün durup arayla çoçuğu almaya geliyor.

Bence eşini hala seviyorsan biraz zaman ver. Hiç ailesini falanda kötüleme. Çok zor günler geçirdik biraz ayrı kalmak ikimize de iyi gelecektir de. Sen de sakin düşün, ben de bir düşüneyim bir sonraki adımımız ne olacak, en sağlıklı kararı verelim de. Zaten biz düşman olamayız, ortak büyütmek zorunda olduğumuz bir çocuğumuz var artık de.

Umarım ailesinin bu paracı baskıları devam eder. 3 kuruşluk aklı varsa sizin gördüğünüzü onun görmemesi mümkün değil. İnşallah tez zamanda gerçek ailesinin siz olduğunu anlar. Özür için kapınıza dayınır. Yaptıkları normal değil evet, ama böyle iki taraf arasında kalıp psikolojisinin de normal kalması beklenemezdi.

Fazlasıyla yüz göz olunmuş
Saygı zaten hiç yok
Eşin babanı dövmüş
Mahkemelik olmuşsunuz
Bilmiyorum ama bu saatten sonra yüzyüze bakılmaz, bakılsa da çok laçkalaşıldığından tekrarlar gibi

Sen gayet aklı başındasın
Ailen arkanda olmasına rağmen, sorunlarını yansıtmak istemiyorsun ( bence de bu böyle olmalı, eşler kendi arasında çözmeli )
Ama eşin gerek ailesi gerek kafa yapısı olarak bambaşka bi ruh haline sahip maalesef
Olmayınca olmuyor işte.

Ailesi size ev vermek zorunda değil
Keşke bu altın - kira meselesi en baş söylenseymiş te
Siz gidip hiç tanımadığınız birinden ev satın alsaymışsınız
O altınlarla peşinar , kira dediği miktardan biraz fazlasıyla da kredi ödenirdi zaten

Eşin 'aile' olduğunuzu kavrayamamış hala
Babası ne derse onu yapmış
Akıl terazisi denilen şeyden habersiz sanırım

Zaten hemen hemen hergün görüyorum çoçuğu almaya geliyor. Ailesi çok paracıl evet. Zaten geçen hafta benimle görüşmek istedi ben kabul etmedim telefonda konuştuk illa oğlumuz için 1 şans ver bana evliliğimize diyor ben değiştim diyor senin eve gelmediğin hergün ben dahada sinirleniyorum diyor gerekirse evlilik terapistine gidelim diyor bir sürü şeyler söylüyor kafam şişti inanın son zamanlarda yaşananlardan.

Başka birinin başına gelmiş olsaydı kesin bende boşanın derdim ama ayağım inanın avukata filan gitmiyor çok üzülüyorum kafam allak bullak bir taraftan babamı üzmek istemiyorum ben bu olanları unutabilirmiyim bir taraftan oğlumu düşünüyorum herşeyden habersiz. babasınada çok düşkün almaya geldiğinde nasıl kahkaha atıyor.

İlk başlarda bana ısrarla eve dön dediğinde söyledim ben, o ev yüzünden bu hale geldik ben o eve dönmem dedim bana cevabı ben o evden çıkmam çıkarsam babam o evi satar ev hakkımı kayıp ederim diyor. Burası bizim diğer evde abimin diyor. Anlamıyorrrr

Son olaya bende çok şaşkınım kötü değil ama annesi nere çekerse oraya gidiyor çabuk dolduruşa geliyor.

herşey bir tarafa da kocanızın babanıza vurması affedilecek bişey değil kii affedilmeyi düşünülecek bişey bile deil hatta bana göre Rabbim vermesin ama benm kocam babama öle bişey yapsa isterse 8 tane çocugum olsun boşarım o adamı

yarın bir gun size de vuracak demek ki bu adam, baabnız yahuu babanıızzzzzz nasıl bi saygısızlıktır bu, kanım dondu benmm

Evet haklısın babasına hiç hayır diyemiyor zaten. Dengeyi kuramadı işte...

aynen bu şekilde çok yakın bir tanıdğım var o polise şikayette bulunmadı ama babasının kafasını yarmasına evin cam çerçevesini indirmesine rağmen olmadı sonuç ne biliyor musun kendi aileyle yıllardır görüştürmüyor evi değiştirdi numarası değişti mutsuz bir ev 2 masum çocuk

canım bn boşanmanın eşiğindeyim ama senin durumun benden kat kat daha vahimmmmmmmmmmmm ya

:=((((( Off çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…