boşanmanın eşiğindeyiz

siz kendinizi kandırmaya devam edin eşim iyi biri ama dolduruşa geliyor diye. babanıza el kaldırmış etmediği küfür kalmamış siz hala acaba boşansam mı diye soruyorsunuz. eminim eşinizin ben değiştim laflarına kanacaksınız geri döneceksiniz bakalım o zaman ezip geçtiğiniz baba evine tekrar dönmeye yüzünüz olacak mı

Babana el kaldirmis bunun izahi varmi
Hala geri donuceksin esin biraz zorlasa bisey demiyorum umarim dogru yolu bulursun:26:

şok oldum ya böyle bişey affedilir mi aslaa bu nasıl bi insanmış kendi anamda anam babamda babam der ama senin babana el kaldırır küfreder ayıp ya anası bide sırtını sıvazlamıştır oğlunun bu yaptıkları için gerçekten çok sinirlendim yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm ama yerinizde olsam affetmezdim o olaydan hemen sonra açardım davayı barışsan babanın yüzüne nasıl bakacaksın çok zor afffetsen babana yapılanlardan sonra hiç kimsenin gözünde bi saygınlığında kalmaz kocan ve ailesi sana karşı daha acımasız olurlar çocuğunu düşünüyosun evet haklısın ama bunu kocanında düşünmesi lazımdı tek taraflı fedakarlıkların ne yazık ki hiç bi anlamı olmuyo lütfen kendinizi ve ailenizi bu insanlıktan nasibini almamışlara daha fazla ezdirmeyin

canım biliyorum zor bi süreç bende aynı şeyleri yaşadım ve 4 ay sürdü evliliğim ve bitti sen kalsan bile cehennem hayatı yaşarsın çocuğun yoksa ayrıl arkana bile bakma

15 aylık oğlum var canım. Seninkide kısa sürmüş üzülme arkadaşım. Hayat işte neyle karşılaşacağımızı Allah' tan başka kimse bilemiyor.

Başın sağolsun canım. Çok üzüldüm. Sen boşandınmı peki?? Bende babama yaptığını tabikide unutamamki. Offf. Evet canım ben çalışıyorum çok şükür. Bebeğimede annem bakıyor zaten. Hayat gerçekten çok zor sıkıntılarla uğraşmak dahada zor:=((

Çocuk için ayrılmıyorsunuz ama çocuğunuz bu ortamda ne derece sağlıklı büyür ki bunu düşündünüz mü? Annesi babası ayrılmış bir sürü çocuk hiç birine birşey olmuyor şükür ama böyle bir ortamda büyüyen çocuk ne olur bilemiyorum. Ayrıca çok yakın bir tanıdığım eşinin hakaret ve şiddetine maruz kaldığı halde çocuklarım için deyip katlandı sonunda ne oldu biliyormusunuz? O kadına lösemi teşhisi kondu ve 28 gün içinde gencecik öldü. Ardında 3 çocuğu kaldı. Eşi biraz ağladı unutamıyorum diye sonra evlenmeye karar verdi. EŞi vefat edeli daha 4 ay olmuştu ve kararını 2 hafta içinde uyguladı.

Yorumlarınız için gerçekten çook teşekkür ederim. Buna gerçekten ihtiyacım vardı hepinizden Allah razı olsun. Canım ama ailem aşırı tepkili şuanda onlar benim biran önce boşanmamı istiyorlar. Ayrıca ben kocamı kendime çekmeyi demekki becerememişim nasıl yaparım bunuda hiç bilmiyorum. Zaten evliliğimizin ilk yıllarında cevap filan veremezdim ben bana bişey söylediklerinde şu kira aldıklarını duyduktan sonra pat pat cevap vermeye başladım onada işte gıcık oldu kayınvalide oğlunu bana aileme karşı kışkırtıyordu. Babamgile bu saatten sonra nasıl ne diyebilirimki cesaretim bile yok, nerden nasıl başlamalıyımki?

Haklısın canım sende tabiki çok haklısın şu evden kurtulsaydık bunların hiç biri belkide olmazdı.

öncelikle Allah yardımcınız olsun bu cuma gününün hürmetine...

birçok olay olmuş...

bir örnek verebilirim. bir bayan eşinden sürekli şiddet görmüş.... kızı için katlanmış... zaman geçtikten sonra annesi kızına senin yüzünden çektim bu adamı demiş.. kızı çok üzülmüş oda babasından şiddet hakaret görmüş... ozamanlar ayrılsaydı annesi, şimdi kızının psikolojisi düzgün olacaktı. annesinin psikolojiside...

sadece eşininizin yaptıkları iyi ve kötü şeyler kağıda yazın...

babanada el kaldıran birinin sizede el kaldırması kaçınılmaz olur, iyi ölçüp tartın...

olanları unutup unutamayacağınızı düşününnn... artısı eksisiyle....

Çok üzüldüm yaa. Aslında biliyorum tabiki olmaz çok zor zaten insan dert küpü olur, ama önümü net göremiyordum kendimi boşlukta hissediyordum böyle karışık duygular içinde, yorumlar için çok teşekkür ediyorum daha kararlıyım şimdi. Gelişmeleri paylaşacam mutlaka Haftasonu kafamı dinleyip pazartesi yada işten ne zaman izin alabilirsem avukata gidicem. İnşallah güçlü olabilirim.

bu adam iflah olmaz, sen çocuk var diye yola getirmeye çalışıyorsun galiba ama bu anne babacı. Hadi her şeyi geç, sana ettiği hakaretide yut ama babanı dövmüş adam. Ataya saygısı yok ki sana olsun. Olmaz öyle nasl yüzyüze bakılacak bundan sonra, normal bi anlaşmazlık değilki bu... Ailen ne diyor bu konuda, onları çiğneme bidaha haklı onlar

Allah razı olsun. Evet çocuğun nasıl bir ortamda büyüdüğü çok önemli tabiki. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Aslında çoook üzgünüm hemde çookk.

Ailem ayni burdaki yorumlar gibi düşünüyor kesinlikle olmaz daha diyorlar unutamıyorlar işte babama ettiği küfürleri babam söylenip duruyor tabikide. Niye kızı alıp geliyorsun gidin evinizde halledin sorununuzu diyor ama eşimin huyu böyle aileye yansıtırdı hep. Ben utanırdım her defasında.

canım bu ikili ilişkiyi aşmış artık aile sorunu olmuş. hadi baban affetmiyor diyelim (ki haklı) peki en affedebileck misin, kocanı gördüğünde babana yaptığı aklına gelmeyecek mi? Bu iş en güzel başka bi kiraya gitmekle ve ailelerle fazla muhatap olmamakla çözülürdü ama ona da yanaşmamış kocan. Burda oturup öz eleştiri yapman lazım. Sana ömrünü veren annen baban mı, sadece 3, buçuk yılda bu kadar çirkeflik yapan kocan mı? ....Anne babanın rızası da yok evli kalmana anlaşılan, sana destek de oluyorlar. Otur babanla iyice konu. Kocanın durumu düzeltmek gibi bi girişimi de yok, babanın evine gelip ondan özür dilemesi lazımken telefonla seni çağırıyo. Sıkıntılı bi durum

Ben hep söyledim çıkalım şu evden bizimde artık bir çocuğumuz var bizim olmayacak bir eve para dökmektense kendi evimizi alalım yada kiraya çıkalım en azından huzurumuz olur diye söylemekten dilim şişti artık ama yok çıkamam ben bu evden çıkarsam ev hakkımı kayıp ederim abimin oturduğu ev onun buda bizim babamın sen öyle konuştuğuna bakma sen babamı benden iyi tanıyamazsın derdi her defasında. Şimdide hala diyorki bu parayı biz sadece babasının ev borcu bitinceye kadar ödeyecekmişiz 14 ay boyunca, sonra isterse babası şayet devam kira ben durmam o zaman o evden ben çıkarım diyor. Annesi onu böyle yönlendiriyor çünkü illa bize borcu ödetecek ya. Mahkemeden önce arkadaşlarımız dedi hep gidip özür dilemeden babam razı olmadan bu iş asla olmaz dediler ve o evden çıkılacak dediler ama her ikisinede yaklaşmadı. Hadi onu bırakalım mahkemede en son düzeltecem özür dilicem demişti onuda yapmadı gerekçeside ailem onu şuçlamış..

Bunları yaşamış olsam ve ailem arkamda olsa asla geri dönmezdim o adama. Zaten eşine geri dönersen ailen senle görüşecek mi sanki.
Hele babana el kaldırmış bi adamdan sana eş olur mu?

Son düzenleme:
nasıl insanlarla muhattap ediyorsunuz anne babalarınızı bu yaşta.
sadece sizin için demiyorum,içine mantığın hiç girmediği sırf göz karartarak,ailesinin itirazına rağmen evlenen herkese lafım.
biraz laf dinleseniz ne olurdu,olmaz demişler,dönme demişler.
dinlememişsiniz,sonucuna katlanan tek siz olsanız keşke kararlarınızın.
mahkemeye kadar keşkeleriniz de varmış ya,babanızın hiç değeri yokmuş gözünüzde.
üzüldüm.

2. sayfada yazdığın mesajdan sonra gerisini okuyamadım. Ne kadar terbiyesiz bir insanmış eşin. Ne demek babana el kaldırmak? Allah taş etsin onun o elini!

Arkana bile bakma kaç. Terbiyesiz, eğer sen çalışmıyor olsaydın seninle evlenmezdi bu adam. Para göz ya, ne demek kızınıza ev alın..

Allah o kayınvalidenleri de bildiği gibi yapsın.. Bir genç bayanın hayatı ile oynamak demek bu denli basit, bir evladın parçalanmış bir ailede büyümesine sebep olmak demek bu denli kolay onların gözünde.

Ama Allah unutmaz, bugün değilse yarın, yarın değilse ahirette..Elbet sorulur hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…