Boşanmanın getirdikleri

Bunlari sakin anlatma o sorulari soran kisilere. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin, mutsuzlugunu ispat etmek zorunda degilsin. Sanki cocuk ile her yere baba ile gidiliyor, onlarin sorularida ilginç. "Biz bosandik" de en fazla. Onlar üstlenirse "ben bu konu hakkinda konusmak istemiyorum, herkesin hayati kendine" de ve konuyu kapat.

Yuva kelimesi sadece kadinlara uygulaniyor. Kadinlardan hersey bekleniliyor, hem ev hem is, hem harika es, hem harika anne, harika organik yemekler yapan, cocugunu tabletsiz büyüten. Esi ona ilgi göstermeyince "eeeh olabilir, stresli dönemden geçiyor" gibi hep bahane bulmalari erkeklere. Sakin dinleme onlari. Kendi yoluna devam et.

Bunu size diyen insanlara sen yeterince savasabiliyor musun cocuklarin için yoksa seks hayatından vaz geçemediği için mi evlisin diye ve hiç kimseyi umursama mutlu olunan ortamdan kimse vazgeçmez. Karar benim sana ne de geç bana soranlara şu an bekar eski eşim hayde istiyorsanız siz alın diyorum. Takmamaya çalış canım ben güçlüyüm ben neler atllatim bı kaç kendiliksiz yüzünden mutsuz olamam de

Birincisi asla ama asla geçmişe bakmayın .Biten bitmiştir .İkincisi ise asla bosbogaz insanlarla muhatap olmayın .Ama şunu belirteyim ben de o bosbogaz insanlardan biriydim aslında kötü niyet değil ama sadece Türk insanı olarak bayiliyoruz mudahele etmeye .Şimdi ben de boşandım evet bende rahatsız oluyorum ama kötü niyetli olamadıklarını da biliyorum .Ama şunu 35 imde ogrendim kimsenin özelinin beni ilgilendirmegini .Kendimi gömdükten sonra son tavsiye ne yasadiysaniz ne karar aldıysanız bu sizin hayatınız kimse yargilayamaz .Üzülmeyin Allah yardımcınız olsun .

Valla kadınlar çekmeye devam ettiği sürece evlilikler iliskiler devam ediyor benim gördüğüm. Ne zaman kadın yeter ben bunu mu cekicem ömür boyu diyor o zaman ılıskı bitiyor. Emek verme yükümlülüğü hep bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…