Valla canim bosanmaya itmedi beni henuz ama bosanmayi dusunup duruyorum. Aldatma yok yani benim bildigim yok en azindan, siddet yok. Ama ailesi var ozellikle annesi. Sonra eskisi gibi ilgili olmayisi ve evliligimin basindan beri gelen cinsel sorunlar. Ama hala karar vermis degilimMerhaba hanımlar.
Aldatma ve şiddet yoksa sizi boşanmaya iten ne oldu? Sevginizin bitmesi mi, artik konuşacak bir şeylerin olmaması mi, eskisi gibi sizle ilgilenmemesi mi... Gibi çoğaltilacak hangi sebep size boşanmaya düşündürttü. Ve bu sebeplerden boşandığınız için pişman oldunuz mu?
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Bunlar olmayinca millet daha ne istiyorsun diyo sacma bi sekilde. O zaman ben oyle olayim sorun yoksa o ceksin. Ne bileyim yaa buyuk sacmalik. Akilli insan mutlu olmak istiyorsa kadini mutlu edecekki bak kadin onu nasil mutlu ediyor. Bunlar kendi mutlulugu icinde faydali oldugunu anlamiyorlarBoşanmadım ama düşünüyorum . Aldatma yok, dayak yok, alkol kumar yok. İlgisiz sevgisiz saygısız tembel sorumsuz duygusuz bir adam olması sebep
Oy oy neler varmış MaşAllah hepte ökü...’ler bizi mi buluyor nedir bu yaaa adam diyebileceğimiz kimse kalmamış kalanlarda ailesiyle mutlu olsun inşAllah ne diyimBoşanma Kararını Acı Tecrübelerle Almak Zorunda Kalan Kadınların Yaşadıklarını Öğrenince Boğazınız Düğümlenecek
Nikah masasında verilen sözlerle bu yaşanılanların hiç ama hiç ilgisi yok!onedio.com
Sevgi yoksa evlilik ev arkadaşlığıdır.Merhaba hanımlar.
Aldatma ve şiddet yoksa sizi boşanmaya iten ne oldu? Sevginizin bitmesi mi, artik konuşacak bir şeylerin olmaması mi, eskisi gibi sizle ilgilenmemesi mi... Gibi çoğaltilacak hangi sebep size boşanmaya düşündürttü. Ve bu sebeplerden boşandığınız için pişman oldunuz mu?
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Boşanmayı mı düşünüyorsunuz boşanma aşamasında mısınız | |
Ohooo sen de yok yok ben iki gün durmam öyle adamlaBoşanmadım ama düşünüyorum . Aldatma yok, dayak yok, alkol kumar yok. İlgisiz sevgisiz saygısız tembel sorumsuz duygusuz bir adam olması sebep
millet hep ne olacak ki demiş ama saygı ve sevgi bitmesi demek zaten başlı başına bir sebepBoşanmadım ama düşünüyorum . Aldatma yok, dayak yok, alkol kumar yok. İlgisiz sevgisiz saygısız tembel sorumsuz duygusuz bir adam olması sebep
Sevgi yoksa evlilik ev arkadaşlığıdır.
Tabi ki boşanılabilir.
Sizdeki sebep hangisi?
İnsanlarin evlenmesi kolay diye düşünüyorum. Ama maalesef ayrılırken cesaretli olman gerekiyor. Kendimi eğer böyle bir şey olursa yalnız hissetmek istemiyorum sanırım.Hayirdir fizibilite gibi bir soru? Kim neden nasil verdiyse verdi bu karari, sizi neden ilgilendiriyor ki? Kimine sebep bile gerekmez gibi aldatilsa da ayrilmaz
Boşanma aşamasında değilim. Düşünce olarak aklımda gezip duruyor. Kendine kuvvetli bir neden arıyor.
Boşanmayı mı düşünüyorsunuz boşanma aşamasında mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?