boşanmasınlar

valla hanımefendi erkek orta yolu bulmadıkça annesiyle zor bir durum. aile danışmanına gitmeliler oradan çare bulamazlarsa hala mutsuzlarsa ve boşanmıyorlarsa emin olun o çocuklar çok daha kötü olur. sürekli birbirine bağıran çağıran ebeveynlerle büyüyan çocuklar sonuçta. ama siz bu kadar müdahil olmayın bence siz kötü olursunuz arkadaşınızla.

Şunuda ekliyeyim babamı sevmem hiç anlaşamayız, koca kızdım 17 18 yaşında her gün kavga ederlerdi bende dua edip dururdum boşansınlar diye.
Annemede baskı yapardım ne oldu boşanmadılar annemi bildim bileli sinir hastası tansiyon kalp hastası yaşaşın evlilik iyiki bosanmamışlar.
Babamla hala yakın değilim olmicamda hiç bir zaman

ya şöyle anlatayım her iki tarafta sinirli.ve tek sorun eniştenın annesi.arkadaş anlatıyor kadını benim boğasım geliyor.eniştede farkında annenin kendisini paylaşamadığını.ama annem atamam diyor.boşanmış aile cocukları olsun istemiyorum çocuklar.kıymetliler benim için.düzeltilebilecekse düğzeltelim el birliğiyle ama ne yapalım bilmiyoruz.bende aklı başında hatun vardır illaki diye bdv ye geldim.hata etmişim.yakınımdaki dostlardan fikir alsam daha iyi.sizede teşekkür ederim.herkes aile yapısını kumaşını gösterir burada.ilk gittiğimiz psikolog hemn boşanalım deme demişti artkadaşa buradaki hatunların çoğu allaha şükür okumamış cahil kalmış.
bir de pek cahil sayılmam çok şükür tabi yine kendimce ama birbirini sürekli üzen iki insanın sırf çocuklardan sebep boşanmadan birbirine bir ömrü ziyan etmesi bana mantıksız geliyor. ben mutsuzsam çocuğumda mutsuz anne karnındayken bile hissediyorlar yani. siz eğitimli bir insan olarak neden iki yetişkinin işine bu kadar müdahil oluyorsunuz?

kızlar merhaba bir konuda fikirlerinizi alacağım.çok sevdiğim bir arkadaşım var.eşiyle boşanmak üzereler.iki çocukları var ve ben istemiyorum boşanmalarını.mutsuzlarmı evet?ikiside sinirli mi; geçimsiz mi evet.aslında kangren olmuş bir evlilikleri var.arkadaşım hergün ağlıyor.ruh sağlığı bozulmuş.aslında boşansalar hem çocuklar hemde kendileri daha sağlıklı bir yaşam sürecekler ama ortada çocuklar var.acaba düzelirlermi (pek sanmıyorum ama ) evliliklerini kurtarmak için ne yapmalıyız.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dipnot: kız hergün işe ağlayark geliyor.kavgasız bir günleri bile yok.

Mutsuzlarsa neden boşanmalarını istemiyorsunuz
Evlilik kadar ayrılık da hak
Bu boşanmasınlar anlayışı yüzünden yaşanıyor bütün felaketler
Ayrıca aileden olmayan biri olarak insanların hayatlarına müdahil olmayın asla, çok başınız ağrır

boşanmış aile cocukları olsun istemiyorum çocuklar.kıymetliler benim için.
Vay anasını ben ne kadar kıymetsizmişim :D

Annemler ben 6.5 yaşımdayken ayrıldılar, 26 yaşımdayım hala "ayrılmaları iyi olmuş" diyorum.

O evdeki kavga gürültü yüzünden huzuru kaçan çocuğun vebali boynunuza olur şu durumda.

Vay anasını ben ne kadar kıymetsizmişim :KK70:

Annemler ben 6.5 yaşımdayken ayrıldılar, 26 yaşımdayım hala "ayrılmaları iyi olmuş" diyorum.

O evdeki kavga gürültü yüzünden huzuru kaçan çocuğun vebali boynunuza olur şu durumda.
Valla çok şanslısın canım ben neler neler gördüm duydum 35 yaşındayım hala sevmiyorum babamı düşün (hoş banada çok iyi babalık yaptı diyemem) bağyana davulun sesi uzaktan hoş geliyor

Sanki çocukları gibisin valla! Boşanmanızı istemiyorum anne baba der gibi bir halin var.
Onlar bir aile ve sen bu tabloda yer almıyorsun. Aileden gibi olmakla, aile olmak aynı şey değildir.
Onlar kavga edip boşanmaya karar veriyorlarsa, destek olursun en fazla omzunda ağlar. Ama aksine ikna etmeye hakkın maalesef yok. İyi bir arkadaş böyle yapar. Mutsuz bir kadına, evliliğine devam etmesi gerektiği fikrini aşılamaz.
İyi arkadaş demek kötü günlerinde yanında olmak demektir. Gerekirse boşanma davasında yanında olursun. Hastaysa doktor doktor beraber gezebilirsin, bir sürü nahoş durumda birbirine destek olursun. Ama durum yeterince nahoşken, gerçeklerden saptırıp, düzelmeyeceğini bile bile saçma bahanelerin arkasına saklanıp kadını uçuruma sürüklemek iyi arkadaş tanımının içinde yer almaz.
Ek olarak hepimiz gayet karakterli ve kaliteli kadınlarız ki mutsuz kadınları çocukları babasız kalmasın diye boşanmamaya sevketmiyoruz.

Bu durum için arkadaşınıza terapi vs. önerebilirsiniz.
Ama arkadaşınızı ne yapıp edip ikna edip çocuklar için pedolog yardımı almalarını sağlayın.
2 yaşındaki çocuğun asabi davranmaması için yardım şart gibi.

Back
X