- 28 Mayıs 2021
- 1.682
- 714
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Biraz sonra başlık açacağım zaten boşandım diye .Eski eş ruh gibi duruyordu duruşmada güldü bir .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yüzden onlara hiç bir şey olmamış gibi geliyorSiz rezaleti görmeden rezaletin başında bosandiniz. Bizim toplumda o evlilik rezillesmeden bosanilmiyor.
O profil ve ailesi ile lohusalik, çocuklu boşanma süreçlerini yaşamadan kurtuldunuz. Birseyin illa son noktasını görmeye gerek yok. Burda bir sürü kadın keşke en başta bosansaydim diyor ya o noktada kurtuldunuz.Evet o yüzden onlara hiç bir şey olmamış gibi geliyor
Nasıl suratımı asarmışım misafire çok büyük ayıp etmişimSonra bize kahvaltı hazırlamadı vs demiş, o kadar kalabalık misafirleri vardı birine çay verirken suratım aşmışım.
Sonra bize kahvaltı hazırlamadı vs demiş, o kadar kalabalık misafirleri vardı birine çay verirken suratım aşmışım.
Nasıl suratımı asarmışım misafire çok büyük ayıp etmişim
Hala kendinizi doğru yaptım ben diye ikna ediyorsunuz.İyi ki kurtuldum
EvetHala kendinizi doğru yaptım ben diye ikna ediyorsunuz.
Ne oldu be bitti bırakın artık önünüze bakım. Güzel bir hayatın ilk günü bugün daha farkında değilsiniz