Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmaya 1 gün kaldı, hala iyi düşün pişman olacaksın ex eş kişisi
Ne koca stresi ne kaynana ne kayınbaba stresi kalmadı .Haftasonları benim .Kayınpederim hasta diye gidiyorduk her haftasonu .Ailemle konuştuğunda yeni gelin benim misafirimin fincan altını kaldırmadı rezil etti vs demiş .Sabah 9 da uyanıyor bu gelin gelin dediğin 6 gibi ayakta olmalıymış. Hafta ici deliler gibi çalışıp, hafta sonu gidiyordum .Duydugum laflara bak
O profil ve ailesi ile lohusalik, çocuklu boşanma süreçlerini yaşamadan kurtuldunuz. Birseyin illa son noktasını görmeye gerek yok. Burda bir sürü kadın keşke en başta bosansaydim diyor ya o noktada kurtuldunuz.
Hala kendinizi doğru yaptım ben diye ikna ediyorsunuz.
Ne oldu be bitti bırakın artık önünüze bakım. Güzel bir hayatın ilk günü bugün daha farkında değilsiniz
Hala kendinizi doğru yaptım ben diye ikna ediyorsunuz.
Ne oldu be bitti bırakın artık önünüze bakım. Güzel bir hayatın ilk günü bugün daha farkında değilsiniz