- 5 Mayıs 2020
- 5
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Kardelen187
3 aydır ayrıyız 2 tane çocuğum var ve mesleğim var boşanma sürecine girdik ama niye bu kadar zor alışmak gelecek kaygısı yanlızlık korkusu boşananlar nasıl aştınız bu durumları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı şeyler derkenYaşadığınız yalnızlık korkusu bosanmakla değil sizinle alakali bence. Boşanmaktan değil kendi içinizde var olan farkli seylerden korkuyorsunuz
Boşanmak zordur. Daha yenisiniz. Iyi gunler kotu gunler gozunuzun onunden geciyordur, uyuyamiyorsunuzdur, birden bire aglama krizine giriyorsunuzdur belki... cocuklar bi tarafta, onlar ne olacak,yetebilecek miyim endisesi vardir uzerinizde..
Okullari,ergenligi ne olacak diyorsunuzdur.
Elalem ne diyecek, nasil anlatacagim, hakkimda ne diyecekler, dedikodulara ne cevap verecegim.. ya ailem? Peki onlar atlatabilecek mi.. anılarımi nasil silecegim.. nasil boyle olduk ,buraya nasil geldim diye kafani yoracaksin...
Vsvs
Dostum ozetle,
Olmuşla ölmüse care yok. Ben bosanirken cocuklarim bezliydi..aldim geldim onlari ailemin yanina. ilk defa kreşe ,kalabalik ortama girdiler..
Ne kadar bocaladim ikiz cocukla. Dünya başima yıkılmisti. Ne kdr zorlanmistim gecen yil..
Sukur bugunume ayaktayim. Hersey geciyor.
Kaderinmiş yaşayacagin,gorecegin gunler varmis demekki. Kimse kimsenin hayatina tesadufen girip cikmiyor. Ders almak lazim bundan sonrasi icin.
Cocuklarinin nefes alacagi omur varmis demekki..
Sıkma canini, herkes boşaniyor artik.
Evlilik ne kdr normalse anlasamayip ayrilmak da..
Gayrimesruu cocuk da yok ortada, utanilacak birsey de yapmadin !
Derdini herkese acma, cocuklarinin babasi sonucta bosluga kapilip konusma onun hakkinda da. Cunku insanlar arkani döndügunde basina kakıyor sonra.
Hem cocugu gorus sureleri icin,okul durumlari,nafaka vs nedeniyle eski esinle malesef iletisim icinde olacaksin. Ofkene yenik dusme, saygiyi yitirmeyin
Sen melek olsan da herkes konusacak arkandan.
Calisiyor olman guzel. Meşgale olur,kafani dagitirsin. İş arkadaslarin da iyi ise tadından yenmez.
Kulak asma kimseye, kendine yeni bir yol aç ve o yolda ilerle. Dilerim tez zamanda atlatirsiniz, Allah kalbinize ferahlik versin.
Yasınızi tutup kabullendiginiz gün ATLATACAKSINIZ.
sıkmayin o guzel caninizi, cocuklariniz var.. gezip tozun hayatinizi yasayin. Virus gecsin acik havalara cikin, onumuz yaz.. iyi gelir size.. atlatirsiniz umarim
Ne kadar oldu ayrılalı seviyor musunuz nide çocuğunuz var mıBen alışamadım.maalesef![]()
Ben de 31 yasimda bosandim. 33 oldum. Cocuklarim da 4.5 yasinda suan..Güzel temenniler için çok teşekkürler şuan 32 yaşındayım ve sanki çocuklarımla zor bir hayat beni bekliyor gibi geliyor
Ister evli ister bekar ister yaşlı ister genç ister kadın ister erkek günün birinde herkes tek başına ölecek. Yalnız gömülecek. Bu fikre alışırsanız çok buhran geçirmezsiniz. Evli de olsaydınız mazallah eşiniz sizden önce ölseydi gene yalnız kalacaktınız.Güzel temenniler için çok teşekkürler şuan 32 yaşındayım ve sanki çocuklarımla zor bir hayat beni bekliyor gibi geliyor