Bosanmaya az kala....

Allah karsınıza hayırlısını cıkarsın. Coğu evlilik bsylerden cekınıldıgı ıcın zorla ayakta duruyor. Kendınden verdıkce daha cok verıyorsun. Hayırlısı buymuş

Malesef oyle oluyor bu kadar zaman bile kimseye bisey dememek adina sustum ama dayanamadim daha fazla... Neyseki tum ailem akrabalarim arkadaslarim yasadiklarimi ogrendi ve herkes kurtul diyo... Insallah hayirlisi olur :)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu güne kadar hiç iletişim kurdunuz mu konuştunuz mu

Ilk basta konustuk gorustuk ama bana etmedigi laf hakaret iftira kalmadi... neler neler ya anlatmaya uzulmuyorum ama utaniyorum.. Suan icimde hersey bitti bu saatem sonra avukatlar araciligiyla iletisim kurucaz

kusura bakmayın..karı koca ılıskısı sevgisi saglamsa aileler yıkamazzzzz....bır erkek sapa saglam durdugu surece...amma ailesi bitirıyorsa esiniz ya cocuk ruhlu kendi karar veremıyor...eee boyle adamla omurmu gecer....yada esınız sızı tam manasıyla ıstemıyor...uzgunum fıkrım bu.

kusura bakmayın..karı koca ılıskısı sevgisi saglamsa aileler yıkamazzzzz....bır erkek sapa saglam durdugu surece...amma ailesi bitirıyorsa esiniz ya cocuk ruhlu kendi karar veremıyor...eee boyle adamla omurmu gecer....yada esınız sızı tam manasıyla ıstemıyor...uzgunum fıkrım bu.

Esim benimle para icin evlendi muhtemelen hem ona hem ailesine bakicaktim bakmayinca onun sartel atti ayni sekilde benimde atti... Gunlerdir dusunuyorum ve eaim muhtemelen beni hic sevmemis kesinlikle haklisiniz bu konuda erkek olsa aile fln takamzdi

Esim benimle para icin evlendi muhtemelen hem ona hem ailesine bakicaktim bakmayinca onun sartel atti ayni sekilde benimde atti... Gunlerdir dusunuyorum ve eaim muhtemelen beni hic sevmemis kesinlikle haklisiniz bu konuda erkek olsa aile fln takamzdi
ıyıde guzel kardesım nıye hala sevıyorum dıyorsunuz...su adamaaaa....demeyınnnn.Allahtan bulsunlarrrrr..

ıyıde guzel kardesım nıye hala sevıyorum dıyorsunuz...su adamaaaa....demeyınnnn.Allahtan bulsunlarrrrr..

Sevgi karin doyurmuyor onun bilincindeyim ve asla donmucem suan eskisi kadar yogun bosey kalmadi icimde bana yaptiklari aklimdan cikmiyor... Ve asla donme niyetim yok... Sevmek yetmiyor zamanla tamamen biticek

Eşiniz müsaade etmese kimse yuvanıza ne el ne de dil uzatamaz.belki de zararın neresinden dönsen kar hesabı.allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin üzüldüm ama

Annesi gelip anlasmali bosancaksin diye benle bi dunya kavga etti.. Ama dinlemedim dugun takilarim ve hakkim olan ne varsa hepsini istedim bugun...

Malesef annesi ve gorumce nederse emir gibi aksini asla kabul etmedi esim.. Duygusak olarak cokmus durumdayim o yuzden donsun diye bekliyirum ama bi okadarda sinirliyim donerse eve alcagimi sanmiyorum...
Dönsün diye bekleme... Kendini bazı şeylere hazırla daha kolay atlatirsin... donmeyeck diye dusun

Siz boyle bir adamı sevmeyi kendinize yakistiriyor musunuz? Adam anne ya da görümce fark etmez vazgecmis sizden ben de 5 ay öncesi ayni şeyleri dedim hep sonra fark ettim ki ben mücadele ederken baktı uğraşmadı niye çünkü benim kadar sevmiyordu şimdi de mahkeme de ezik ezik duruyor karşımda onun yüzünden dava da uzuyor hakim 6 7 ay sonrasına gün veriyor.
Kim ne derse desin anasının lafı ile bana bunları yaşatan adamı koca diye kolumda taşıyamam. Siz de boyle düşünün bir tek o mu var ya dünyada sevse vazgeçer miydi...
Lütfen o gelecek diye bekleme gelse de hiçbirşey aynı olmaz aynı derede oki kez yıkanmaz.

Dusundukce biran once kurtulmak istiyorum ama cokta seviyorum... Giden yillarima aciyorum ben neredeyse 10 yil bekledim.. onu beklemesem belki suan cocuklarim mutlu bi yuvam olurdu.. En cokta bunu kaldiramiyorum..
seviyormuydun?
allah aşkına doğru söle seviyormusun adami
kaldiramiyorum konuyu açmişsin az önce.
herşeyi öğrenince yıkılmışsın
31 senenin önce ne yaşadin mutlu muydujn ailen arkanda mi?

öncesinde ne yaşadıkça aynen böle devam edin.. evlilik tecrübe edinmişsin zaten.

seviyormuydun?
allah aşkına doğru söle seviyormusun adami
kaldiramiyorum konuyu açmişsin az önce.
herşeyi öğrenince yıkılmışsın
31 senenin önce ne yaşadin mutlu muydujn ailen arkanda mi?

öncesinde ne yaşadıkça aynen böle devam edin.. evlilik tecrübe edinmişsin zaten.

Ailem tabiki arkamda suan sevgiyi gectim gormek dahi istemiyorum mecburen devam edicem hayatima keske hic tanimasaydim

Back
X