Bosanmaya az kala....

Altınlar size verilme kararı verildiginde ilk tokadı yemis olup bir umut size dönebilir .Kanmayın .

Sadece altinlar olsa yine iyi resmi olarak alabilcegim daha bisuru hakkim var ve hepsine tedbir konuldu bugun acilan davayla... Zaten ailesinin dini imani para maas kartimi alamadilar dert oldu 10kez daha daha evlenip 10 kez daha bosansam yinede bildigimi okucam... Esim doncek kuzu gibi de once benim soy ismimi almasi lazim seviyorum evet ozluyorum bekliyorum ama saf degilim:)

Esim tekrar yuva kurabilcek bi insan degil zaten annesi bidaha evlendirmez evdeki bankaydi esim onlar icin gidince hepsi kafayi yedi.. Benim icin bi umut var belki tekrar evlenirim ama esim yapayalniz kalicak...
Boşver canım yaa.Ne hali varsa görsün.Yapayalnız kalması sana niye dert olsun. O böyle olsun istemese canını yakmazdı.Sen halen onu düşünüyorsun. Yapma. Güçlü ol.

bence cekismeli dava esinizin inatlasmasina sebep olur bana geri don demesine degil.

Cekismeli acmasaydim eger bugun esimin bana bir ay once actigi anlasmalida hicbir esya mal mulk altin talebim olmayacakti yani donmezsede ben kendi paramla aldigim her seyi ona hediye etmis olcaktim... Kendisi bilir donmezsede artik ok yaydan cikti malesef

Boşver canım yaa.Ne hali varsa görsün.Yapayalnız kalması sana niye dert olsun. O böyle olsun istemese canını yakmazdı.Sen halen onu düşünüyorsun. Yapma. Güçlü ol.

Ailesi yuzunden oluyor cunku hersey ben ona komple bagi kopar demedim ama benim artik bi evim karim ailem var demeliydi ama ailesi naptiysa agzini baglamislar

Sende aileyle sana mutluluklar deyip by by diyeceksin
Gitsin ailesiyle mutlu mesut yaşasın
Altınlar zaten kadının
Yargıtay kararları net bu konuda

Boş ver bugün bırakmasa aile lafıyla yarın bırakırdı sen dik dur o pişman olsun demekki tam olarak evlenmek istememiş bırakıp gidiyorsa sen bugün üzülüyorsun ama iyileşirsin ileride o üzülsün senin üzüleceğine

Boş ver bugün bırakmasa aile lafıyla yarın bırakırdı sen dik dur o pişman olsun demekki tam olarak evlenmek istememiş bırakıp gidiyorsa sen bugün üzülüyorsun ama iyileşirsin ileride o üzülsün senin üzüleceğine

Bende oyle dusunuyorum demekki evlenmek istememis yoksa aile lafiyla bukadar kisa surede gitmezdi hayir biran once nikah olsun diye takla atan kendisiydi aceleye getirdi keske hic evlenmeseydim...

Ailesi yuzunden oluyor cunku hersey ben ona komple bagi kopar demedim ama benim artik bi evim karim ailem var demeliydi ama ailesi naptiysa agzini baglamislar
Halâ çabalıyorsun.Bunu kendine yapma.Güzel günler göresin inşallah.

Sende aileyle sana mutluluklar deyip by by diyeceksin
Gitsin ailesiyle mutlu mesut yaşasın
Altınlar zaten kadının
Yargıtay kararları net bu konuda

Evet hatta 5 subatta esim bana dava actigi gun bu konuda tvlerde baya haber yapildi... Zaten birakmaya niyetim tok madem yerimi yurdumu degistirdim evimi bozdum onun yanina geldim hesabini versin...

Bende oyle dusunuyorum demekki evlenmek istememis yoksa aile lafiyla bukadar kisa surede gitmezdi hayir biran once nikah olsun diye takla atan kendisiydi aceleye getirdi keske hic evlenmeseydim...
İleride çocuk olduğunda sen pişman olurdun emin ol sorun daha çok olurdu en iyisi şimdiden ayırmak yolları ya daha kötü şeyler olsaydı buna şükür demek lazım o pişman olsun

Seviyorum diyenler genelde saf olur ama bence sizin aklınız başınızda. Ezdirmeyin kendinizi, dik duruşunuzu bozmayın, hakkınızı yedirmeyin. Kimse için üzülmeyin, değmez. Daha gençsiniz Allah nasip ederse önününüzde uzun yıllar var bir gün gelecek iyi ki de kurtulmuşum diyeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra mutlu olun inşallah

İleride çocuk olduğunda sen pişman olurdun emin ol sorun daha çok olurdu en iyisi şimdiden ayırmak yolları ya daha kötü şeyler olsaydı buna şükür demek lazım o pişman olsun

Cocuk olsa onlarla bir omur bagim olcakti cok istiyorum cocuk ama kismet yeni biri cikarsa karsima duzgun biri onunla olur artik...

Seviyorum diyenler genelde saf olur ama bence sizin aklınız başınızda. Ezdirmeyin kendinizi, dik duruşunuzu bozmayın, hakkınızı yedirmeyin. Kimse için üzülmeyin, değmez. Daha gençsiniz Allah nasip ederse önününüzde uzun yıllar var bir gün gelecek iyi ki de kurtulmuşum diyeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra mutlu olun inşallah

Esimde suanda benim onu sevdigimi saf salak asik modunda hicbir talebim olmadan bosancagimi saniyor... Bu dilekceyi alinca napicak merak ediyorum...

Yuvanizi bozan ailesi degil esiniz. Kimseyi suclamayin.. sizi sevseydi iyidede kotudede arkanizda olmayi bilseydi seni bu duruma düsürmezdi..
neden anlasmali bosanmiyorsunz.

5 nisanda davam var esim tam bir ay once 5 subatta anlasmali dava acti bana bende bugun yani 5 martta ona karsi cekismeli dava actim...

Davayi actim acmasina ama gercekten icin aciyor.. Bugun adliyeye zor girdim kalbim sıkısti gozlerim doldu... Hala cok seviyorum donusu olmasada...

Esim dava acmadan 1 kac gun once evimize biseyler aldik memleketten donunce beraber kurmak icin... Bi dunya hayal kurduk... Ama esimin ailesi napti etti bizi bitirdi.... Okadar uzgunumki anlatmaya cumleler yetmiyor... Esimle yillardir tanisiyoruz neredeyse 10 yil oldu... Cocugumuz olsun evimiz olsun yaza suraya tatile gidelim derken hersey bi anda bitti. Hayatim alt ust olmus durumda... 1 aydir evimizde degil ama hala doner diye bekliyorum umudum var donmeyecegini bile bile...

31 yasindayim kendimi asiri derecede degersiz bi kenara atilmis hissediyorum... Sanki seygiliydik bi anda gitmis gibi.... Nasil atlaticam inanin bilmiyorum.. Ben esimi gordugum ilk gunden beri seviyorum... neler yasadik atlattik kopamadik ama ailesi herseyi bitirdi...

Bosaninca onsuz napicagimi bilmiyorum... Ailem esimi asla istemiyor... Onlarda bende elimizden geleni yaptik ama yaranamadik.... Isin gucum var o konuda sikinti yok ama kalbim sıkisiyor...Isten geliyorum ama ne gelen var ne giden 1 ayda sildi unuttu beni bunu aklim kalbim almiyor...

(Nikah erken yapildi toplam 5 ay ayni evde yasadik)
Eğer olmuyorsa üzülsende zamanla geçer inşallah şükür ki çocuk yok yoksa çok zor olurdu devamlı irtibatın olmak zorunda kalıyorsun

Aslinda birsuru olay var ozeti esimin ailesi 12 yil kadar esimi yemis maddi olarak sirtindsn gecinmisler evlenince musade etmedim bana sardilar esimi beni uzerime saldilar esimle bi kac tartismamizda bana vurdu... Son olayda kv onda emanet duran bileziklerimi yemis ogrenince cildirdim esim beni avutcagina annesini cagirdi tartistik orda koptu olay 2 gun sonra dava acildi...
Ne demek sizin emanet duran bileziklerini harcayıp yedi? Müslüman müslümana bunu yapar mı? Oğlunun mutluluğunu göz göre göre bozmuş böyle yaparak.

Yuvanizi bozan ailesi degil esiniz. Kimseyi suclamayin.. sizi sevseydi iyidede kotudede arkanizda olmayi bilseydi seni bu duruma düsürmezdi..
neden anlasmali bosanmiyorsunz.

Esim zaten ailesije dur demedigi icin suclu bu benim karim siz ailemsiniz yeriniz ayri diyebilridi ama demedi... Anlasmali olunca esim bana hicbisersey vermiyor.. Bana imzalatmak istedigi belgede esimden maddi maneci hicbir talebim nafaka istegim yoktur yaziyordu... Madem 5 ay icin beni yerimden yurdumdan etti karsiligini almak hakkim

Ne demek sizin emanet duran bileziklerini harcayıp yedi? Müslüman müslümana bunu yapar mı? Oğlunun mutluluğunu göz göre göre bozmuş böyle yaparak.

Esimle 1 ay once yine ailesi yuzuden kavga ettik ben bosanmak istedim o kabul etmedi o surecte aramiz iyiydi duzelmisti esimde kavga kiyamet yoktu ailesine gittik bilezikleri setimi alicam sadece set kakmis gerisi yok biz bozduk borclara yatirdik dediler borc dedigi balayi onu zaten ben esime vermistim neyin borcu anlamadim bende ama hakkim onlar benim... Duyunca kiyametler koptu orda bitti is...

Aslinda birsuru olay var ozeti esimin ailesi 12 yil kadar esimi yemis maddi olarak sirtindsn gecinmisler evlenince musade etmedim bana sardilar esimi beni uzerime saldilar esimle bi kac tartismamizda bana vurdu... Son olayda kv onda emanet duran bileziklerimi yemis ogrenince cildirdim esim beni avutcagina annesini cagirdi tartistik orda koptu olay 2 gun sonra dava acildi...

İliskiniz eşinizin ailesi yüzünden değil tamamen esinizin karakter ve tutumundan kaynaklı bitmiş. Üzgünüm
Ayrıca birkaç defa vurdu gibi basite indirgemeyin su şiddet olayını. Sizi seviyor , değer veriyor olsaydı kıyamazdı.
Güçlü olun. Bu zor süreci kendinize tutunarak atların ve sizi seven biriyle mutlu olun. Hayat kısa.

Back
X