Boşanmaya hazırım sanki

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.885
13.562
448
Ankara
13 yıllık evliyim 10 yılı ayrı geçti iş için yurtdışına çıktı güya iki yıl kalacaktı on yıl oldu
Bu sürede sadece Allah'ın yardımıyla 3 evlat büyüttüm tek başıma
6 ayda bir geldi 15 gün kaldı hoş onu da fitil fitil burnumdan getirirdi
İnternette Rusça sitelerde üyelik ve sohbetlerini mi yakalamadım
Sözel hakaret küfür aşağılamanın alasını mı yaşamadım
Kısacası dönüp bakınca heba olan on yılımı gördüm
25 yaşındaydım biri 3 yaşında diğeri 6 aylık olan kızımla beni bırakıp yurtdışına çıktığında
Bütün maaşı şu gün bile benim hesabıma yatar benide inandırdı bizim için orda olduğuna
Kızlarım maşallah rabbim utandırmasın pırlanta gibiler
Ben annesiz babasız sevgisiz büyüdüm bir yuvaya çok hasrettim o sebebden katlandım boşanmadım hep
Ama şimdi nedense doldum kaldıramıyorum perşembe günü yok sebebten kavga çıkardı o gün bugündür aramıyor yazmıyor bende aramıyorum
Normalde o kavga çıkarır ben haklı da olsam haksız da olsam arardım
İçimde hep onu mazur gören haklı gören Bir ses hiç susmazdı
Ama artık olmuyor duramıyorum bir kızımız daha oldu şimdi 13 -10-3 yaşlarındalar maşallah okulda başarılı sosyal ve mutlular büyüğü Keman ortancası gitar çalıyor lisansli basketbolcu olma yolundalar
Eşimin yerine onları koydum onlarla avundum tüm hayatım onlar oldu
Ama şimdi sık sık kendime acırken buluyorum kendimi
On yılım gitmiş gençliğimin en güzel zamanları
Önceleri ölürüm boşanmam derken
(-ki o da ben seni öldürürüm ama boşamam- derdi)
Boşanabilirim diyorum şimdi
Her hakim bana geçimim kadar bir nafaka tayin eder sanırım
Kızları zaten istemez bakamaz ki
Evimiz var artık ikiye mi bölünür bize mi bırakır bilmiyorum
On yıl boyunca namusuma sahip çıkmışım onu beklemişim çok seviyordum çok aşıktım
Ama bir defa olsun takdire yönelik ağzından tek kelime duymadım
Dahası gidip sorsanız ömründe gördüğü en kötü insan benim
Çaresiz değilim Allah'a şükür ama kararsızım
Dönmeye hiç niyeti yok
Sanırım artık boşanacağım

25 yaşındasiniz ve 13 yillik evlisiniz .. Çok kucuk yasta evlenmissiniz sanirim. Ne guzel ki cocuklarinizin sizin gibi dusunceli guclu annesi var.. Eger istemiyorsaniz bosanip hayatiniza bakin..

25 yaşındasiniz ve 13 yillik evlisiniz .. Çok kucuk yasta evlenmissiniz sanirim. Ne guzel ki cocuklarinizin sizin gibi dusunceli guclu annesi var.. Eger istemiyorsaniz bosanip hayatiniza bakin..

Kocası gittiğinde 25 yaşındaymış

E zaten evli gibi değilmişsiniz ki.
Hep uzaktaymış aile gibi olamamışsınız boşanmaya hazır olmanız normal.
Günahını almayayım ama belki de daha fazla maaş alıp bir kısmını yatırıyor olabilir.
Ayrıca neden eşiniz uzaktayken ve ilgisizken 3. çocuğu yaptınız ki?
Yıllarım gençliğim gitti diyorsunuz da biraz da sizde var kabahat.

klasik aldatan erkek.boşamanı bekliyor hem vicdanen ruhen rahatlayacak hayatını daha rahat yaşayacak.ben olsam boşamazdım, zaten yokmuş adam iyice yok sayar kızlarım için yaşardım.
İşte bende sizin gibi düşünüp on yıl sabrettim ama Nasıl desem artık beni kınamayın sevmek sevilmek sevildiğini bilmek ihtiyacındayım

E zaten evli gibi değilmişsiniz ki.
Hep uzaktaymış aile gibi olamamışsınız boşanmaya hazır olmanız normal.
Günahını almayayım ama belki de daha fazla maaş alıp bir kısmını yatırıyor olabilir.
Ayrıca neden eşiniz uzaktayken ve ilgisizken 3. çocuğu yaptınız ki?
Yıllarım gençliğim gitti diyorsunuz da biraz da sizde var kabahat.
Maaş konusu muamma esasen
3 bin dolar maaşı bu ev için kredi çekilirken 5 bin gösteren bordro verdi şirket bunu Nasıl yaptılar bilmiyorum güya yapılıyormuş genel müdürün imzası var altında...
Ben çocuklarımı çok seviyorum onlara sabrım sonsuz onların varlığından hiç pişman değilim

Maaş konusu muamma esasen
3 bin dolar maaşı bu ev için kredi çekilirken 5 bin gösteren bordro verdi şirket bunu Nasıl yaptılar bilmiyorum güya yapılıyormuş genel müdürün imzası var altında...
Ben çocuklarımı çok seviyorum onlara sabrım sonsuz onların varlığından hiç pişman değilim
Yanlış anlamayın şimdiye kadar çocuğundan pişman olan anne görmedim zaten ama yoruldum gençliğim gitti demişsiniz ya o yüzden söyledim

Size seneler önce 3. kızınıza hamıleyken yazmıstım
sız eşinizi korumustunuz
Hakketten para ıcın ıyı bır ev ıcın degıyor mu demıstım , Ben olsam göndermem demiştim
Ben de o Zaman benim elimde olan bir durum değil gitmesi demiştim
Gitme dediğim halde durmadı gitti bana sormadı beni dinlemedi ne yapabilirdim

13 yıllık evliyim 10 yılı ayrı geçti iş için yurtdışına çıktı güya iki yıl kalacaktı on yıl oldu
Bu sürede sadece Allah'ın yardımıyla 3 evlat büyüttüm tek başıma
6 ayda bir geldi 15 gün kaldı hoş onu da fitil fitil burnumdan getirirdi
İnternette Rusça sitelerde üyelik ve sohbetlerini mi yakalamadım
Sözel hakaret küfür aşağılamanın alasını mı yaşamadım
Kısacası dönüp bakınca heba olan on yılımı gördüm
25 yaşındaydım biri 3 yaşında diğeri 6 aylık olan kızımla beni bırakıp yurtdışına çıktığında
Bütün maaşı şu gün bile benim hesabıma yatar benide inandırdı bizim için orda olduğuna
Kızlarım maşallah rabbim utandırmasın pırlanta gibiler
Ben annesiz babasız sevgisiz büyüdüm bir yuvaya çok hasrettim o sebebden katlandım boşanmadım hep
Ama şimdi nedense doldum kaldıramıyorum perşembe günü yok sebebten kavga çıkardı o gün bugündür aramıyor yazmıyor bende aramıyorum
Normalde o kavga çıkarır ben haklı da olsam haksız da olsam arardım
İçimde hep onu mazur gören haklı gören Bir ses hiç susmazdı
Ama artık olmuyor duramıyorum bir kızımız daha oldu şimdi 13 -10-3 yaşlarındalar maşallah okulda başarılı sosyal ve mutlular büyüğü Keman ortancası gitar çalıyor lisansli basketbolcu olma yolundalar
Eşimin yerine onları koydum onlarla avundum tüm hayatım onlar oldu
Ama şimdi sık sık kendime acırken buluyorum kendimi
On yılım gitmiş gençliğimin en güzel zamanları
Önceleri ölürüm boşanmam derken
(-ki o da ben seni öldürürüm ama boşamam- derdi)
Boşanabilirim diyorum şimdi
Her hakim bana geçimim kadar bir nafaka tayin eder sanırım
Kızları zaten istemez bakamaz ki
Evimiz var artık ikiye mi bölünür bize mi bırakır bilmiyorum
On yıl boyunca namusuma sahip çıkmışım onu beklemişim çok seviyordum çok aşıktım
Ama bir defa olsun takdire yönelik ağzından tek kelime duymadım
Dahası gidip sorsanız ömründe gördüğü en kötü insan benim
Çaresiz değilim Allah'a şükür ama kararsızım
Dönmeye hiç niyeti yok
Sanırım artık boşanacağım
yani sorması ayıp üç çocuk yapacak takatiniz vardı da eşinizle gitmeye dermanınız mı yoktu adam orda evlidir zaten .

Sen daha kolay boşanırsın bence
Zaten 10 yıldır yokmuş
İmzayı atmaya kaldı iş
Zaten dönmeye niyeti yok diyosun, nikahlı beklesen ne fayda

Sanki çocuk evi yuva yapar gibi geliyor o nedenle evlenip sıkıntı yaşayanlar bi de çocuk yapıyor. Ama çocuk yuvayı taçlandırır.
Konu sahibi sizi anladığımı düşünüyorum. Çok mantıklı olarak anlatmışsınız durumunuzu. Bence çocuklar büyümüş iş hayatına atılın.

Back
X