Boşanmaya hazırım sanki

sen zaten onsuz yasiyormussun. sevgi yok kavga var. tamamen olmamasi da sana kalmis.

boşuna sabretmişsiniz.

ben anlamadım adam zaten 10 yıldır yokmuş, aile değilmişsiniz. sabretmennizi gerektirecek bi durum da yokmuş.

çok kötü ya bu durum
dağ başında kalsa da sizi şehirde oturturdu
haftasonları evine gelirdi
böyle senede 15 gün de neymiş
bence boşuna sabretmişsiniz

Sanki çocuk evi yuva yapar gibi geliyor o nedenle evlenip sıkıntı yaşayanlar bi de çocuk yapıyor. Ama çocuk yuvayı taçlandırır.
Konu sahibi sizi anladığımı düşünüyorum. Çok mantıklı olarak anlatmışsınız durumunuzu. Bence çocuklar büyümüş iş hayatına atılın.
Çok çok teşekkür ederim
Ben annesiz babasız büyüdüm benim hayalim çok çocuktu onlara sevgi verdim pırlanta gibi yetiştirdim rabbimin izni ile
İş hayatı benim de aklımda aslında bilmiyorum

Ben senın yerınde olsam gercekcı bakıcam
3 cocukla bır daha evlenme ıhtımalın yok
Bosanıp kendını maddı olarak magdur etme
konusmuyorsa konusma, cocuklarının gelecegı ıcın kı suanda bellı bı standrtlarda yasıyorlar anladıgım kadarıyla bunu bozma derım bırak nıkah dursun adam zaten yok

İnanın bilmiyorum
Nerden Nasıl öğrenirim ki :-(
Kamera fılan acmıyormusunuz ?
yanı o sızı gormek ıstemıyor mu ?
ya da cocukları veya cocuklar onu gormuyormu kamerayla?
Ortamı gorurdunuz nerede yasıyor bılıyorsunuz mesela , ev mı pansıyon mu nasıl bır yer duzenınden anlarsınız sanırım
adresı varsa ınt arastırılabılır sanıyorum

Ben senın yerınde olsam gercekcı bakıcam
3 cocukla bır daha evlenme ıhtımalın yok
Bosanıp kendını maddı olarak magdur etme
konusmuyorsa konusma, cocuklarının gelecegı ıcın kı suanda bellı bı standrtlarda yasıyorlar anladıgım kadarıyla bunu bozma derım bırak nıkah dursun adam zaten yok
Bende de ağır basan düşünce bu aslında
Yaşam standartları yüksek özgüvenli mutlular
Olan bana olacak ama zaten gençliğim gitti 35 yaşındayım

Bende de ağır basan düşünce bu aslında
Yaşam standartları yüksek özgüvenli mutlular
Olan bana olacak ama zaten gençliğim gitti 35 yaşındayım
Boşanma boşanırsan cocuklara nafaka verırmı vermez mı orası bıle muamma adam zaten yurt dısında yasal olarak cok fazla yapabıelcegın bısey yok .
Hıc tavrını bozma ama onu aklından yok say aramadıgında uzulme belkı bu bagı koparmak ıcın bosanmaya hazırım dıyorsun en azından bosanırsam aramadımı sormadımı kafama takmam dıyrosun ama ben olsam bosanmam .Sallamıyor mu senı sende sallama 3000 dolar maas suanda 9 bın tl cıvarında para yapıyor. Maasın tamamı sıze gelıyor dımı ? Cocuklara bu ımkanı saglayamazsın aılenlede aran bozuktu sankı ufak cocugunda kucuk calısmazsında

Kamera fılan acmıyormusunuz ?
yanı o sızı gormek ıstemıyor mu ?
ya da cocukları veya cocuklar onu gormuyormu kamerayla?
Ortamı gorurdunuz nerede yasıyor bılıyorsunuz mesela , ev mı pansıyon mu nasıl bır yer duzenınden anlarsınız sanırım
adresı varsa ınt arastırılabılır sanıyorum
Kamera açtığımız Zaman'larda ofisde oluyor bazen de tek kişilik bir oda oluyor
Saklamak istese saklar yani
Adres olarak da iş adresi var
On yıl evvel Kazakistan da başladı sonra Mısır ve Türkmenistan da bulundu ve şimdi tekrar Kazakistan da

nasıl yaşadınız ki bir başınıza 2 çocukla senelerce bu hayatı böyle? hadi yaşadınız neden 3. çocuğu yaptınız? evet en güzel en özel zamanlarınız bir başınıza geçmiş, kötü olmuş.Ama zararın neresinden dönülse bence kardır. Bundan sonra sadece kendiniz ve kızlarınız için yaşayın, gelmeyecek gelse de değmeyecek birini bekleyerek değil...

Kamera açtığımız Zaman'larda ofisde oluyor bazen de tek kişilik bir oda oluyor
Saklamak istese saklar yani
Adres olarak da iş adresi var
On yıl evvel Kazakistan da başladı sonra Mısır ve Türkmenistan da bulundu ve şimdi tekrar Kazakistan da
Ne kadar zor ya
evdemı kalıyor pekı bıldıgın bı meslegı fılan varmı yoksa amelelıkfılan yapmıyor yanı dımı ?
Buarada sız cok zorlanmıssınızdır cok cok gencmıssınız
Pekı ya cocuklar?

Back
X