- 27 Temmuz 2017
- 69
- 61
- 3
- 41
- Konu Sahibi aysekadinfasulyesi
-
Yarın bazı eşyalarımı alıp gitmeyi düşünüyorum.
Yaptığınız mantıklı. Net ve medeni bir sekilde konuşup ayrilmak en iyisi. Ne boşanmalar görüyorum çiftler birbirlerini neredeyse öldürecekler gibi. Bu zamana kadar birbirinizi yıpratmışsınız bundan sonra saygilı bir sekilde ayrilmak doğru. Hayırlısı olsun
İstediğinin bu olduğuna emin misin?
Yoksa diğerlerinde ki gibi burdan döneriz diye mi bakmıştın olaya?
Oturduğunuz ev kimin üzerine?
Siz neden gidiyorsunuz ki
Evet kavga vs istemiyoruz kimseyede birşey söylemeyelim netleşene kadar dedik. Sonradan çok pişman olunacak çünkü büyük bi sebep Yok yıprandık hadi boşanalım oldu üstelik bi çok şeyi düzeltmişken. Yada bana öyle geliyor
Boşanma konusunda sanki çok istekli ve kararlı degil gibisiniz, eşiniz de öyle mi?medeni bir sekilde konuşmak doğru olan yabiki
Bence sizde bitmemiş birşeyler var. Evlilikte böyle sorunlarda bir süreliğine uzaklasmasinda yarar var. Bence bu konuyu tekrar düşünelim deyin ve tek başınıza bir tatile çıkın. Bakın özlüyor musunuz hayat gerçekten zor ama bu evliliginizi sorunlarla karışıyor mu gibi
Kötü bi insan değil eşim ama gerçekten ayrı dünyaların insanıyız anlaşamıyoruz sevgi var ama yetmiyor
Kaç yıllık evli olduğunuz da önemli, anlaşamamak illaki oluyor, önemli olan anlaşmaya gönüllü olmak.Sevgi tek başına yeterli olmuyor tabiki, aile terapistine gitseniz yada uzaklassaniz nasıl olur?
En azından elimizden gelen çabayı gösterdik dersiniz, tabi hakaret, şiddet, sadakatsizlik vs yoksa..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu bahsettiğin şeyler benim evliliğimdede var ve gerçekten bi zaman sonra sevgi herşeyin ilacı olmuyor, ben çok şükür atlattım gibi, merak etmeyin zamanla acınız ve içinizdeki boşluk allahın izni ile hafifleyecektir... yeterli güçlü ve kararlı olmaya çalışın...Beş
Beş yıllık evliyiz bir gebelik geçirdim kaybettim. Kırgınlık o kadar çok ki artık sığdıracak yer bulamıyorum. Konuşmaya anlatmaya bile halim Yok. İşin kötü tarafı eşim bi garip kafada hatalı olduğunu bilip tepki gösterdiğim İçin bile beni suçlar. İlk evlilik yıldönümünde boşanma davası açmıştı mahkemede çok ağladı ordan döndük. Ama halim umudum kalmadı artık kıyamıyorum diye bu kadar değersiz görmesine. Kabul de etmiyor bi şekilde hep haklı sebepleri var
Sanki bir yanınız bitmesin istiyor..iki medeni insan gibi oturduk karar verdik. Yarın dava açacağız. Gayet saygılı anlayışla. Yarın bazı eşyalarımı alıp gitmeyi düşünüyorum. Sonra dava vs. Yani normal mi gelişiyor herşey? Pikniğe gidelim demek kadar kolay mı? Nedenini soracaksınız yıllardır bitmeyen tripler küslükler gurur güvensizlik... çok geldik bu aşamaya ama ilk defa bu kadar net konuştuk artık istemediğimizi. Gerçek ve hayal arasında gidip geliyorum sanırım kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?