Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Baştan ayrılık lafı geçmiş bir kere ..ilişkinizde yeni olduğunuz için henüz rayına oturtmadan kolayı seçmişsiniz.aldatma şiddet vs olmadıkça belki düzelme şansı olabilirdi..ama hakkınızda hayırlısı olsun bi kere bu yola girdikten sonra aile terapistine gitmedikçe akıllar başa gelmedikçe illaki yürümez zaten evliliğiniz..insallah sizin için hayırlısı olur canım...

zor günler geçiriyorum evet. Hattımı kırdım attım, beni arar mı diye beklentim yok, ama annemde kayıtlı numarası devamlı whatsap a girip ne zaman girmiş diye bakıyorum, pazartesi gününden beri hiç girmemiş, sanırım oda hattını kırdı attı, kullanmıyor.
Nasıl engel olacağım girip bakmamak için bilmiyorum, anneme numarasını sileyim dedim, ben kimin aradığını bileyim dedi.
Umarım çabuk atlatırım, hayata dair insanlara dair inancımı kaybettim..
Tekrar nasıl ayağa kalkarım,tekrar nasıl birine güvenirim bilmiyorum..
Hep dua ediyorum bir an önce alsın Allah ım bu sıkıntıları içimden diye..
Çaresizce bekliyorum

Evet. Madem bu kadar kolay vazgeçecekti neden benimle bu yola girdi diyorum. EGOsu yüksek, bencil konumuna düşüyorum.. ama her durumda mücadele edip te şimdi pes etmek neden..
Sadece ben mi onun hayatını mahvettim..
Ya benim hayallerim, umutlarım.
Ben onu sevmeye başlamıştım, Allah biliyor.
Belki benim sitemimi alttan alsaydı, önceki gibi ben seni seviyorum bırakmam seni deseydi herşey çok daha farklı olacaktı benim de sevgimle.
Ama o buna fırsat vermedi, ve ben de o öfkeli,sert,bana karşı onca kırıcı konuşmasının arasında ben seni seviyordum demedim..
Ben madem o kadar kötü bir insanım gözünde öyle kalayım.
Şuan bu satırları yazarken bile ağlıyorum.
Hatam varsa Allah ım affeder inşallah ne diyeyim, inşallah gerçekten mutlu günler bir an önce gelir, çok ihtiyacım var

Bakin konu sahibi hakikaten haksizsiniz.baska bi yorumda birisi yazmisti simarik prenses edasi var diye.hakikaten oyle.adam 5 yil sabretmis hala diyorsunuz ki neden firsat vermedi.el insaf ya 5 yil kim dayanir.sizin esinize ettiginiz "seni sevmeme yardim et"lafi falan zaten hakaret ki siz kotu davrandginizi kabul ediyorsunuz.siz de ona psikolojik siddet uygulamissiniz.sonra adam kabalasti demeyin yani.ben esinizi hakli buldum kim ne derse desin.insanin bir sabri var.zaten burda da burnunuzdan kil aldirmiyorsunuz gururum da gururum diyorsunuz.hepsini okudum.siz daha agir konusmussunuz esinize.ama bence ayrilin cunku onun da barismak isteseniz kabul etcegini sanmiyorum.zaten o da yoluna baksin.adamin psikolojisi bozulmustur.
sunuda soyliyim.sabah beni opmeden kalkardi falan gibi bahaneler sunmussunuz.yani kucuk seylere takiliyorsunuz.bana biri sizin davrandginiz gibi davransa bende kendimi cekerim ne bekliyodunuz ki onca davranisinizdan sonra.

Tamam sadece ben haksızım. Ayrılacağız zaten. Ben de ona ulaşacak değilim.

sevmeye basladigin insani sacma sapan sebeplere kaybediyorsun, üzülürsün bak. gerci yipranmissiniz da neyse...

Bosanma davasi icin mahkemeye basvurdugunuz tarih itibariyle evliliginizin 1 yili asmis olmasi sarti aranir. Aksi takdirde hakim dosyayi incelemeden usulden reddeder.

Durusma gununun temmuzdan sonra verilmesi durumu degistirmez, onemli olan basvuru tarihidir

Bireysel olarak davanizi acabilirsiniz. Ancak bir avukatin hukuki asamalari ve usulu biliyor olmasi sureci hizlandirir, hak kaybina ugramanizi engeller.

Size tavsiyem, bulundugunuz il barosunun adli yardim bolumune gidip gorusun. Baro sartlari uygun gorurse ucretsiz avukat tayin edebilir size. Boyle bir imkaniniz var vatandas olarak...

Umarim Hakkinizda hayirlisi olur...

Konu neydi peki?

Farkında mısın bilemiyorm ama sürekli aynı şeyleri söylüyorsun. Birde ben neredeyse bütün konularını okudum ama bir tuhaflık var sende. Aşırı egoistsin. Bu adamı da bıktırmış bence. Bencillik edip sana yorum yapanları da ara ara azarlamaktan da çekinmemişsin. Herşeyi sen büyütmüşsün aslında karşında istedigin kıvama getirebileceğin bir adam varmış ne olur yapmayın uzmanlar bile bir evlilikte sorunlarda olmalı olmazsa zaten olmaz der. Okurken bana sormadı kısmıma bile o kadar takılmışsınız ki 50 kez falan bundan bahsetmişsiniz bunu bile gurur meselesi yapmışsınız. Yazık adama ama. Hayatta her şeyi derinden düşünemeyiz. Karşımızdakine ne zaman nasıl davranacağımızı o bize hissettirmediği sürece bilemeyiz. Sen hep bir beklenti içindesin. Tek bildiğin boşanacağım ama bana böyle davranmasın. Sevmeye başladım (ki bu bölüm beni şoka uğrattı ben bir erkek ve ya bayan olarak karşı tarafa beni seviyor musun diye sorsam o bana yoooo dese ağız dolusu küfür eder kapı önüne atarım.) ama bilmem ne ben aramam...
Ćok mu güzelsiniz. Neyiniz bu kadar sizn yüksekten bakmanızı gerektiriyor bilemedim. Kimsenin dedigini bile duymuyorsunuz. İnsanlar bisey diyemez olmuslar.

Tamam bıktıysa çıktı gitti artık zaten benden, kendisi bilir. Şeninle uğraşamam artık, yok beni şakın rahatsız etme vs gibi sözlerden sonra ben aramam deyince kibirli mi oluyorum.. onu sevmeye başladım evet, belki şu aşamadan sonra devam etsek herşey daha güzel olacak. Ama bu sözleri yutup ta ben onu ARAMAM..
Bu sözleri diyen İnsan kafasında bitirmiştir zaten, ve ben ona adım atarak o da beni reddetmenin zevkiyle gururumu ezemem.. sevgim var ama gururumu yenecek kadar değil. Egoist deyin, bencil deyin ne derseniz deyin.. ben de buyum. Çok güzel olduğum gibi bi iddiam da Yok, Allah ın yarattığı sıradan bir kulum.

Kızıyordum size ama şu mesajınızı okuduktan sonra helal olsun diyorum. Belki de pasif olsanız eşiniz sizi ezecekti. Kendimize değer vermek için Extra bi özelliğe gerek yok ki. Bence siz bu hayatta kazanırsınız hanfendi

evcil hayvan mı karşınızdaki yahu. İyi olmuş bu karar adamcağız da kendi yoluna baksın onu seven biriyle mutlu olsun. Umarım siz aramazsınız sonra eşinizi.
Çok güzel bir yere değinmişsiniz bende +1000000 veriyorum. Ama bence zaten bu konuya yoruma gerek yok konu sahibi kendi izinden gitmeyene fevri davranıp atağa geçiyor

Çok güzel bir yere değinmişsiniz bende +1000000 veriyorum. Ama bence zaten bu konuya yoruma gerek yok konu sahibi kendi izinden gitmeyene fevri davranıp atağa geçiyor
Arkadaşım... ben konumu açıp size ayrılayım mı arayıp af mı dileyeyim diye konu açmadım.. kararımı vermişim zaten, boşanma süreci nasıl işliyor diye yorum almak için konu açtım ben. Bi düşün bakalım hal böyle olunca kararını vermiş birine bu tarz yorumlar gelince , verdiği tepki anormal mi ?

Bi dakka bi dakka o nedir öyle ya ne varmış özel bölgenizde. Sende ona deseydin ya bi resim falan çizsem beğenecek misin? Nasil sey ya

Bi dakka bi dakka o nedir öyle ya ne varmış özel bölgenizde. Sende ona deseydin ya bi resim falan çizsem beğenecek misin? Nasil sey ya
Bak iste sen asil söylenecekleri söyle aslında kendini haksiz cikariyorsun. Kimin kafasini duvara vurmus anlamadim
Senin mi kendi mi
Gerçi her ikisi de garip ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…