Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Benim çözemediğim madem ki akil danışmak fikir almak için konu açmadınız buraya neden konu açtınız daha evvelki konularınızda da tepkileriniz ortada. Onlarda da aynı sabit ben bilirim bakış açısı ile yaklaşmişsiniz. Burada ne işiniz var madem kararınız net gidin avukat tutun size tüm süreci anlatsin. Burada yorum yapanlarin lafiyla hareket etmeyecek kadar keskinsiniz. Baroya gidin burada ne işiniz var

Akıl danışmak fikir almak için açmadım değil, aksine bunun için açtım.. anlamadınız sanırım demek istediğim; şöyle yapmışsın böyle yapmışsın şöyle bencilsin, böyle egoistsin eleştirileri için açmadım. Evliliği basıl kurtarırım diye konu açmadım yani ki eleştirileyim. Evliliğin yılı dolmasına zaman olduğu için ilk ön bilgiyi ( sürecin nasıl işlediğini) bilgili kişilere danışmak istedim.

Ay valla sonlara doğru daha fazla dayanamadım. Bence boşanırsanız üzülen taraf siz olursunuz !
Bana yol gösterip demişsin sürekli ama ne emmeye geliyosun ne gömmeye tabiri caizse.
Sana lan demiş arkadaşın sana hiç lan demedi mi bu zamana kadar?
Kendin söylüyorsun benim başlattığım onunda hataları olan kavgalar diye bence sana olan sevgisinden seni fazla pohpıhlamış.
Kusura bakma teselli edici yorumlar yapamıcam ki bence çözümde istemiyorsun. Seni istemiyorum demişmiş ee sen boşanalım demişsin napıcaktı o adam o hırsla seni bağrına mı basıcaktı? Bırak Allah aşkına ya.
Bencede boşanın sonra şimdiki eşiniz başkasıyla evlenir sonra unutamıyorum diye konu açarsınız.
Aşkta karı koca arasında gurur olmaz bunlar küçük şeyler. Siz daha eşinize beni sevmiyormusun artık sorununu bile gurur olarak görüyosun.
Bencede boşanın! sonra uzaktan izlersiniz eşiniz başkasıyla mutluyken.

Avukat ile görüşün diyorum bende. Burada eleştiriye açık degilseniz herkesin yorum yaptığı bir platformda konu acmak yersiz. Bunun dışında sadece bosanma ile ilgili soru sormak yerine tüm süreci yazdığınız için insanlar tabiki yorum yapacak. 3 4 konu açmışsınız hepsinde aynı tavır bir bu degilki. Aileniz de tuhaf ortada birsey yok kimse duzeltmeye çalışmıyor. Gerci huyunuzu biliyorlarsa onlarda haklı ne yapsınlar. Dedigim dedik çaldığım düdük.

Aynen katılıyorum! Konu sahibi yeni bir uyelik ile buraya gelip beni cok sevdiğini soyleyen adam suan başkasıyla cok mutlu kahrımdan hasta oldum diye konu açacak ama geçmiş olsun

Eşim o gün benle konuştuktan sonra birde annemi aradı, anneme dedi ki olanları duymuşsunuzdur dedi, annem de evet dedi. Anneme; Ben artık X in peşinde koşacak değilim dedi. Annem de sen bilirsin vs dedi..
Böyle diyen bir insana ailem beni yamamaya mı çalışılacak veya ne için mücadele edecek söyler misiniz ?

Aynen katılıyorum! Konu sahibi yeni bir uyelik ile buraya gelip beni cok sevdiğini soyleyen adam suan başkasıyla cok mutlu kahrımdan hasta oldum diye konu açacak ama geçmiş olsun

Ya nasıl insansınız ya... gerçekten lütfen benim konularıma siz yorum yapmayın.. lütfen diyorum.. insan böyle bir şeyi nasıl söyler aklım almıyor ya

Valla benim annem sizinkinden kat be kat sıkıntı olan evlilik icin yuvani bozma hersey düzelir diye barıştırma taraftarı olan bir tavır sergiledi. Sizin anneniz kocaniza tamam deyip kapatmış. Ne var oglum ortada gel konusalim düzeltmeye çalışalim kizim bir cahillik etmis vb demek yerine saygi duyuyor. Normal mi?? Sizi bildiği icin heralde diyorum bende. Neymis kocasi ona lan demis yok gururunu ezemezmis yok sevmiyorum demis adam biliyormus da sevmeye başlamış. Allah aşkına silkelenip kendinize gelin. Insanlar dertten kırılıp geciyor gelmis elle tutulur birsey bulamayip bahane bahane.. boşanın zaten ama avukatı burdan tutamayacaginiza göre gidin gerekeni yapin. Avukata da sabirlar simdiden

Ya nasıl insansınız ya... gerçekten lütfen benim konularıma siz yorum yapmayın.. lütfen diyorum.. insan böyle bir şeyi nasıl söyler aklım almıyor ya
Istedigim konuya istedigim yorumu yapma hakkina sahibim. Gercekleri duymaya tahammulunuz yoksa konu açmayacaksınız bu kadar basit. Simdiden gecmis olsun

Istedigim konuya istedigim yorumu yapma hakkina sahibim. Gercekleri duymaya tahammulunuz yoksa konu açmayacaksınız bu kadar basit. Simdiden gecmis olsun

Kahin siniz ya .. gerçeklermiş.. geleceği Allah tan başka kimse bilemez ki, bende O 'na teslimim.. Rabbim ne derse o olur, ben duamı ederim gerisini O'na bırakırım.. inşallah ben de çok mutlu olurum..

keşke konuyu açarken kocanızın eskide kalmış büyük aşkından bahsetmek yerine
evliliğinizde yaptığı yanlışlardan bahsetseydiniz o zaman yorumlar daha objektif daha gerçekçi olurdu
mesela size yaptığı baskıları
cinsel organınız için söylediği hakaretleri yazabilirdiniz

Kahin siniz ya .. gerçeklermiş.. geleceği Allah tan başka kimse bilemez ki, bende O 'na teslimim.. Rabbim ne derse o olur, ben duamı ederim gerisini O'na bırakırım.. inşallah ben de çok mutlu olurum..
Bu kafayla biraz zor canım mutluluk yerine anca burnunun ucunu görürsün sen. Neyse hakkında hayırlısı olsun.

Ben sadece karşımdaki insanı suçlu çıkarmayayım diye tüm olanları yazmaya çalıştım.. iki taraflı hataları yazmaya, kendi kusurlarımı da gizlemeden anlatmaya çalıştım.. ama dediğiniz gibi yapsaydım keşke, hata yapmışım

Cahillik mutluluktur evet bir kere daha kanıtladınız. Tabi tabi mutlu olursunuz bu at gözlükleriyle. Rabbim kul hakkını da sorar bunu cok iyi biliyor olmalısınız Rabbimize bu kadar teslimseniz. Islam dini icinde hanımın kocasına karşı yerine getirmesi gereken vazifeleri de oldugunu bilseydiniz keşke. Benimle tartisacaginiza yuvaniz icin savassaydiniz hersey farkli olurdu belki. Yazık

Bu kafayla biraz zor canım mutluluk yerine anca burnunun ucunu görürsün sen. Neyse hakkında hayırlısı olsun.
Konu sahibi olayı idrak etmemek icin tum gücüyle savasta :)) dinimiz geçin köşeye oturup hicbirsey yapmadan dua edin mi diyor yoksa "Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" mi diyor. Hala böyle prenses geçinen kadınlar varmış bitmemisler. Neyse bosanma ardından düzelir o da

Tazis... lütfen gider misin...

Senin geçmişte yaşadığım bir kuyruk acın var sanırım.. hırsını benden mi alıyorsun anlamadım.. olumsuz yorumlarla karşılaştım, ama senin kadar iddia ile devam eden kimse olmadı.. neden ???
Kuyruk acım mı cok komiksiniz daha ötesi acınacak haldesiniz ve farkında değilsiniz. Birincisi cok şükür ki sizin gibi cahil değilim böyle sacma sapan dertlerom olmadi. Ikincisi bir derdim olsaydi da sizin gibi hincimi tanimadigim insanlardan cikarmazdim. Üçüncüsü sizin gibi tartışamayip "yorum yapma ,git"gibi 3.sinif öğrencisi gibi takilan biri buraya konu açmasın lütfen komik oluyor vallahi. 4 konu açmışsınız 1i mi adam akıllı tepkili olmaz. Kafanızı değiştirin. Istedigime istedigim yorumu da yaparim belli kuralları var bu platformun. Hosunuza gitmiyorsa siz gidebilirsiniz :)

O kadar yorum yazan oldu bana ama ben de sizden başka kimseye 'lütfen git' gibi tepki göstermedim.. bu olay aklıma o komik bulunduğunuz tepkiyi getirdi. Çünkü kimse sizin kadar istikrarlı tartışmadı burda.
Size rahatsız edici yorum yapsam ve bana lütfen yorum yapma deseniz ben o an ayrılırdım ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…