Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Benim de az da olsa haklı olduğumu gören birisi olmasına çok sevindim..
Üzgünüm, mutsuzum.. ama inşallah bu günler geçecek ve inşallah benim için de güzel günler gelecek

Bakın başta sevmemişsiniz vs de adam da sonra çok kaba sabalaşmış. Yani içinden ayı çıkmış resmen. Madem sevmiyormuşsunuz da hiç katlanmayın.

şimdi evleri ayırın, adli tatil bitiminde hala boşanmaya kararlıysanız davanızı açar tek celsede 5 dk da boşanırsınız.

Ayril Allah askina yaziktir onunda deger gorecegi bir iliskiye coluga cocuga karismaya hakki var ayril herkes yoluna gitsin sevmiyorum diye yuzune demissin deger vermemissin onceki konunda okumustum o otururmus sen gider puzzle falan yaparmissin yaninda bile durmazmissin simarik prenses edasinda takilan birisin belliki yazdiklarindan cikan sonuc bu , gunahtir kul hakkidir girmeyin insanlarin vebaline bu kadar kolay
Ayril oda gitsin kendine gore birini bulup yuvasini kursun

Konu sahibi eşine sevmediğini söylemişsin o da kabul etmiş. Belki bir gün sever diye düşündü. Ki sevmişsin de. Yani adama haksızlık yapmamışsın. Esas o size yapmış. Sizi kaybetmemek için tamam demiş 8 ayda dengeyi kaybetmiş. Bu adam 8 ayda mı bıktı yani. Resmen köprüyü geçene kadar yapmış. Yine diyorum eşiniz bile bile durumu kabullenmiş ve evlendikten sonra size hiç fırsat tanımamış ki bi evliliğe adama alışın. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin dönerse düşünürsünüz.

Bi arkadaşımın eşi askerde, acayip derecede kavga ediyorlardı ve boşanmaya karar verdim kimse geri çeviremez dedi. Ve ikna ettim hayatın bu kadar basit iki imza kadar kolay olmadığını anlayın. Sinir insana her şeyi düşündürür, kavgalıyken eğer karşılık vermezsen her zaman haklı durumuna düşersin ve o elinde olmadan vicdan azabı çeker. Oturun konuşun halledilir her şey şiddet mi vardı acele niye?

Sanıyoruz ki aşk, sevgi, tahammül hiç bitmeyecek.
O beni hep sevecek, her şeyime katlanacak.
Bozuk para gibi harcıyoruz sonra sorun bu.

Eşiniz melek değildir elbette.
Ortada biten bir şeyler varsa iki taraf el birliğiyle etmiştir ne ettiyse.

Aklı başında bir insan böyle yapmaz.
Sevmediğimi bile bile peşimden koştu çekmek zorunda diyorsanız,
aklı başında bir insan hiç sevmediği birine evet demez.
Sinema teklifine evet demiyorsunuz.
Bir ömür aynı yatağı paylaşmaya, hastalığa, sağlığa vs vs evet diyorsunuz.

Bunları sorgulamanın anlamı yok.

O kendisini sevmeyen kadının peşinden koştuğu için, siz de bencilce bu sevgiye lütfedip
sevmediğiniz biriyle evlendiğiniz için suçlusunuz.

Eğer bakış açınız değişmeyecekse, evliliğin karşılıklı emek olduğunu göremeyecekseniz
daha da çirkinleşmeden bitirin bence.

Hakkınızda hayırlısı..

Saol canm bız ıyıce alıştık galıba kavga etmeye kotu soz söylemeye her kavgada ayrılasım geliyor ama sonra geçiyor napım Yanı düzelmiyor bazı seyler
Önemli olan üstesinden gelmek zaten. Tartışmasız ilişki pek olmuyor zaten kestirip atmamak lazım zaten. İnsan annesiyle babasıyla kardeşiyle tartışıyor eşiyle de tabi. O zaman hemen herkesin herkesi terk etmesi gerekirdi

Kelin ilaci olsa kendi basina surer ama yinede eger bir sansiniz varsa en iyi sekilde degerlendirin. Fakat geri dönüşü olmayan bir yola itildiyseniz benim gibi durumu kabullenip önünüze bakmaya calisin. Baştan acikca soyleyim cok acı cekeceksiniz halen sevdiginiz icin. En az 5 -6 ay bu yasadiklarim gercek mi diyeceksiniz. Hayat ve insanlar size cok acimasiz gelecek bir de uzerine hayal kirikliginiz eklenecek. Bunlari sizi uzmek icin yazmıyorum. Hazirlikli olun diye on bilgilendirme yapiyorum. Gunlerce arayacak mi diye bekleyeceksiniz. Kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz acaba alttan alsamiydim haksizmiydim diye... ama olmuş ile ölmüşe çare yok sevgili hemcinsim. Güçlü olmak zorundasin. Sakin korkma hayattan yanlizliktan sevgisizlikten. Cunku daha hayatinin başındasin. Nefes alabiliyorsun. Yeniden sevip sevileceksin. Hatalarinda ders cikarmayi bilmelisin. Kendine haksizlik etme. Eger calismiyorsan kendine ugrasacak birşeyler bul. Hobi edin ya da kurslara katil. Kafani dagitmaya bak. Cunku yeniden toplayip önüne bakacagin gunler gelecek. Bu dunyada herşey gecici. Yaşadığın bu kötü gunleri en kisa surede atlatman dilegiyle iyi geceler.

11 yillim evliligimin ilk yillarinda ne kavgalar ne sozler etmisizdir sinirle birbirimize
Evet keske olmasaymis ama hep ozur dileyip uzatmayarak o gunleri atlatyik sukur
Suan ya o hafif atarlanir susarim yada hafif ben o susar hic uzamaz
Yanii demem bosanmak icin cok erkem
Kendinizi torpulemeyi ogrenin once
Sanki iiincisi mukemmelmi olacak yooo oyle biri yok
Gelen gideni aratmasin
Soonn bie sans verin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…