- 23 Ağustos 2012
- 51.392
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.299
- 898
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Benim de az da olsa haklı olduğumu gören birisi olmasına çok sevindim..
Üzgünüm, mutsuzum.. ama inşallah bu günler geçecek ve inşallah benim için de güzel günler gelecek
Maalesef yeni yeni sevmeye başlamıştım.. ama bitti,geri dönüşü yok. içim acıyor yine de umarım çabuk atlatırımBakın başta sevmemişsiniz vs de adam da sonra çok kaba sabalaşmış. Yani içinden ayı çıkmış resmen. Madem sevmiyormuşsunuz da hiç katlanmayın.
Hala hakli olmayi ariyorsunuz yuvaniz yikiliyor farkindamisiniz
Maalesef yeni yeni sevmeye başlamıştım.. ama bitti,geri dönüşü yok. içim acıyor yine de umarım çabuk atlatırım
Atlatırsınız ama ne yazık ki bu bakış açısıyla mutlu olamazsınızMaalesef yeni yeni sevmeye başlamıştım.. ama bitti,geri dönüşü yok. içim acıyor yine de umarım çabuk atlatırım
Çok tatlısınız yaBızde kocamla iftardan once tartıştık agıza alınmayacak laflar ettik ama cay yaptım cay ıcecegız bence sende cay yap
Saol canmÇok tatlısınız ya
Afiyet olsunBızde kocamla iftardan once tartıştık agıza alınmayacak laflar ettik ama cay yaptım cay ıcecegız bence sende cay yap
Saol canm bız ıyıce alıştık galıba kavga etmeye kotu soz söylemeye her kavgada ayrılasım geliyor ama sonra geçiyor napım Yanı düzelmiyor bazı seylerAfiyet olsun
Önemli olan üstesinden gelmek zaten. Tartışmasız ilişki pek olmuyor zaten kestirip atmamak lazım zaten. İnsan annesiyle babasıyla kardeşiyle tartışıyor eşiyle de tabi. O zaman hemen herkesin herkesi terk etmesi gerekirdiSaol canm bız ıyıce alıştık galıba kavga etmeye kotu soz söylemeye her kavgada ayrılasım geliyor ama sonra geçiyor napım Yanı düzelmiyor bazı seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?