Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Rica ederim, bilemiyorum, seans ya da seanslar boyu dinlemek gerekiyor, çiftleri birlikte görmek gerekiyor, aralarındaki dinamiği anlamak gerekiyor, uzaktan ancak bu kadar oluyor, ama evlilikler kolay olmuyor, eşinize akademik eğitim almış, diplomalı bir aile danışmanına gitmeyi önerebilirsiniz en azından, bu sizin gururunuzu incitecek bir davranış değil.

Hiç bir erkek bizim gibi hassas ince düşünmüyor. Evliliğin ilk 5 yilı çok çalkantili geciyo genel olarak. Iki yabanci insan ayni evde. Butun hayat degisiyo kolay degil .emek istiyo ve ne yazikki bu emegin cogunu kadin sarf ediyo. Daha çok yolun başindasiniz. Hakaret hic bizaman olmamali en derin tartismada bile saygi korunmali. Oturup konusulsa çozulecek gibi duruyo bazi sorunlar. Severken ayrilip pisman olmak daha mi yorucu? Devam etmek mi daha yorucu? Ona karar vermen önemli.

Yahu sanki 7 ceddine kufretmis gibi yazmissin, donusu olmayan buyuk soz edildi diye. Madem sevgisi agir basan geri donuyormus, ee sen git o zaman, sen ara. Bi adim at bakalim tavirlari ne oluyor. Bahane ariyosun uzun zamandir.

Bak canım her evlilik başta böyle olur suan 5 aylık evliyiz suana kadar kocam bana iyi davrandığını hatırlamam desem yeridir şu bir kaç gündür saygılı ve güzel konuşuyor her saat kavga yapıyorduk sürekli bir tartışma sürekli bir olay bıktık artık kendisi cekip gitmekten bahsetti 20 günlüğüne seni de annemgile bırakacağım orda dur dedi ben annemin evinde giderim annengilin yanında hiçte kalamam dedim artık olaydolaydan bıktım her gece aglamaktan vücudum direncsiz düşer olmuştu basıma öyle çok ağrılar giriyordu ki mahalleyeyede ailelerede rezillik çıkarıldığı da oldu sinir krizi geçirip yumruk attı bana hocamla konustugumda herkes bana fahişe gözüyle de baktılar neler olmadı ki simdi bir kaç gündür iyi davranmaya çalışıyor çocuk istiyor bir dedigimi ikiletmemeye çalışıyor elimden geleni yapmaya çalışıyor. Bak canım benim kocam bile böyle davranmaya başladıysa her koca da düzelir diye düşünüyorum tamamen düzelmese bile biraz biraz duyguları değişebilir her kes bana evlilik otursun duzelirsiniz dedikleribde inanmamıştım doğruymuş yavas yavaş düzeliyormus yeterli sabret ve dua et erkenden böyle bosansan dahi sanki ikinci kez evlendiğinde o kişi daha mi iyi davranacak bir görmeyecek mi en iyisi biraz daha sabret bekle bakalım

16 gündür hiç görmedik birbirimizi.. zaten 11 gündür felan da konumda anlattığım gibi ayrılma kararı ile konuştuk en son..
benim eşim evlilikten önce türlü mücadeleler yapıp evlendikten sonra bırakan bir insan. biz eninde sonunda ayrılacağız..

Nişanlılık dönemimiz ı evlilik teklifini sana anlatsam çok sasirirsin öyle bir adam böyle bir adama nasıl dönüştü diye şaşar kalirsin tamam hataları çok oluyordur ve 11 gündür mu ne gorusmuyormussunuz olsun evinde hiçbirşey yokmuş gibi davran biliyorum zor ama gülmeye çalış erkekler gülen kadını sever aç bir komedi filmi kahkahayla izle senin gibi gülen bir kadını kaçırdığı için üzülür erkek mutluluğa dikkat eder

Sunu sorarlar insana. Adami sevmedin her firsatta sevmedigini belli ettin evlendi diye pisman ettin. Adam umut etmis seversin diye olmamis ve yorulmus. Tum konu biyunca bana sunu dedi bunu dedi diyorsun
Peki durust ol hepimize o onlari diyene kadar sen hic agzini acmadin dinledin mi. Sendeki gurur zamaninda bendede vardi esim 1 soylerse 5 agirini soylerdim. O nedenle yazilarindan anladiliyor seninde baya laf soyledigin. Kendininkileri yok sayip adamin laflarindan cimbiz gibi cekmisin. Durup durup onlari soyluyorsun. Son fikrim bu evlilik senin yuzunden bitiyor

Hayır. Bugün ailemin yanına geleli 24. Günüm..
Ne kendisinden ne ailesinden en ufak ses yok.
O bitirdi artık kafasında. Bende öyle.
Adam bir seylerin evlendikten sonra da degismeyecegini anlamış olacak ki aramiyor. Ama mustehak ona artık sevmiyorum diyene yapismaz böyle. Ben yine de bi sekilde iletişim kuracaksiniz diye düşünüyorum ..

Adam bir seylerin evlendikten sonra da degismeyecegini anlamış olacak ki aramiyor. Ama mustehak ona artık sevmiyorum diyene yapismaz böyle. Ben yine de bi sekilde iletişim kuracaksiniz diye düşünüyorum ..

Bana en son konuşmamızda 7 ceddin gelse aramam, seninle uğraşamam, peşinden koşmamam artık dedi. O da aramaz artık. Ben ise bu lafları duymasam adım atardım belki. Ailesini de örgütlemiştir tamam bitti bu iş diye.

"Şu pişman olcaksınız" diye kesin bir dille konuşanları hiiçç anlayamıyorum. 2 dk okuduğu konuyla..

Pişman olacağımı sanmıyorum.. onun bu kayıtsız davranışları gerçek bir sevgiye aykırı olduğu için.. bende pişman olacağımı hiç sanmıyorum, çünkü karşımda ayrılmamak için mücadele eden ve benim reddettiğim biri Yok.

Ugrasmamak icin evlenmeyi mi beklemis ezik midir nedir. Yapisirken dusunseydi.

Ugrasmamak icin evlenmeyi mi beklemis ezik midir nedir. Yapisirken dusunseydi.
Aynen.. üzüldüğüm nokta da bu ya.. o kadar ayrılmak isteyişlerimde nerdeydi aklı?? Oysaki ona karşı artık duygularım oluşmuşken.. Bundan ona hiç söz etmedim, iyiki de etmemişim diyorum. Bu saatten sonra ömrümü onu düşünerek geçireceğimi felan sanırdı o.. yıkılan hayallerim,umutlarım,gençliğim ile bomboş kalakaldım.. Allah tan yardım diliyorum.

Allah'ım ne oluyor bu evliliklere ya gün gecmiyorki boşanma konuları acilmasin , daha bir yil olmuş evleneli neyi paylasamadiniz , o kadar kolay olmuski yuva yıkmak , herkes için hayırlısı olsunda biraz herkes aklını başına almalı bu toplum bu evlilikler nereye gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…