• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

O kadar yorum yazan oldu bana ama ben de sizden başka kimseye 'lütfen git' gibi tepki göstermedim.. bu olay aklıma o komik bulunduğunuz tepkiyi getirdi. Çünkü kimse sizin kadar istikrarlı tartışmadı burda.
Size rahatsız edici yorum yapsam ve bana lütfen yorum yapma deseniz ben o an ayrılırdım ordan.
Git yorum yapma gibi çocukça tepkiler vermem ben kimseye ki ilk defa sizi gordum bu derece konuşmayı beceremeyip ilginç tepkiler veren. Kimsenin yorum yapmasını kısıtlayamazsınız. Eşinizle benimle bu kadar mucadele ettiğiniz kadar etseniz cok daha makul. Kimse istedi diye susacak değilim. Cahilliginize veriyorum

Git yorum yapma gibi çocukça tepkiler vermem ben kimseye ki ilk defa sizi gordum bu derece konuşmayı beceremeyip ilginç tepkiler veren. Kimsenin yorum yapmasını kısıtlayamazsınız. Eşinizle benimle bu kadar mucadele ettiğiniz kadar etseniz cok daha makul. Kimse istedi diye susacak değilim. Cahilliginize veriyorum

Tamam arkadaşım. Benim İnan kimseyle uğraşacak halim YOk, gerçekten canım çok sıkılıyor. Kötü günler geçiriyorum, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi eşimin eski sevgisinden bahsetmeden beni rahatsız ettiği davranışlarından bahsetsem şuan daha farklı yorumlar alırdım belki.

Tamam arkadaşım. Benim İnan kimseyle uğraşacak halim YOk, gerçekten canım çok sıkılıyor. Kötü günler geçiriyorum, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi eşimin eski sevgisinden bahsetmeden beni rahatsız ettiği davranışlarından bahsetsem şuan daha farklı yorumlar alırdım belki.
Tek derdiniz haklı olmak hala cok üzülüyorum sizin icin. Iyiki haliniz yok maazallah birde haliniz olsa. Geçmiş olaa

Avukat ile görüşün diyorum bende. Burada eleştiriye açık degilseniz herkesin yorum yaptığı bir platformda konu acmak yersiz. Bunun dışında sadece bosanma ile ilgili soru sormak yerine tüm süreci yazdığınız için insanlar tabiki yorum yapacak. 3 4 konu açmışsınız hepsinde aynı tavır bir bu degilki. Aileniz de tuhaf ortada birsey yok kimse duzeltmeye çalışmıyor. Gerci huyunuzu biliyorlarsa onlarda haklı ne yapsınlar. Dedigim dedik çaldığım düdük.
Aynen katılıyorum okumadınız mı? Yazdım ya. Falan kkaba saba biraz kibar olun ve gurur meselesi yapmayın herşeyi. Madem akıla ihtiyacın yok ne bu her konuda bakarmısınıž? Boşanıyorum ne olur bakın. Ne bu. Fikrini beğenmezsen ben zaten aramam bir gurur bir kibir aman aman evlerden ırak

merhaba öncel
Kızlar,eşimle boşanmaya karar verdik.
Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?

merhaba öncelikle eşinin söylediklerinin gercek duyguları olmaıdıgını düşünüyorm.cogu erkek gibi sakalı düşse eğilip almaz.bosanmaya gelince anlasmalıda 1 yıldan önce bosanabilirsiniz.Bir arkadasım carsamba basvurdular persembe bosandılar ertesi güne gün verdiler önemli olan bir avukata gidip protokol hazırlanması umarım boşanmazsınız birbirinize birkez daha sans verin terapi alın derim.

Davayı açtınız mı?

Bizde evlilik konusunu çok sık gündeme getiriyoruz eşimin ailesi yüzünden.
Bana senden bana karı olmaz sana da benden koca olmaz diyen adam çocuğumuz olsun diye uğraşıyor.
Ama mutlu değilim

Keşke nişanı atsaydim diyorum

Belki de çocuğun olunca keşke bu adamdan olmasaydı diyecegim.

Yani hayat keşişler üzerine kurulu birazda. Insan yaşayıp gördüğü şeylerden pişman olabiliyor. O yüzden sen kendi kararinin arkasında dur..
Devam mi bitirmek mi.
Sorunlar tam olarak ne açıklarsanaçıklarsan çözülecek inşallah.

Hatırladığım kadarıyla siz zaten eşinizi sevmiyordunuz hatta ona "seni sevmem için yardım et" gibi
Birşey demiştiniz. Ee adam sevilmediği yerde kalmak istememiş. Doğru bir karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.

Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?

Aile danışmanıyım. Çiftleri tanımadan, aralarındaki ilişkiyi seansta görmeden, kendi aile yapılarını ve birçok dinamiği bilmeden yorum yapmam pek doğru değil ama 1 yıl olduğunu okuyunca dayanamadım. Sadece yazdıklarınızdan şunu söylemek istiyorum. 1 yıl oldukça kısa bir süre, öfkeli anlarda bazı insanlar istemedikleri sözleri de söyleyebiliyorlar, sözlerde davranışlarda pek tabi önemli, ikisinin istikrarlı olması da pek tabi önemli, ama sözler ve davranışlar çeliştiğinde biz davranışlara bakarız. Hep sözleri yazmışsınız incinmeniz çok olağan anlıyorum ama davranışlarına da bakın lütfen. Umarım doğru öfkeden uzak sağduyulu bir karar verirsiniz

Aile danışmanıyım. Çiftleri tanımadan, aralarındaki ilişkiyi seansta görmeden, kendi aile yapılarını ve birçok dinamiği bilmeden yorum yapmam pek doğru değil ama 1 yıl olduğunu okuyunca dayanamadım. Sadece yazdıklarınızdan şunu söylemek istiyorum. 1 yıl oldukça kısa bir süre, öfkeli anlarda bazı insanlar istemedikleri sözleri de söyleyebiliyorlar, sözlerde davranışlarda pek tabi önemli, ikisinin istikrarlı olması da pek tabi önemli, ama sözler ve davranışlar çeliştiğinde biz davranışlara bakarız. Hep sözleri yazmışsınız incinmeniz çok olağan anlıyorum ama davranışlarına da bakın lütfen. Umarım doğru öfkeden uzak sağduyulu bir karar verirsiniz

Teşekkür ederim.. fakat ben de o da öfkeli idik, ve de geri dönüşü olmayan büyük sözler edildi bana; 7 ceddin gelse aramam gibi sözler söyledi. Ve olaydan 10 gün geçti, hiç kimseden ses yok. İstemiyor, istese sevgisi ağır bassa gelirdi. Bekliyorum, 1 yılın dolmasını..

Back
X