Boşanmaya Karar verdim

Nekadar nafaka alırsın bilemiyorum. İdare edersen mecbur geçinmek zorunda olduğun için geçinirsin. Çalışamıyorsanda evden bişeyler yapıp sat. Yemek yap sat sanatlarıyla uğraş sat. Hayat pahalı olduğu için ek gelir elde etmeye çalış.

Yaşın çok küçükmüş. Ailenin yanında yaşasan en azından bebek biraz büyğyene kadar sen de maddi olarak toparlanırsın

Başka neler olabilir ki başka fikirleriniz var mı benim için

Yaşın çok küçükmüş. Ailenin yanında yaşasan en azından bebek biraz büyğyene kadar sen de maddi olarak toparlanırsın

Haklısınız ama kaçarak evlenmiştim bi hata işte o yüzden babam istemiyor anneme söylesem kavga gürültü bi şekilde kabul ettirir evet ama oğlumla sığıntı gibi nasıl sürdürürüm bilemiyorum biraz büyük olsa çalışırdım ama artık bu evliliğe dayanamıyorum bi 3 sene sabredecek gücüm kalmadı

Evde bebek çocuk bakabilirsin hem kendi bebeğinde ikisini bir arada götürürsen arayıpta bulamayacağın iş olur nafaka olayı eşinin maaşına göre hesaplanır gelir ne kadar çok sa o kadar fazla azsa da onun asgarisi verilir maalesef hakkınızda hayırlısı olsun
Aile gibi bir seçeceğiniz varsa mutlaka ailenizin yanında daha rahat edersiniz önümüz kış yakıtı kirası her türlü masrafınız olacak nafaka bu konuda yetersiz kalabilir

Peki bebek biraz büyğyene kadar kalamaz mısın bu durumda, çok büyük mü sıkıntıların var. Ben ailemin yanına aldırdım tayinimi kısmetse yakında yanlarına yerleşicem he boşanıp döndükten sonra eskisi GB olmuyo diyolar ama ben de bilmiyom işte. Senin durumun daha farklıymış. Rabbim yardımcın olsun inşallaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…