Bosanmaya karar verdim

siz neden gidiyorsunuz? ne demek çocukları al git? insan çocuklarına git der mi? asla evden ayrılan siz olmayın. Boşansanız dahi mahkeme evin yarısını size verir. Ev kiralık mı?

Yetişkinler her ne necaset yerlerse yesinler olan çocuklara oluyor yine yeni yeniden gördüğümüz gibi. Yazık günah. Akıl fikir irade verilmiş bizlere. Bu evlat sana emanet. Böyle bir hayata düzene nasıl düşünülür bir çocuk üstüne bir çocuk daha. Ot büyütüyoruz sanki ver suyunu yemeğini sal dışarıya büyür nasılsa. Yazık. Yazık çocuklara

siz neden gidiyorsunuz? ne demek çocukları al git? insan çocuklarına git der mi? asla evden ayrılan siz olmayın. Boşansanız dahi mahkeme evin yarısını size verir. Ev kiralık mı?

Kiralik. Aslinda evimi cok seviyorum. Düzenim var burada ama tekbasima ne yaparim nasil yaparim. Ailem uzakta. Cocuklarimida benimle beraber kocaman bir yalnizligami mahkum edeyim?

Degil ozamanlar ayrilmayi düsünmüyordum hic
Ayrılmayı eşiniz düşünür siz düşünmezseniz oluyor o durum zaten. Kocayı eve bağlamak için 1 değil 2 çocuk yapmışsınız işte söylediniz yumurtlma gününde zorladım diye.
Yani yaptığınız çok yanlış. Kendi ayağınıza sıkmak. Anlatamıyoruz burda 200 kişi anlatmaya çalışıyor size.

Ilgisi git gide azaldi. Bu dereceye gelecegimizi hic tahmin etmedimki. Zorlada olsa oluyordu birseyler ama birgün zorlamayi biraktigimda hic gelmeyecegi aklimin ucundan gecmezdi
Yani ne diyeyim. Aslında öngörülebilir bir şey bu. Sevgi açlığınızı anlıyorum ama tek kişi olsaydınız her şey çok daha kolay olurdu. 2 çocukla geçinmek zor , hayatınıza birini almanız çok çok çok daha zor. Hayırlısı olsun her şey'in.

Eşinizin sosyal hayatta çocuklara karşı tavrı nasıl? babacan yaklaşıyor mu?

Oglumuza karsi evet ama kizima karsi tavirlari hep tartisma konumuz oluyor. Yetiskin gibi davranmasini bekliyor mesela tipki bana yaptigi gibi sürekli elestiriyor. Hep evde benim sözüm gececek kavgasi icerisinde bizimle. Ama her ikisininde altini degistirdi oyunlar oyunlar

Eşinizin sosyal hayatta çocuklara karşı tavrı nasıl? babacan yaklaşıyor mu?

Oglumuza karsi evet ama kizima karsi tavirlari hep tartisma konumuz oluyor. Yetiskin gibi davranmasini bekliyor mesela tipki bana yaptigi gibi sürekli elestiriyor. Hep evde benim sözüm gececek kavgasi icerisinde

Yani ne diyeyim. Aslında öngörülebilir bir şey bu. Sevgi açlığınızı anlıyorum ama tek kişi olsaydınız her şey çok daha kolay olurdu. 2 çocukla geçinmek zor , hayatınıza birini almanız çok çok çok daha zor. Hayırlısı olsun her şey'in.
Demekki aptallik yaptim. Öngöremedim
Ayrılmayı eşiniz düşünür siz düşünmezseniz oluyor o durum zaten. Kocayı eve bağlamak için 1 değil 2 çocuk yapmışsınız işte söylediniz yumurtlma gününde zorladım diye.
Yani yaptığınız çok yanlış. Kendi ayağınıza sıkmak. Anlatamıyoruz burda 200 kişi anlatmaya çalışıyor size.
O benden daha az düsünüyor ayrilmayi. Dedigim gibi o hayatinin sonuna kadar böyle yasiyabilir. Eve baglamaya katilmiyorum kendisi zaten gezmesi tozmasi olmayan kadina kiza bakmayan bir Insan

Ilgisi git gide azaldi. Bu dereceye gelecegimizi hic tahmin etmedimki. Zorlada olsa oluyordu birseyler ama birgün zorlamayi biraktigimda hic gelmeyecegi aklimin ucundan gecmezdi
Yapmayın yahu nasıl aklınızın ucundan geçmiyor?

Çocuğu bile zorla yaptım, istemiyordu diyorsunuz.

Zorla evlilik yürütülmeyeceğini biliyor olmanız lazim, bu sizin ilk evliliğinizde de değil. Hiç mi daha önce yaşadıklarınızdan ders almadınız?

Bence boşanma kararı verilirken yine aşık olur muyum dusuncesinden çok çocuklarımla bir ömür mutlu olur muyum düsturundan yola çıkmak lazım. Karşıniza bori çıkar ya da cikmaz orasını allah bilir. Çıkmasa da mutlu olur musunuz asıl cevaplanacak soru bu bence.
Evliyken bile karşısına komşunu kocası çıktı da adam yüz vermedi 🤷‍♀️

Back
X