- 30 Kasım 2019
- 12.412
- 39.825
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
Neden hep böyle olan bir adamdan 2 çocuk yaptınız ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilgisi git gide azaldi. Bu dereceye gelecegimizi hic tahmin etmedimki. Zorlada olsa oluyordu birseyler ama birgün zorlamayi biraktigimda hic gelmeyecegi aklimin ucundan gecmezdiNeden hep böyle olan bir adamdan 2 çocuk yaptınız ki ?
Biz eğlenmiyoruz siz kendi kendinize yapmışsınız.Bakiyorum cok egleniyorsunuz. Eglenceniz bol olsun.
siz neden gidiyorsunuz? ne demek çocukları al git? insan çocuklarına git der mi? asla evden ayrılan siz olmayın. Boşansanız dahi mahkeme evin yarısını size verir. Ev kiralık mı?
Ayrılmayı eşiniz düşünür siz düşünmezseniz oluyor o durum zaten. Kocayı eve bağlamak için 1 değil 2 çocuk yapmışsınız işte söylediniz yumurtlma gününde zorladım diye.Degil ozamanlar ayrilmayi düsünmüyordum hic
Yani ne diyeyim. Aslında öngörülebilir bir şey bu. Sevgi açlığınızı anlıyorum ama tek kişi olsaydınız her şey çok daha kolay olurdu. 2 çocukla geçinmek zor , hayatınıza birini almanız çok çok çok daha zor. Hayırlısı olsun her şey'in.Ilgisi git gide azaldi. Bu dereceye gelecegimizi hic tahmin etmedimki. Zorlada olsa oluyordu birseyler ama birgün zorlamayi biraktigimda hic gelmeyecegi aklimin ucundan gecmezdi
Eşinizin sosyal hayatta çocuklara karşı tavrı nasıl? babacan yaklaşıyor mu?Kiralik. Aslinda evimi cok seviyorum. Düzenim var burada ama tekbasima ne yaparim nasil yaparim. Ailem uzakta. Cocuklarimida benimle beraber kocaman bir yalnizligami mahkum edeyim?
Zaten sizin değil, onun düşünmesi gerekiyor ayrılmasın diye çocuk yapmanız için.Degil ozamanlar ayrilmayi düsünmüyordum hic
Eşinizin sosyal hayatta çocuklara karşı tavrı nasıl? babacan yaklaşıyor mu?
Eşinizin sosyal hayatta çocuklara karşı tavrı nasıl? babacan yaklaşıyor mu?
Bir evlat ayrımı hissettim gibi.Oglumuza karsi evet ama kizima karsi tavirlari hep tartisma konumuz oluyor. Yetiskin gibi davranmasini bekliyor mesela tipki bana yaptigi gibi sürekli elestiriyor. Hep evde benim sözüm gececek kavgasi icerisinde
Demekki aptallik yaptim. ÖngöremedimYani ne diyeyim. Aslında öngörülebilir bir şey bu. Sevgi açlığınızı anlıyorum ama tek kişi olsaydınız her şey çok daha kolay olurdu. 2 çocukla geçinmek zor , hayatınıza birini almanız çok çok çok daha zor. Hayırlısı olsun her şey'in.
O benden daha az düsünüyor ayrilmayi. Dedigim gibi o hayatinin sonuna kadar böyle yasiyabilir. Eve baglamaya katilmiyorum kendisi zaten gezmesi tozmasi olmayan kadina kiza bakmayan bir InsanAyrılmayı eşiniz düşünür siz düşünmezseniz oluyor o durum zaten. Kocayı eve bağlamak için 1 değil 2 çocuk yapmışsınız işte söylediniz yumurtlma gününde zorladım diye.
Yani yaptığınız çok yanlış. Kendi ayağınıza sıkmak. Anlatamıyoruz burda 200 kişi anlatmaya çalışıyor size.
Yapmayın yahu nasıl aklınızın ucundan geçmiyor?Ilgisi git gide azaldi. Bu dereceye gelecegimizi hic tahmin etmedimki. Zorlada olsa oluyordu birseyler ama birgün zorlamayi biraktigimda hic gelmeyecegi aklimin ucundan gecmezdi
Böyle bir tabir kullanmasanız da olurdu. Aptallık değil de görmezden gelme ya da toyluk diyelim.Demekki aptallik yaptim. Öngöremedim
Evliyken bile karşısına komşunu kocası çıktı da adam yüz vermediBence boşanma kararı verilirken yine aşık olur muyum dusuncesinden çok çocuklarımla bir ömür mutlu olur muyum düsturundan yola çıkmak lazım. Karşıniza bori çıkar ya da cikmaz orasını allah bilir. Çıkmasa da mutlu olur musunuz asıl cevaplanacak soru bu bence.