Bosanmaya karar verdim

Konu sahibi onceki konusunda komşunu hayal ettiginden hep onu dusundugunden bahsediyordu🤷🏼‍♀️
Ne istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.

Ne istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.
Konu sizin boşanmak istemenizden ziyade bence yalnız kalamıyorum mutlaka ve hemen evlenirim demeniz. Bu düşünce bela getirecek bir düşünce çünkü.

Konu sizin boşanmak istemenizden ziyade bence yalnız kalamıyorum mutlaka ve hemen evlenirim demeniz. Bu düşünce bela getirecek bir düşünce çünkü.
Haklisiniz ama hemen evlenirim düsüncesinde degilim gercekten. Hatta hic evlenir miyim tekrar birine güvenebilirmiyim bilmiyorum. Ben yalniz yaslanmaktan korkuyorum sadece

Cocuklari evet neredeyse zorla yaptim. Yumurtlama günlerini takip edip o günlerde zorladim. Onda da ayda bir iki defa oluyordu zaten. Yani oda neredeyse cimbizla yapdik daha fazla detaya girmek istemiyorum. Birkac defa konustum bana hic dokunmuyorsun diye. Bahaneler uyduruyor. Cocuklardan firsat olmuyor diyor ama cocuklar uyuyunca tv izliyor.
Çocuklar olmadan da boşanabilir, daha doğru düzgün bir adamdan yapabilirdiniz. Resmen elimde tutayım diye yapılmış çocuklar. Yazık be, içim acıdı. Silah zoruyla evlenmiş gibi bi hali var zaten.

Gördüm sonradan
Bu evliliğin sonu rezillik resmen
Boşuna uzatmanın anlamı kalmamış 🙄

Ayrıca kaynanam eltimi öptü beni öpmedi konusunun sahibiymiş aynı zamanda 😂
Yani o zamanda demiştik boşan diye ama boşanmamıştı. gözü dışarıya kaymış ve hala bu evliliğe devam etmeye çalışıyor. Sevme ve sevilmeye ihtiyacı varsa boşansın sonra ne yaparsa yapsın.
Fransız öpücüğü müydü de bu kadar alındı acaba :D

Hayalden fazlasıydı o. Adamdan da hareket gelse olacakları düşünmek bile istemiyorum. Eşiniz zaten varla yok arası. Anlaşmalı boşanmaya bakın, bitsin bir an evvel. Yoksa durumlar fena.

Hanım efendi biz size o zaman söyledik boşanın diye. Çünkü sizin nikahınızda bulunduğunuz adamı ALDATIYORSUNUZ. Neden sevmediğiniz adamla hala daha devam etmeye çalışıyorsunuz. Eşiniz iyidir kötüdür ama kimse ALDATILMAYI hak etmiyor

Cocuklari evet neredeyse zorla yaptim. Yumurtlama günlerini takip edip o günlerde zorladim. Onda da ayda bir iki defa oluyordu zaten. Yani oda neredeyse cimbizla yapdik daha fazla detaya girmek istemiyorum. Birkac defa konustum bana hic dokunmuyorsun diye. Bahaneler uyduruyor. Cocuklardan firsat olmuyor diyor ama cocuklar uyuyunca tv izliyor.
Ne diyeyim bilemedim şu yoruma.

İstemeyen adamdan zorla çocuk yapıp sonra yine boşanmanın yükünü çocuklara yüklüyorsunuz. Onları düşünüyorum bilmem ne.

Ortada birşey yokken, hayatınıza kimin nasıl gireceğini hesap ediyorsunuz.

Bencillik akıyor her detaydan.

Hayalden fazlasıydı o. Adamdan da hareket gelse olacakları düşünmek bile istemiyorum. Eşiniz zaten varla yok arası. Anlaşmalı boşanmaya bakın, bitsin bir an evvel. Yoksa durumlar fena.
Kesinlikle hayalden fazlasıydı. Adam olayın farkında değildi dediğin gibi yoksa ne olacağı açıkça belliydi

İki konu birbiri ile bağlantılı, ben de bunu hatırlattım. Sonuçta insanlardan tavsiye isteyen sizsiniz. Tavsiye verirken sizle ilgili ne kadar çok şey bilirlerse o kadar mantıklı tavsiye alırsınız.

Back
X