Bosanmaya karar verdim

Demekki aptallik yaptim. Öngöremedim

O benden daha az düsünüyor ayrilmayi. Dedigim gibi o hayatinin sonuna kadar böyle yasiyabilir. Eve baglamaya katilmiyorum kendisi zaten gezmesi tozmasi olmayan kadina kiza bakmayan bir Insan
Yok siz söyleneni anlayamıyorsunuz. Atomu parçalamayı tercih ederim.
Not olarak eşinizin hayatında başka biri var. Belki tek gecelik belki sevgili bilemem ama var.

Bu asla bir kriter değil. Böyle onlarca erkek sayarım size.
Bilemiyorum.. öyleysede benim icin farketmezki bu saatten sonra.

Yok siz söyleneni anlayamıyorsunuz. Atomu parçalamayı tercih ederim.
Not olarak eşinizin hayatında başka biri var. Belki tek gecelik belki sevgili bilemem ama var.
Ben sizin söylediklerinizi anlamiyor degilim. Prensip olarak hak da veriyorum. Ancak keske cocuklarimi yapmadaydim diyemiyorum. Bunun pismanligini yasiyamiyorum..hayatimda yaptigim en dogru sey herseye ragmen.

Belki durumlarin buralara gelecegini göremeyecek kadar saftim. Belkide görmek istemedim. Ama keske cocuklarimi yapmasaydim diyemiyorum. Onlara sahip oldugum icin cok mutluyum. Bitecegini bile bile ayni adamla bugün olsa bugün yine evlenirdim. Cünki cocuklarimsiz bir hayat düsünemiyorum
Herkes evladını seviyor
Evlenmeden önce bu adamla hangi çocuklara sahip olacagını bilemezdin.
Düşüncen aşırı saçma
Bir daha olsa yine evlenirdim çünkü evlatlarımı seviyorum bla bla demek sadece kendini teselli etmekten ibaret.
10 tane de evladın olsa hepsini seveceksin diyelim o halde sevebilme ihtimaline karşı yapsaydın yine çocuk.
Dedigin şeyden çıkan mantık bu.

Belki durumlarin buralara gelecegini göremeyecek kadar saftim. Belkide görmek istemedim. Ama keske cocuklarimi yapmasaydim diyemiyorum. Onlara sahip oldugum icin cok mutluyum. Bitecegini bile bile ayni adamla bugün olsa bugün yine evlenirdim. Cünki cocuklarimsiz bir hayat düsünemiyorum
Bencillik bu düşünce. Sizin kafanız çok karışık.

Herkes evladını seviyor
Evlenmeden önce bu adamla hangi çocuklara sahip olacagını bilemezdin.
Düşüncen aşırı saçma
Bir daha olsa yine evlenirdim çünkü evlatlarımı seviyorum bla bla demek sadece kendini teselli etmekten ibaret.
10 tane de evladın olsa hepsini seveceksin diyelim o halde sevebilme ihtimaline karşı yapsaydın yine çocuk.
Dedigin şeyden çıkan mantık bu.

Haklisinizda olmusla Ölmüse care var mi? Ah keske yapmasaydim diye hayiflanmanin bir yarari varmi bu saatten sonra.

Oglumuza karsi evet ama kizima karsi tavirlari hep tartisma konumuz oluyor. Yetiskin gibi davranmasini bekliyor mesela tipki bana yaptigi gibi sürekli elestiriyor. Hep evde benim sözüm gececek kavgasi icerisinde bizimle. Ama her ikisininde altini degistirdi oyunlar oyunlar

Ben anlayamıyorum yaf çocuklara bu eziyeti neden çektiriyorsunuz? Bu kzı büyüyünce sizin için kimbilir neler düşünecek, beni ezdirdi diyecek. Yazık değil mi bu çocuğa? Zorla psikolojisi bozuk insan yetiştiriyorsunuz.

Tüm mesajlarınızda yalnızlık aşağı yalnızlık yukarı yazmışsınız koskoca 35 yaşında bir insansınız normal mi erkeksiz kalmaktan bu kadar korkmak? Boşanınca yalnız olmayacaksınız ki evde 3 nüfus olacaksınız. Yalnızlık şu bu diye diye 3. evliliği de saçma sapan bir tiple yaparsınız olan çocuklara olur. Rica ederim kendinize gelin. Şurda yazdıklarınızda bir tek akıllıca, mantıklıca bir şey yok. Evden kaçan 18lik kızlar bile sizden daha akıllı. Sert yazdıysam affınızı dilerim ama ihtiyacınız var buna, 2 çocukla bu kadar laylaylom kafada olunmaz ki çocuklar için en iyisini düşünmek mecburiyetindesiniz.

Namazlı abdestli olanlar eşlerini aldatmıyor mu? ne alaka yani
doğru imam nikahı kıymıştır belki o zaman aldatma sayılmaz

Dogru ama ben hep evde yada iste oldugundan yola cikiyorum. Telefonundada bugüne kadar öyle birsey yakalamadim hic. Yinede olabilirmi ? Olabilir. Ancak varsayimlarla ilerliyemem.

Ayrılacaksanız maddi çok kayıp vermeden ayrılın. Çocuklar ayrılık acısına alışmaya çalışırken maddi eksiklikler durumu daha da zorlar. Aynı düzende devam etmeye çalışın. Eşiniz al çocukları git diyemez. Kendi gitsin çok biliyorsa. Evi olduğu gibi size bıraksın . Çocukların maddi tüm giderlerini karşılasın. Sizde çalışıp kendi giderlerinizi karşılayın. Daha azını kabul etmeyin. Genç kadınsınız tabiki yeniden aşık olmak hakkınız. Anne oldunuz diye yeniden evlenemezsiniz demek çok yanlış. Elbette iyice araştırıp öyle hayatınıza sokarsınız yeni insanları. Ayrılırken tüm manevi yükü anneye bırakıp kendine yeni hayat kuran babaları hiç sorgulamıyoruz nedense.

Bir de yalnız kalmaktan korkuyorsunuz da ileride çocuklar evlenecek 70 yaşında kocanızın öldüğünü varsayalım. Ne yapacaksınız? Yine koca mı arayacaksınız. Yoksa burada kızdığımız kayınvalideler gibi çocuklarınıza yük mü olacaksınız?
Hayat bu herkes ölebilir, üçüncüye evlenseniz ölmeyeceği garanti mi? Çok saçma bakıyorsunuz.
Erkeksiz yaşayamayacak mısınız gerçekten?

Bir de yalnız kalmaktan korkuyorsunuz da ileride çocuklar evlenecek 70 yaşında kocanızın öldüğünü varsayalım. Ne yapacaksınız? Yine koca mı arayacaksınız. Yoksa burada kızdığımız kayınvalideler gibi çocuklarınıza yük mü olacaksınız?
Hayat bu herkes ölebilir, üçüncüye evlenseniz ölmeyeceği garanti mi? Çok saçma bakıyorsunuz.
Erkeksiz yaşayamayacak mısınız gerçekten?
Arkadaslar Konu Erkek degil ben size neresinden basliyayim anlatmaya? Yapayalniz büyüdüm ben Annem sacimi bile oksamadi hic benim. Arkadasim olmasina bile izin vermedi. Nezaman biriyle arkadaslik etsem araya girip kötü etti. Kuzenlerim bile hep yok sayfi annemi sevmedikleri icin. Kocaman bir yalnizlik icinde büyüdüm. Ve cok daha kötü seyler yasadim.Neden insanlarin travmalari oldugunu ve bu yüzden sizin kadar saglikli düsünemeyeceklerini kabul etmiyorsunuz?

Arkadaslar Konu Erkek degil ben size neresinden basliyayim anlatmaya? Yapayalniz büyüdüm ben Annem sacimi bile oksamadi hic benim. Arkadasim olmasina bile izin vermedi. Nezaman biriyle arkadaslik etsem araya girip kötü etti. Kuzenlerim bile hep yok sayfi annemi sevmedikleri icin. Kocaman bir yalnizlik icinde büyüdüm. Ve cok daha kötü seyler yasadim.Neden insanlarin travmalari oldugunu ve bu yüzden sizin kadar saglikli düsünemeyeceklerini kabul etmiyorsunuz?
Bakın ne güzel, sorunun kaynağını biliyorsunuz. Sizce tek çözüm erkek mi?

Madem sevgi açlığı içinde olduğunuzun farkındasınız, düzeltmek için adımlar atsanız olmaz mı? daha çok arkadaş edinin, sosyal hayata karışın.. yalnızlıktan kurtulmanın tek yolu eş/sevgili değil ki. Hiç bir terapiste danıştınız mı?

Back
X