- Konu Sahibi gamzeliderya
Boşanmaya karar verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitme nedenim eşimin evlendiğini idrak edememsi annesine beni sürekli kullandırıp ezdirmesi bi çocuk gibi davranması koruyup sahip çıkmaması sadece evde temizlik yemek çocuğunun bakımı aile hizmeti ve bunların dışında sadece beni seks objesi olarak görüp neler hissettiğimi bilmeden sadece kendi gönlünü hoş etmesi vicdansızlığı kendini düşünmesi çok söledim ağladım yalvardım bendeki sevgiyi bitiriyosun yapma böle dedim hiç dinlememiş beni velhasıl artık ne sevgi var nede saygı
Arkadaşlar formda biraz acemiyim size detayları anlatmadım. Ben 4yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var evlendiğimiz gündemin bu yana eşim ve ailesi sayesinde evim yuvam diyemedim o yuva sıcaklığını ve bi yere ait olma hazzını hiç yaşamadım eşime sürekli anlattım yalvardım ağladım bağırdım bitiyosun bende dedim o boşanamıcağımı düşündüğü için hiç umursamadı her hatasında şans istedi ama onları bile umursamadı benimde canıma tak dedi ve 4 ay önce ailemin yanına gittim eşimin beyni yeni idraketti olucakki tutuştu istiyorum seviyorum gelsin ne isterse yapıcam hatamı anladım bunu duyan ailemde içki yom kumar dayak karı kız yok evine döneceksin diye zülm ettiler dayakla zorla tehtitle geri gönderdiler ve ben geleli 1 ay oldu eşime karşı en ufak bişey hissetmiyorum geleceğe dair bi heves yok bu şehirde ve onunla olmak istemiyorum değil aynı yatakta yatmak yanıma oturması bile rahatsız eder oldu artık beni. Dayanamıyorum hergün boşanma davasını açmayı düşnüüyorum eşim ağlıyo çok seviyorım hatamı düzelteyim gitme ama ona anlatamadığım bişey var bu ev hiç yuva olmadı bize hani evlenince kadın evini özler tabağını bardağjnı yatağını ben 3 ay hiç bişey özlemedim ne ona dair nede eve çünkü ne o benim kocam olabildi nede bu ev benim yuvam şimdi artık kimseyi düşünmicem ailem kabul etmesede bi şekilde yol çizim kendime çünkü burda mutlu değilim ve çocuğumdan çıkartıyorum gerginliğimi ama eşime acıyorum(