Bosanmaya karar vermek :(

Birde beni suçluyor çok bağırıyormuşum diye bunu yapmış!! Balayı çiftler için güzel bir başlangıç diye düşünürdüm fakat benim için öyle olmadı. Laptopu da yanında getirdi ve tabi oyun oyun oyun.. Yakınlaşmak istediğimde bir trip birlikte olmak istemiyormuş çok harcama yapmışım o yüzden birlikte olmayı reddetti ve ben bağırmaya ağlamaya başladım. Bi kadına bu yapılmaz çok yorgun olunsa bile tatlı dille söylenir. Beni sakinleştireceğine ağzımı burnumu kapattı Boğaz'ımı sıkıp kafamı yatağa bastırdı.Aileme anlatamadım üzülmesinler diye fakat içim içimi hep kemirdi. İnanın ne değişti neden böyle oldu anlamıyorum. Daha öncesinde 2 nişan atmış biri. Bunu söyledi bana fakat onu suçlamadım sonuçta o ilişkilerde ne yaşadı bilmiyordum.İnsanın başına talihsizlik gelmiş olabilir dedim. Çünkü yumuşak huyluydu hep. Ama dikkat etmek çok önemliymiş. Hepsi birer tecrübe! :KK43:

Merhaba arkadasim senin yazdiklarini okuyunca benim yasadiklarim gözümün önüne geldi. Cok güzel bi atasözümüz var Huylu huyundan vazgecmez. Bende esimle 7 yil beraberlikten sonra evlendik ve evlendikten 6 ay sonra gercek yüzünü gösterdi önce beni ailemden uzaklastirmaya calisti sonra beni bütün cevremden uzaklastirmaya calisti. Daha sonra kücük kücük hakaretlerine basladi en sonunda da siddette basladi. Ve ben bunlari hep gecer diye umut ederek bekledim. Ama en sonunda anladim ki bosuna gururumu yerle bir etmisim.ve hep gecer diyip hic kendi gururumu düsünmedim ben alttan aldikca esim olacak insan beni daha cok ezdi beni daha cok hirpaladi. Suanda bosanma davami actim ve bi sene beklemem gerekiyor bosanmak icin.
Sen sen ol hicbir zaman gururunu ezdirme kimseye kendini ezdirme bu dünyada anne babadan baskasi yalan. Insallah hakkinda hayirlisi olur.
Anlattığınız şeyleri ben de yaşadım. Böyle hasta ruhlu insanlar kendi hastalıklarını kabul etmeden karşıdakini suçlar hep. Bir süre sonra siz de kendinizde sorun aramaya başlarsınız. Sizin sevginizden emin olduğu için sürekli boşanmak lafını ederek sizi korkutup sindirmeye çalışır. Ben de düğün masraflarını kendim karşıladım. Kredi ödüyorum. Adam bana hep sen kendi akrabalarına düğün yaptın bana ne senin ödediğin borçtan dedi. Ev kirası, faturaları ödediğim halde her yerde beş kuruş faydası yok maaşını ne yapıyorsa dedi. Akli sira insanlarda benim paramı aileme verdigimi düşündü. En son bu para mevzusu yüzünden bi tartışma sonucu gece vakti kapının önüne koydu beni. Elimden telimi, çantamı aldi. Baş ortumu vermeden kapının önüne koydu. Ve bu olay son oldu. Anlaşmalı boşanmaya ikna ettim ve bitti. Ben de bir sene çektim her seferinde gittim yanına ama sonuncusunda ailem asla kabul etmiyoruz bu durumu dedi. Şimdi hala mesaj atıyor. Birilerine pisman olduğunu tekrar olmasıni istediğini söyletiyor. Ben üzülüyorum herseye rağmen ama böyle insanla daha kötü olurdum. Psikolojim iyice bozulurdu. Sen de bunu yap demem zor belki ama benim vicdanım rahat. Unutma herkes kendi değerini kendisi belirler

Back