(Bosanmaya) Kk destegi..

Lütfen geri dönmeyin. Konularınızı biliyorum. Aldatma var dayak var. İçinizde birşey de kalmamış zaten. Bir 8 yıl daha beklemeyin. Ailenize anlatın tüm yaşadıklarınızı, mutsuzluğunuzu. Kovacak değiller ya sizi.
Bir işe girer çalışırsınız, çocuğunuza aileniz bakar.
Geri dönüşü olmadığını, sizi kabul etmezseler gerekirse sokakta yatacağınızı falan söyleyin, blöf yapın ya...
Allah ıslah etsin her türlü kararda evladının arkasında olmayan aileleri ne diyelim. Erkektir yapar diyen ablanızdan da ne fikir alın ne de dinleyin.
Herşey çok güzel olacak inşallah sizin için. Sadece biraz cesaret biraz güç.

Lütfen geri dönmeyin. Konularınızı biliyorum. Aldatma var dayak var. İçinizde birşey de kalmamış zaten. Bir 8 yıl daha beklemeyin. Ailenize anlatın tüm yaşadıklarınızı, mutsuzluğunuzu. Kovacak değiller ya sizi.
Bir işe girer çalışırsınız, çocuğunuza aileniz bakar.
Geri dönüşü olmadığını, sizi kabul etmezseler gerekirse sokakta yatacağınızı falan söyleyin, blöf yapın ya...
Allah ıslah etsin her türlü kararda evladının arkasında olmayan aileleri ne diyelim. Erkektir yapar diyen ablanızdan da ne fikir alın ne de dinleyin.
Herşey çok güzel olacak inşallah sizin için. Sadece biraz cesaret biraz güç.
Işte aradığım istediğim mesaj.... çok sağol canım çok sağol... inşallah herşey güzel olacak..
Her gün zaten ağlıyordum zaten mutsuzdum en azından önün diyetini çekmeyeceğim artık..
Öyle diyorum kendime öyle düşünmeye çalışıyorum. Mutlu olacaksın sende daha sakin daha huzurlu bi hayat bekliyor bi yerler de biliyorum.. bakalım ailem be diyecek bende bilmiyorum. Zaten ablamla daha fazla muhattap olmuyorum bu süreçte de konusmayacagim

Evet aynen öyle. Terapistim ailenle konuşmadan son kez eşine sor demişti. Yoksa kapatır kapatma konuşacaktım. Tam da o istersen gideriz. Ama şu var ki inanmıyorum. Ayrıca ben hastalığını tedavi etsem bile yanında olmak istemiyorum. Artık kendi evime geri dönme hevesim de yok.. yani ben bencillik yapmış olmam dimi ben elimden geleni yaptım artık
Bencillik yapmak mı sen elinden geleni yapmışsın ama huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef hiç kendini suçlama.Kendini suçlama moduna girdiğin an geri dönersin çünkü..

"Eve dönersen terapiste gideriz" bir çaba değil, vazgeçirme taktiği. Psikolojik olarak oynuyor seninle. Aldatma ve şiddet varsa benim nazarımda dönüşü olmaz.
Daha önce ki konularına da baktım. Dönsen de evli kalmayı, o adamın eşi olmayı istemiyorsun sen. Bu şekilde bir şeyler düzelir mi sence?
Ailene kararını, seni buraya getiren sebepleri, defalarca verdiğin şansı, terapistinin görüşünü anlat. Yeniden deneyeceksen bile ortalık ayağa kalkmalı, kararlı olduğunu görmeli.

Bencillik yapmak mı sen elinden geleni yapmışsın ama huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef hiç kendini suçlama.Kendini suçlama moduna girdiğin an geri dönersin çünkü..
Yorumunuz için teşekkür ederim.. bana sürekli nefsi şeyler başka kadına bakmış diye yuvani yıkma erkekler böyle şeyler yapar. Yok işte başka kadın mi yesin parasını filan diye söylüyorlar o yüzden herkes doğru da ben mi sorunluyum diyor insan

"Eve dönersen terapiste gideriz" bir çaba değil, vazgeçirme taktiği. Psikolojik olarak oynuyor seninle. Aldatma ve şiddet varsa benim nazarımda dönüşü olmaz.
Daha önce ki konularına da baktım. Dönsen de evli kalmayı, o adamın eşi olmayı istemiyorsun sen. Bu şekilde bir şeyler düzelir mi sence?
Ailene kararını, seni buraya getiren sebepleri, defalarca verdiğin şansı, terapistinin görüşünü anlat. Yeniden deneyeceksen bile ortalık ayağa kalkmalı, kararlı olduğunu görmeli.
Ayyy ne kadar doğru. Vazgeçirme taktiği... Zaten bi ummu yok benim için, o cümlenin. Yok artık hiç es olarak da görmüyorum da istemiyorum da öyle iki arkadaş gibi geçindik... evettt bak Bu da var. Ben ailene anlatsam bile o belki hala isteyecek mesela ne olucak öyle görürüz artık

Kendine sunu sor: gercekten ne daha zor olabilir ki? Insanlar bazen yalniz kalmaktan korkuyorlar ama unutmayin ki en büyük yalnizlik evde bir esiniz varken yok gibi olmasi, yani evliyken yalniz olmak.
Yaaaa ne güzel bi mesaj. Asıl zor olan o duygusal boşluk içinde olmak.. seVgiye ac olmak... sürekli değersizlik görmek...

Ben ne yapayım diye yazmadım. Destek olun ailemle konusucam ama biraz daha destek bulmak istedim..

desteğe ihtiyacın yok ailene haklı olduğunu da ispatlaman gerekmiyor.
kararlı konuş şu şu sebeplerden ötürü bitti de. kesinlikle bu adamın eşi olmak istemiyorum artık de.

Evet benim meselem tam da bu sanırım. Hani sevgi yok aşk yok niye döneyim ki diyorum. niye tedavi olmasını sağlayayım ki

çok safsınız. ne tedavisi ? döndüğünüzde işi yokuşa sürecek gene gitmeyecek. gidecek adam gitmenizi beklemezdi. ilişkinizi kurtarmak için sizin için çabalardı. sevilmediğiniz eve dönsem mi diye düşünmeniz bile saçma.. adam yanınızda başka kadınların fotolarına bakıp mastürbasyon yapacak kadar takmıyor sizi.

çok safsınız. ne tedavisi ? döndüğünüzde işi yokuşa sürecek gene gitmeyecek. gidecek adam gitmenizi beklemezdi. ilişkinizi kurtarmak için sizin için çabalardı. sevilmediğiniz eve dönsem mi diye düşünmeniz bile saçma.. adam yanınızda başka kadınların fotolarına bakıp mastürbasyon yapacak kadar takmıyor sizi.
O zaten bi gerçek. Ben ne diyeceğim gidince diyordu. E sorun görmeyen bi adama ne desek boş ki.. o kadar haklısınız ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim.. bana sürekli nefsi şeyler başka kadına bakmış diye yuvani yıkma erkekler böyle şeyler yapar. Yok işte başka kadın mi yesin parasını filan diye söylüyorlar o yüzden herkes doğru da ben mi sorunluyum diyor insan
Aslında bitmiş olan bir evliliği ite ite tek taraflı özveriyle devam ettirmeye çalışmak çok can sıkıcı birşey.Yıllar sonrada olsa bu evlilk biter ve sen kaybettiğin,onunla harcadığın yıllarına yanarsın..

Son sans mi ?

Sadece icimi dokmek istedim

Konularım bunlar.
Kızlar ailemin yanına geldim.
Aile terapistim eşimin tedavi olması gerektiğin söylüyor. Eşimin yanındayken esim terapisti asla kabul etmiyordu. Hatta ne sorunumuz var diye kızıyordu. Hiç bi sorun görmüyordu.
Şimdi ailemin yanındayım diye ve gerçekten bitirdiğimi düşündüğü için bence.. eve dönersek bi gideriz terapiste yazmış sadece.

Ama sevmiyorum aşık değilim ve artık en ufak iyi bir his yok. Ev arkadaşım gibi.
Bunlardan dolayı evli kalmak için elle tutulur bi neden bulamıyorum.
Hani tedavi olsun yanında olayım demek için, hiç bi hoşlantim kalmadı ona karşı, 8 yıl sonra sana aşık olmaya başladım diyen bir adam için bi 8 yıl daha verilir mi ??
Ve sizden herkesten yorum bekliyorum.
Hani aileme anlatıcam ama destek bekliyorum.
Her yoruma acigim sonuçta olayların içinde olup göremediğin şeyler olabilir. .
4yasinda bi oglum var hani. Boşandıktan sonra ki hayat şartları vs yaşamış olanların da desteğini almak istiyorum..
Her yorum aşırı kıymetli.
Herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

KONULARI OKUMAK ISTEMEYENLER OZETI:
ESIM ÖĞRETMEN. OGRENCISININ VELISIYLE ASKIMLi SEKILDE 1 SENE KONUSMUS. TÖVBE ETMIS HELALLIK ISTEDI. BI KOMSUMU HIC GORMEMISTI ISMIYLE ARATMIS BULMAYA CALISMIS. HANI 118 80 GIBI BISEYE MESAJ ATARAK. GIBI BU SEKILDE MERAKI VAR SUREKLI.
GECE UYURKEN YANIMDA YATAKTA BIKINILI KIZ RESMINE BAKARAK SEY YAPIYORDU GIBI GIBI

Konul
Birde elinde boşanmak için kanıtların varsa şu anda onları kaybedersin barışırsan.Elinde kanıtların varsa ondan da barışmak isteyebilir başı yanmasın diye..

Son sans mi ?

Sadece icimi dokmek istedim

Konularım bunlar.
Kızlar ailemin yanına geldim.
Aile terapistim eşimin tedavi olması gerektiğin söylüyor. Eşimin yanındayken esim terapisti asla kabul etmiyordu. Hatta ne sorunumuz var diye kızıyordu. Hiç bi sorun görmüyordu.
Şimdi ailemin yanındayım diye ve gerçekten bitirdiğimi düşündüğü için bence.. eve dönersek bi gideriz terapiste yazmış sadece.

Ama sevmiyorum aşık değilim ve artık en ufak iyi bir his yok. Ev arkadaşım gibi.
Bunlardan dolayı evli kalmak için elle tutulur bi neden bulamıyorum.
Hani tedavi olsun yanında olayım demek için, hiç bi hoşlantim kalmadı ona karşı, 8 yıl sonra sana aşık olmaya başladım diyen bir adam için bi 8 yıl daha verilir mi ??
Ve sizden herkesten yorum bekliyorum.
Hani aileme anlatıcam ama destek bekliyorum.
Her yoruma acigim sonuçta olayların içinde olup göremediğin şeyler olabilir. .
4yasinda bi oglum var hani. Boşandıktan sonra ki hayat şartları vs yaşamış olanların da desteğini almak istiyorum..
Her yorum aşırı kıymetli.
Herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

KONULARI OKUMAK ISTEMEYENLER OZETI:
ESIM ÖĞRETMEN. OGRENCISININ VELISIYLE ASKIMLi SEKILDE 1 SENE KONUSMUS. TÖVBE ETMIS HELALLIK ISTEDI. BI KOMSUMU HIC GORMEMISTI ISMIYLE ARATMIS BULMAYA CALISMIS. HANI 118 80 GIBI BISEYE MESAJ ATARAK. GIBI BU SEKILDE MERAKI VAR SUREKLI.
GECE UYURKEN YANIMDA YATAKTA BIKINILI KIZ RESMINE BAKARAK SEY YAPIYORDU GIBI GIBI

Konul
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.. güzel gençliğini daha da heba ettirme buna canm. Konularını okudum ve üzüldüm. Kendine bir düzen kurunca o hayatında olmayınca bence özgürlük buymuş oh be diyeceksin:)

Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.. güzel gençliğini daha da heba ettirme buna canm. Konularını okudum ve üzüldüm. Kendine bir düzen kurunca o hayatında olmayınca bence özgürlük buymuş oh be diyeceksin:)
Dimi belki de :) işte ömrüm onunla geçsin de istemiyorum Artık

Yazmışsınız zaten, evli kalmak için elle tutulur bir sebep yok ortada. Hazır bir karar vermişken arkasında durun derim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X