Son sans mi ?
Sadece icimi dokmek istedim
GUNCEL: BABAMLA KONUŞTUM SEN NE KARAR VERIRSEN ARKANDAYIZ AILEN VAR. SEN NASIL MUU OLUCAKSAN O. SADECE IYICE DÜŞÜN YUVA KURMAKTA KOLAY DEGIL YIKMAKTA DEDI
Konularım bunlar
Kızlar ailemin yanına geldim.
Aile terapistim eşimin tedavi olması gerektiğin söylüyor. Eşimin yanındayken esim terapisti asla kabul etmiyordu. Hatta ne sorunumuz var diye kızıyordu. Hiç bi sorun görmüyordu.
Şimdi ailemin yanındayım diye ve gerçekten bitirdiğimi düşündüğü için bence.. eve dönersek bi gideriz terapiste yazmış sadece.
Ama sevmiyorum aşık değilim ve artık en ufak iyi bir his yok. Ev arkadaşım gibi.
Bunlardan dolayı evli kalmak için elle tutulur bi neden bulamıyorum.
Tedavi olsun yanında olayım demek için, hiç bi hoşlantim kalmadı ona karşı, 8 yıl sonra sana aşık olmaya başladım diyen bir adam için bi 8 yıl daha verilir mi ??
Ve sizden herkesten yorum bekliyorum.
Ve aileme anlatıcam ama destek bekliyorum.
Her yoruma acigim sonuçta olayların içinde olup göremediğin şeyler olabilir. .
4yasinda bi oglum var hani. Boşandıktan sonra ki hayat şartları vs yaşamış olanların da desteğini almak istiyorum..
Her yorum aşırı kıymetli.
Herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
KONULARI OKUMAK ISTEMEYENLER OZETI:
ESIM ÖĞRETMEN. OGRENCISININ VELISIYLE KONUSMUS. TÖVBE ETMIS HELALLIK ISTEDI. BI KOMSUMU HIC GORMEMISTI ISMIYLE ARATMIS BULMAYA CALISMIS. 118 80 GIBI BISEYE MESAJ ATARAK. GIBI BU SEKILDE MERAKI VAR SUREKLI.
GECE UYURKEN YANIMDA YATAKTA BIKINILI KIZ RESMINE BAKARAK SEY YAPIYORDU GIBI GIBI
Konul