(Bosanmaya) Kk destegi..

KONULARI OKUMAK ISTEMEYENLER OZETI:
ESIM ÖĞRETMEN. OGRENCISININ VELISIYLE ASKIMLi SEKILDE 1 SENE KONUSMUS. TÖVBE ETMIS HELALLIK ISTEDI. BI KOMSUMU HIC GORMEMISTI ISMIYLE ARATMIS BULMAYA CALISMIS. HANI 118 80 GIBI BISEYE MESAJ ATARAK. GIBI BU SEKILDE MERAKI VAR SUREKLI.
GECE UYURKEN YANIMDA YATAKTA BIKINILI KIZ RESMINE BAKARAK SEY YAPIYORDU GIBI
Bu yazdığınızı başka birisi size söyleseydi ona ne derdiniz?
Peki bunlari siz yapsanız eş mahluku sizi boşar mıydı?
Bence cevaplar belli. Bir dakika bile düşünmeden boşayın.

Son sans mi ?

Sadece icimi dokmek istedim

Konularım bunlar.
Kızlar ailemin yanına geldim.
Aile terapistim eşimin tedavi olması gerektiğin söylüyor. Eşimin yanındayken esim terapisti asla kabul etmiyordu. Hatta ne sorunumuz var diye kızıyordu. Hiç bi sorun görmüyordu.
Şimdi ailemin yanındayım diye ve gerçekten bitirdiğimi düşündüğü için bence.. eve dönersek bi gideriz terapiste yazmış sadece.

Ama sevmiyorum aşık değilim ve artık en ufak iyi bir his yok. Ev arkadaşım gibi.
Bunlardan dolayı evli kalmak için elle tutulur bi neden bulamıyorum.
Hani tedavi olsun yanında olayım demek için, hiç bi hoşlantim kalmadı ona karşı, 8 yıl sonra sana aşık olmaya başladım diyen bir adam için bi 8 yıl daha verilir mi ??
Ve sizden herkesten yorum bekliyorum.
Hani aileme anlatıcam ama destek bekliyorum.
Her yoruma acigim sonuçta olayların içinde olup göremediğin şeyler olabilir. .
4yasinda bi oglum var hani. Boşandıktan sonra ki hayat şartları vs yaşamış olanların da desteğini almak istiyorum..
Her yorum aşırı kıymetli.
Herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

ESIM ÖĞRETMEN. OGRENCISININ VELISIYLE ASKIMLi SEKILDE 1 SENE KONUSMUS. TÖVBE ETMIS HELALLIK ISTEDI. BI KOMSUMU HIC GORMEMISTI ISMIYLE ARATMIS BULMAYA CALISMIS. HANI 118 80 GIBI BISEYE MESAJ ATARAK. GIBI BU SEKILDE MERAKI VAR SUREKLI.
GECE UYURKEN YANIMDA YATAKTA BIKINILI KIZ RESMINE BAKARAK SEY YAPIYORDU GIBI GIBI

Konul
Lütfen o sapıktan boşanın. Sadece adını duyduğu komşuyu aratan adam sapıktır. Keşke meslekten de atılsa. Pislik herif. 8 sene sonra niye aşık oldu biliyor musunuz? İşlerini kendi yapacağı aklına gelmiştir

Bu yazdığınızı başka birisi size söyleseydi ona ne derdiniz?
Peki bunlari siz yapsanız eş mahluku sizi boşar mıydı?
Bence cevaplar belli. Bir dakika bile düşünmeden boşayın.
Gerçekten o kadar doğru ki. Ben yapsam delirirdi bıçaklardı bırak bosamayi

evlilige, esine zerre kadar saygisi yok adamin bir yil uyutmus sizi.. yaninizda da yapiyor yapacagini. neyine sans vereceksiniz bu adamin pes valla..

bir onerim var size yazi dilinde 'hani' diye bir sey yoktur. okurken rahatsiz ediyor. kullanmamaya gayret edin.

hakkinizda hayirlisi olsun. umarim kendinizi kurtarirsiniz bu adamdan.

evlilige, esine zerre kadar saygisi yok adamin bir yil uyutmus sizi.. yaninizda da yapiyor yapacagini. neyine sans vereceksiniz bu adamin pes valla..

bir onerim var size yazi dilinde 'hani' diye bir sey yoktur. okurken rahatsiz ediyor. kullanmamaya gayret edin.

Şuan bi şans verme cümlesi kurduğumu düşünmüyorum. Ben destek mesajı istedim. Bu da boşanmayayım diye değil. Yeni bir yola girdim. Onun için destek motive etme ne derseniz artık..

Lütfen o sapıktan boşanın. Sadece adını duyduğu komşuyu aratan adam sapıktır. Keşke meslekten de atılsa. Pislik herif. 8 sene sonra niye aşık oldu biliyor musunuz? İşlerini kendi yapacağı aklına gelmiştir
Tek başına yasam zor geldi. Gerçekten kaybedeceğini anladı diye düşünüyorum

Şuan bi şans verme cümlesi kurduğumu düşünmüyorum. Ben destek mesajı istedim. Bu da boşanmayayım diye değil. Yeni bir yola girdim. Onun için destek motive etme ne derseniz artık.

Tedavi olsun yanında olayım demek için, hiç bi hoşlantim kalmadı ona karşı, 8 yıl sonra sana aşık olmaya başladım diyen bir adam için bi 8 yıl daha verilir mi ??

Her yoruma acigim sonuçta olayların içinde olup göremediğin şeyler olabilir.

şu ifadelerinizden ben öyle anladım.

son şans mı? diye başladığınız ve bir 8 yıl daha verilir mi her türlü yoruma açığım belki görmediğim şeyler vardır? yazdığınız için muhtemelen insanlar doğal olarak destek olmak ve motive etmek gibi cevap değil de doğru mu yapıyorum boşanmasam mı acaba dediğinizi sanıp o şekilde de cevap vermişler o yüzden yanlış anlaşılmışsınız öncelikle.
konuya gelirsek boşanma kararınız bence çok yerinde. hayatınızı mutsuz geçirmeye devam etmek yerine mutluluğu seçmişsiniz. inşallah bundan sonraki hayatınızda daha da çok mutlu olursunuz

Son sans mi ?

Sadece icimi dokmek istedim

GUNCEL: BABAMLA KONUŞTUM SEN NE KARAR VERIRSEN ARKANDAYIZ AILEN VAR. SEN NASIL MUU OLUCAKSAN O. SADECE IYICE DÜŞÜN YUVA KURMAKTA KOLAY DEGIL YIKMAKTA DEDI
Konularım bunlar
Kızlar ailemin yanına geldim.
Aile terapistim eşimin tedavi olması gerektiğin söylüyor. Eşimin yanındayken esim terapisti asla kabul etmiyordu. Hatta ne sorunumuz var diye kızıyordu. Hiç bi sorun görmüyordu.
Şimdi ailemin yanındayım diye ve gerçekten bitirdiğimi düşündüğü için bence.. eve dönersek bi gideriz terapiste yazmış sadece.

Ama sevmiyorum aşık değilim ve artık en ufak iyi bir his yok. Ev arkadaşım gibi.
Bunlardan dolayı evli kalmak için elle tutulur bi neden bulamıyorum.
Tedavi olsun yanında olayım demek için, hiç bi hoşlantim kalmadı ona karşı, 8 yıl sonra sana aşık olmaya başladım diyen bir adam için bi 8 yıl daha verilir mi ??
Ve sizden herkesten yorum bekliyorum.
Ve aileme anlatıcam ama destek bekliyorum.
Her yoruma acigim sonuçta olayların içinde olup göremediğin şeyler olabilir. .
4yasinda bi oglum var hani. Boşandıktan sonra ki hayat şartları vs yaşamış olanların da desteğini almak istiyorum..
Her yorum aşırı kıymetli.
Herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

ESIM ÖĞRETMEN. OGRENCISININ VELISIYLE KONUSMUS. TÖVBE ETMIS HELALLIK ISTEDI. BI KOMSUMU HIC GORMEMISTI ISMIYLE ARATMIS BULMAYA CALISMIS. 118 80 GIBI BISEYE MESAJ ATARAK. GIBI BU SEKILDE MERAKI VAR SUREKLI.
GECE UYURKEN YANIMDA YATAKTA BIKINILI KIZ RESMINE BAKARAK SEY YAPIYORDU GIBI GIBI

Konul
Yazdıklarınız anlasılır deıl.

beeeey beeey sen bir de öğretmensin örnek olman gerekirken içinde bastıramadığın kerkinik duygularını ulu orta yerde yapma bari !
imam o.rursa cemaat ne yapar?
basbayağı bir sapıkla evliymişsin terapiyi merapiyi bırak biran önce kurtul bu sapppık oğlu sapıktan

Sagolun yorumunuz için. Hiç farketmemisim :) düzenledim yazımı.
Umarım hayırlısi olur sağolun 👍

son şans mı? diye başladığınız ve bir 8 yıl daha verilir mi her türlü yoruma açığım belki görmediğim şeyler vardır? yazdığınız için muhtemelen insanlar doğal olarak destek olmak ve motive etmek gibi cevap değil de doğru mu yapıyorum boşanmasam mı acaba dediğinizi sanıp o şekilde de cevap vermişler o yüzden yanlış anlaşılmışsınız öncelikle.
konuya gelirsek boşanma kararınız bence çok yerinde. hayatınızı mutsuz geçirmeye devam etmek yerine mutluluğu seçmişsiniz. inşallah bundan sonraki hayatınızda daha da çok mutlu olursunuz
Evet düzenledim tekrar..
Umarım mutluluğu secmisimdir ... Inşallah verdiğim hiç bir karardan pişman olmam

beeeey beeey sen bir de öğretmensin örnek olman gerekirken içinde bastıramadığın kerkinik duygularını ulu orta yerde yapma bari !
imam o.rursa cemaat ne yapar?
basbayağı bir sapıkla evliymişsin terapiyi merapiyi bırak biran önce kurtul bu sapppık oğlu sapıktan

Şimdi pişman ve yalvarma aşamasına geçti. Sonrası da bana iftira aşamasıdır kesin...

Oğlumun sürekli baba baba demesi o kadar yoruldum ki neden zor herşey:(

Back
X